- 24 Temmuz 2009
- 383
- 0
-
- Konu Sahibi Siendrunce
Merhaba canım,kızlar ben de dün öğrendim sanırım 4 yada 5 haftalık anlamıyorum bu işlerden ,en son adet tarihim 22 hazirandı,dün kan testinde 648,79 çıktı nasıl sizce değer ve de tam olarak kaç haftalık oluyor benim kuzum
Herkese Merhaba,
bende bu hafta ortasında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Üstelik nerdeyse 2. deneyişimizdi allahım şükürler olsun...
İsteyerek olmasına rağmen ilk önce tuhaf bir şok yaşadım çünkü son adetimden birkaç hafta önce hamile kaldığımı öğrendim. Yani normalde 3 haftalık olması gerekirken meğerse bebişim 2 hafta daha erken hayata tutunmuş. 5 haftalıkmışşş
Şunada hiçbir hamilelik belirtim yok sadece ufak ufak kasılmalar.
Çok heyecanlyım nasıl olacak ne yapacağım .... Sizlerden destek bekliyorum soracak çok sorum olacak ....
:CüvCüv:
Şuanda 6 . haftadayım saddece kasık ağrısı başka bişey yok allaha şükür :)canım tebrikler bizde 8 haftaya girdik bugün.çok güzel bir olay gerçelkten.allah isteyen herkeze versin inşallah sağlıklı sıhhatli.bizimde evlatlarmızı zamanında sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etisn.yüce rabbim korusun bebişlerimizi.gün gün değişiyor bende ilk öğrendiğimde vardı ağrılar.sanki adet olucak gibiydim.sağlosun burdaki arkadaşlar yardımcı oldular panik olmuştum yerleşme ağrısı dediler.şimdi azaldı ama bulantılarım çok.senin varmı bulantılar.burda birbirmize sora sora öğrenicez.bizden daha tecrübeli arkadaşlarımız bize zaten yardımcı olurlar.benimde var sorucağım bir sürü soru.
arkadaşlar bende bugün hamile oldugumu ögrendim 5 haftalık Allah hayırlısıyla sonunu getirmeye nasip etsin hepimize tüm hamilere.
bnm de 5 haftalik cnm dun ogrendim gogus agrisi ve hafif kasilma var bundan fazlasi icin erken tabi herkeste farkli olur gozun aydin ins darisi tum isteyenlere
kan testide yaptirdim cnm saglik ocaginda pazarteside dr randevum var hayirlisiylatatlım r ne zaman gel dedi sna hiç dr kontrolüne gittin mi gebeliği öğrendiğinden beri
canım 8 haftalığız biz.ama bende 5 haftada öğrenmiştim hamile olduğumu.ufak ufak adet sancısına benzeyen ağrılar oluyor.yerleşme ağrısıymış.bide kişiden kişiye değişiyor ama mide bulantılarıda başlıyor.
bnm hic mdem bulanmiyor tabi erken bunlar icin dr telefonda 3 aya kadar kendini normal hissedersin sonrasi biraz daha sabir gerektiriyor dedi 2 yil sabretdim 9 ay daha sabrederim
günaydın taze anne adayları,sizlerde nasıl bu ilk 5 haftalar,belirtiler var mı bazen içinizde bebişiniz yokmuş gibi geliyo mu,ne zamandra gidiceksiniz bebişi görmek için vs vs vs