O
ozlem_07_07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Siendrunce
tebrikler hayırlı olsun canım hayırlısıyla doğsun bebişin bu arda bende hamileyim:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim belim ağrıyo bi de karnıma ağrı giriyo o kadar ultrasonda görsem bebişşi belki o zaman gerçekten anne olacağım diyecemmm ben yarın doktoro gidecem bi engel çıkmazsa .
görürmüyüm acep yarın ultrasonda???? internetten hesapladığıma göre 5 hafta 4 günlük hamileyim
hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucamıza alıız bebeişlerimizi ( bu hekez için geççerli)opuyorumnanaktan
Merhaba bende sabah öğrendim Hamile olduğumu. Tüp bebek tedavisi görüyordum ve bu sabah kan testim vardı. Sonuç Pozitif. Sat'a göre bende 4+3'deyim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Arsivit sanırım beraberiz, son adet tarihin 28 Haziran mı?
merhaba herkesin bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alması dileğiyle...
ben de sat'a göre 4+3 günlük hamileyim. ama yumurtlama tarihini biliyorum ona göre mi hesaplamalı, sat'a göre mi beni de bilgilendirin lütfen. doktora önümüzdeki hafta gidecem inş.
slm kızlar hamile olanları tebrik ediyorum ve diyorum ki bende hammiileeyiimmm.8 sene sora inş bu sefer yüce rabbim tamamına erdirir kucağıma almak nasip olur.inanın ben çok sevvinemedim çünkü diğer gebeliklerimde 3 ayı atlatamadım ve bebeklerimi kaybettim.şu an 5 haftalık hamişim günlük iğne -vitamin-ecopirin-ve vajinal jel kullanıyorum.çok tedirginim 10 gün sora dr a gidince inş bebişimin bana sıkı sıkı tutunduğunu minik kalbinin attığını duyarım.bu seferde bebeişimim kaybetnmeye dayanamam ne olur bana dua edin beklemek inannın bi asır gibi günler geçmiyor
merhaba ben bugün doktoro gittim kese görünüyo. kese göründüğü için 4 haftalık sayıyoruz dedi bebeği. sizin doktor ne dedi bu konuda????
nilsu ne gıbı belırtılerın var?
slm kızlar hamile olanları tebrik ediyorum ve diyorum ki bende hammiileeyiimmm.8 sene sora inş bu sefer yüce rabbim tamamına erdirir kucağıma almak nasip olur.inanın ben çok sevvinemedim çünkü diğer gebeliklerimde 3 ayı atlatamadım ve bebeklerimi kaybettim.şu an 5 haftalık hamişim günlük iğne -vitamin-ecopirin-ve vajinal jel kullanıyorum.çok tedirginim 10 gün sora dr a gidince inş bebişimin bana sıkı sıkı tutunduğunu minik kalbinin attığını duyarım.bu seferde bebeişimim kaybetnmeye dayanamam ne olur bana dua edin beklemek inannın bi asır gibi günler geçmiyor
canım tebrik ederim.yüce rabbim tamamına erdirsin inşallah.kendini sıkma,kafana takma.herşey olucağına varır unutma.yüce rabbim verdi bu canı ancak o korur unutma.allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah.
daha gecıkmedı 3temmuzda olmustum enson adetımı.
cnm adet tarihin ne en son yani ne zaman adet gördün,ben de bugün gittim,çok şükür kese görüündü dr4.5-5 haftalık dedi,RABBİM HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİN KALP ATIŞLARINIDA DUYMAYI,SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: