Bende hamileyim hemde 5Haftalıkmış :))

Merhaba canım,

tebrikler...internette otomatik hesaplayıcılar var ; En son adet tarihinin ilk günü 22haziran ise sen 5haftalık hamilesin ve bebişinin muhtemel doğum tarihi yaklaşık 29 Mart
Benimde son adet tarihimin ilk günü 19 haziran :)) tarihler çok yakın birbrine...

hadi maşşalllahhhhhhhhhh,rabbim herkese tüm isteyenlere tez zamanda nasip eyle inşalllaaahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım tebrikler bizde 8 haftaya girdik bugün.çok güzel bir olay gerçelkten.allah isteyen herkeze versin inşallah sağlıklı sıhhatli.bizimde evlatlarmızı zamanında sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etisn.yüce rabbim korusun bebişlerimizi.gün gün değişiyor bende ilk öğrendiğimde vardı ağrılar.sanki adet olucak gibiydim.sağlosun burdaki arkadaşlar yardımcı oldular panik olmuştum yerleşme ağrısı dediler.şimdi azaldı ama bulantılarım çok.senin varmı bulantılar.burda birbirmize sora sora öğrenicez.bizden daha tecrübeli arkadaşlarımız bize zaten yardımcı olurlar.benimde var sorucağım bir sürü soru.

Şuanda 6 . haftadayım saddece kasık ağrısı başka bişey yok allaha şükür :)

arkadaşlar bende bugün hamile oldugumu ögrendim 5 haftalık Allah hayırlısıyla sonunu getirmeye nasip etsin hepimize tüm hamilere.

kıslar ben de 5 haftalık hamileyim,çok fazla acıktığımı hissediyorum iki haftadır,neyse bugün öğlen 1 saat yatıp dinlenim dedim,30-40 dak geçmeden rahatsız edici bi mide bulantısıyla uyandım,ve afedesiniz ama bugün yediğim herşeyi çıkardım,sizce gebelikte bu mide bulantısı normal mi, yani bunun gibi şeyleri yaşayan arkadaşlar var mı

canım çok normal bu mide bulantıları.kiminde erken başlarmış kiminde hiç olmazmış.benimde 6 haftada başladı.8 haftadayım artarak devam ediyor.şimdide mide yanması başladı.bu bulantılar çok normal yani.

günaydın taze anne adayları,sizlerde nasıl bu ilk 5 haftalar,belirtiler var mı bazen içinizde bebişiniz yokmuş gibi geliyo mu,ne zamandra gidiceksiniz bebişi görmek için vs vs vs

bnm de 5 haftalik cnm dun ogrendim gogus agrisi ve hafif kasilma var bundan fazlasi icin erken tabi herkeste farkli olur gozun aydin ins darisi tum isteyenlere

canım 8 haftalığız biz.ama bende 5 haftada öğrenmiştim hamile olduğumu.ufak ufak adet sancısına benzeyen ağrılar oluyor.yerleşme ağrısıymış.bide kişiden kişiye değişiyor ama mide bulantılarıda başlıyor.

bnm hic mdem bulanmiyor tabi erken bunlar icin dr telefonda 3 aya kadar kendini normal hissedersin sonrasi biraz daha sabir gerektiriyor dedi 2 yil sabretdim 9 ay daha sabrederim

bnm hic mdem bulanmiyor tabi erken bunlar icin dr telefonda 3 aya kadar kendini normal hissedersin sonrasi biraz daha sabir gerektiriyor dedi 2 yil sabretdim 9 ay daha sabrederim

aynen cnm valla,peki neler hissediyosun,iştah var mı göğüslerde farklılık kasık ağrısı ve de en önemlisi psikolojin nasıl ,heycanlı mısın anlatır mısın biraz lütfen

bende bugün öğrendim 5 haftalıkmış allahım çok şükür yaaa bizde uğraşmadan bebişimize kavuştuk allahım bu duyguyu herkeze yaşat yarrabbiiiiiiimm...

bişey sorcam bazı testler isteMıŞ doktor ne zaman yapılması gerek bugün hem heycandan hem şaşkınlıktan doktoru dinleyemedik bile çıktık eve geldik hatta evde gördük kagıdı testler şunlar
kan şekeri
tam idrar tahlili
tam kan sayımı
tsh
vs...
BıLGıLENDıRıRSENıZ ÇOK SEVıNCEM..

günaydın taze anne adayları,sizlerde nasıl bu ilk 5 haftalar,belirtiler var mı bazen içinizde bebişiniz yokmuş gibi geliyo mu,ne zamandra gidiceksiniz bebişi görmek için vs vs vs

benim belim ağrıyo bi de karnıma ağrı giriyo o kadar ultrasonda görsem bebişşi belki o zaman gerçekten anne olacağım diyecemmm ben yarın doktoro gidecem bi engel çıkmazsa .
görürmüyüm acep yarın ultrasonda???? internetten hesapladığıma göre 5 hafta 4 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…