- 24 Temmuz 2009
- 383
- 0
-
- Konu Sahibi Siendrunce
Herkese Merhaba,
bende bu hafta ortasında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Üstelik nerdeyse 2. deneyişimizdi allahım şükürler olsun...
İsteyerek olmasına rağmen ilk önce tuhaf bir şok yaşadım çünkü son adetimden birkaç hafta önce hamile kaldığımı öğrendim. Yani normalde 3 haftalık olması gerekirken meğerse bebişim 2 hafta daha erken hayata tutunmuş. 5 haftalıkmışşş
Şunada hiçbir hamilelik belirtim yok sadece ufak ufak kasılmalar.
Çok heyecanlyım nasıl olacak ne yapacağım .... Sizlerden destek bekliyorum soracak çok sorum olacak ....
:CüvCüv:
merhaba bende hamileyim.geçen cumartesi öğrendim 6 hafta 3 günlük dedi.benim hesabıma göre 4 hafta ama onlar adeti 15 gün ekliyorlarmış.yani yedi hafta falan oldu şu an.peki doğumu onların hesabına göre hesaplıyorlar demi?Allah tamamına erdirsin.Daha yolun çok başı .Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.ildiğimiz çok az şey var ama paylaşabiliriz
Duacı olalım.canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Benim ilk hamileliğim.Benim süpriz çünkü ben genelde iki ayda bir adet olan biriyim.En son 27 nisanda oldum.haziran 18 de doktora gittim o zaman kanda bakıldı yoktu.Yani tam sonrasında kalmışım.Ben nadiren adet görüdüğüm için tedavisiz zor diyordum Allah verdi çok şükür.İlaçsız tedavisiz doğal yoldan kalmam çok mutlu etti beni.Sağlıklı görünüyor dedi doktor.Folik asit verdi bir tek.Birde ceviz her öğün salata,günde 2 bardak süt,balık yememi önerdi.maşallah canım dua edelim birbirimize :Saruboceq: :Saruboceq: ben daha önce iki düşük yaşamıştım o yüzden dua çok önemli
Ben doktor konusunda araştırma yapicam çünkü ilk defa gittim bu doktora ... Sen hangi doktora gidiyorsun?merhaba bende hamileyim.geçen cumartesi öğrendim 6 hafta 3 günlük dedi.benim hesabıma göre 4 hafta ama onlar adeti 15 gün ekliyorlarmış.yani yedi hafta falan oldu şu an.peki doğumu onların hesabına göre hesaplıyorlar demi?Allah tamamına erdirsin.Daha yolun çok başı .Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.ildiğimiz çok az şey var ama paylaşabiliriz
Burada inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz allah tamamını erdirsin :)))Ben doktor konusunda araştırma yapicam çünkü ilk defa gittim bu doktora ... Sen hangi doktora gidiyorsun?
Teşekkürler cnm allahın izni ile inşallah bu yolculuktan sağ salim çıkmayı başarırız bebişlerimiz ve biz :)selam canım ben deeeeeeeeee dün öğrendim 4 haftalıkmış allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:
Herşeyin hayırlısı canım umuyorum aşabilrsiniz sorunları ....Duacı olalım.canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Benim ilk hamileliğim.Benim süpriz çünkü ben genelde iki ayda bir adet olan biriyim.En son 27 nisanda oldum.haziran 18 de doktora gittim o zaman kanda bakıldı yoktu.Yani tam sonrasında kalmışım.Ben nadiren adet görüdüğüm için tedavisiz zor diyordum Allah verdi çok şükür.İlaçsız tedavisiz doğal yoldan kalmam çok mutlu etti beni.Sağlıklı görünüyor dedi doktor.Folik asit verdi bir tek.Birde ceviz her öğün salata,günde 2 bardak süt,balık yememi önerdi.
çok kilo almasak iyi ama önemli olan bebişin sağlıklı olmasıkaydirigubbakcemile3
Evliliğimle ilgili tereddütlerim var aslında ama bakalım.:çok üzgünüm:Bebiş herşeyden önemli.opuyorumnanaktan:ecrin_bebek: