Bende hamileyim hemde 5Haftalıkmış :))

Siendrunce

Evrim
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
383
0
Herkese Merhaba,

bende bu hafta ortasında 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Üstelik nerdeyse 2. deneyişimizdi allahım şükürler olsun...

İsteyerek olmasına rağmen ilk önce tuhaf bir şok yaşadım çünkü son adetimden birkaç hafta önce hamile kaldığımı öğrendim. Yani normalde 3 haftalık olması gerekirken meğerse bebişim 2 hafta daha erken hayata tutunmuş. 5 haftalıkmışşş
Şunada hiçbir hamilelik belirtim yok sadece ufak ufak kasılmalar.
Çok heyecanlyım nasıl olacak ne yapacağım .... Sizlerden destek bekliyorum soracak çok sorum olacak ....

:CüvCüv:

merhaba bende hamileyim.geçen cumartesi öğrendim 6 hafta 3 günlük dedi.benim hesabıma göre 4 hafta ama onlar adeti 15 gün ekliyorlarmış.yani yedi hafta falan oldu şu an.peki doğumu onların hesabına göre hesaplıyorlar demi?Allah tamamına erdirsin.Daha yolun çok başı .Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.ildiğimiz çok az şey var ama paylaşabiliriz

selam canım ben deeeeeeeeee dün öğrendim 4 haftalıkmış allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq: :Saruboceq:

maşallah canım dua edelim birbirimize :Saruboceq: :Saruboceq: ben daha önce iki düşük yaşamıştım o yüzden dua çok önemli

maşallah canım dua edelim birbirimize :Saruboceq: :Saruboceq: ben daha önce iki düşük yaşamıştım o yüzden dua çok önemli
Duacı olalım.canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Benim ilk hamileliğim.Benim süpriz çünkü ben genelde iki ayda bir adet olan biriyim.En son 27 nisanda oldum.haziran 18 de doktora gittim o zaman kanda bakıldı yoktu.Yani tam sonrasında kalmışım.Ben nadiren adet görüdüğüm için tedavisiz zor diyordum Allah verdi çok şükür.İlaçsız tedavisiz doğal yoldan kalmam çok mutlu etti beni.Sağlıklı görünüyor dedi doktor.Folik asit verdi bir tek.Birde ceviz her öğün salata,günde 2 bardak süt,balık yememi önerdi.
çok kilo almasak iyi ama önemli olan bebişin sağlıklı olmasıkaydirigubbakcemile3
Evliliğimle ilgili tereddütlerim var aslında ama bakalım.:çok üzgünüm:Bebiş herşeyden önemli.opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

slm.herşey mucize işte.bende adeti gecikenlerdenim.ikinci bebek banada süpriz oldu.daha ufak 6 hafta 5 günlük falan.perşembe falan doktora gidicem kesin ay ozaman belli olur.doktor bana elevit ve magnezyum verdi.herşeye dikkat edeceksiniz.ağır kaldırmak ve yüksek yerlere uzanmak yok.anne adaylarına tebrkler.

maşşalah hamillere bak hepsi bi araya gelmişler :lepi:
Bizede dua edin anacım :Saruboceq:
Allah hepinize kucağınıza almayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

gözünüz aydın kızlar allah saglıkla kucagınıza almayıda nasip etsin :1hug:

Allah tamamına erdirsin inşallah. benim tahminlerime göre bende 5 haftalığım. hamileliğe şu yöndende seviniyorum 9 ay boyunca adet olmayacağım. ağrıları çekmeyecem :))))

slm aranıza yeni katıldım...
bende HAMİLEYİM 12+3 çok mutluyum 2 yıllır evliyim hemen olsun istemiştik ama nasip bu zamanaymış Allahtan hayırlısını istedim her zaman
güsel allahım herkezin meleğini sağlıcakla kucağına almayı naspi etsin...amin:))

Herkese cevapları için çok teşekkürler allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah.
Ben 10gündür kasık ağrıları çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi hamilelik süresince devam edebilirmiş.
Birde ben sizlerden doktorlarınız hakkında tavsiyelerinizi rica ediyorum. Ben Central hospital'a gidiyorum hastanede doktorda benim için çok yeni...

Ben doktor konusunda araştırma yapicam çünkü ilk defa gittim bu doktora ... Sen hangi doktora gidiyorsun?

kızlar ben de dün öğrendim sanırım 4 yada 5 haftalık anlamıyorum bu işlerden ,en son adet tarihim 22 hazirandı,dün kan testinde 648,79 çıktı nasıl sizce değer ve de tam olarak kaç haftalık oluyor benim kuzum

Herşeyin hayırlısı canım umuyorum aşabilrsiniz sorunları ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…