Bende EVLENDIM =)

bende tasvip etmem bu şekilde evlenmeyi ama bizi ilgilendirmez.. zaten mervede fikir sormamış..evliliğini müjdelemiş bizede tebrik etmek düşerr :52:

düğümüş nişanmış bana göre değildi bende gelinliğimi giydim nikah töreniyle evlendim :52::52:

ömür boyu bebişin ve kocişinle mutluluklar canım :46::46:

Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
bu guzel haberimi sizlerle paylasmak istedim:21:

merwoşumm tebrik ederim canım,Allah bi yastıkta kocatsın..
inşallah her gününüz ilk günkü gibi neşeli heyecanlı geçer..

sana tavsiyem küçük problemleri dert etmeyin..evliliğin zorluğunu içine girmeden anlayamıyor insan..
karşılıklı inşallah hep anlayış gösterirsinz birbirinize..
biizm gibi olmayın siz..

merwoşumm tebrik ederim canım,Allah bi yastıkta kocatsın..
inşallah her gününüz ilk günkü gibi neşeli heyecanlı geçer..

sana tavsiyem küçük problemleri dert etmeyin..evliliğin zorluğunu içine girmeden anlayamıyor insan..
karşılıklı inşallah hep anlayış gösterirsinz birbirinize..
biizm gibi olmayın siz..

tesekkür ederim canim,tavsiyende aklimda..

canım hamilemisin sen?oyyyy kurban olurum:)eski dolunay olsa kızardı ama şimdiki dolunay olarak
iyi etmişsiniz valla..:1:bebişiniz inşallah hep mutluluk getirir size:)
:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::38:

Bebişi ne ara söyledin kız yaaa... Ben görmedim :) Mesajla öğrendim :8:
Zaten hani 27-28 ime kadar evlenemezsem benim de sıralamam seninki gibi olabilir. :14:
Sanki 40 yaşında evlensek , ille o güne kadar kapalı kutu hesabı bekleyeceğiz, biz kadınlar.
Tamam ,20li yaşların başından 27-28 e kadar kapalı kutu gibi olunabilir, ama yuh yani biz de insanız sonuçta :9:
Ama şuan için öyle olmasa da, ben 27 den itibaren "evlenmeden olmazcılardan" olmucam ahahaha :9: :9: :9:
Bebekte yaparım yani sorun değil. :9:

Zaten hani 27-28 ime kadar evlenemezsem benim de sıralamam seninki gibi olabilir. :14:
Sanki 40 yaşında evlensek , ille o güne kadar kapalı kutu hesabı bekleyeceğiz, biz kadınlar.
Tamam ,20li yaşların başından 27-28 e kadar kapalı kutu gibi olunabilir, ama yuh yani biz de insanız sonuçta :9:
Ama şuan için öyle olmasa da, ben 27 den itibaren "evlenmeden olmazcılardan" olmucam ahahaha :9: :9: :9:

Sen yinede öyle ol :)

Ama insan merak ediyor değil mi ? :)) Nasıl birşeydir, neye yarar :37:

Çok merak edilecek birşey değil aslında :))

Ama insan merak ediyor değil mi ? :)) Nasıl birşeydir, neye yarar :37:

Çok merak edilecek birşey değil aslında :))

Sağlıklı bir insanın merak etmesi kadar normal bir şey olmadığını düşünüyorum :(
Şimdilik gencim , sağlıklı kararlar veremem belki verdiğim kararlardan sonra pişman olurum diye o yönde bir girişimim yok.
Çünkü benim yaşlarımda pişman olma olasılığı çok fazla.
Ama işte dediğim gibi, yaş belli bir yaşa gelince, işin gücün olunca bir takım özgürlüklere hak kazanıyorsun diye düşünüyorum :))​

Yine mesaj tekrarı yapmışım ! Çok kasıyor site o yüzden, kusura bakmayın :(

Son düzenleme:

gebelik takvimi yaptim ya , sildim gene gerci.!
her sey bir anda oluveriyor be cnm,ben evli degildim kac yasina gelmisim,40a az kalmis:1:
simdi evliyim cocugum olacak,kader kismet,

Öfff... 3 tane tekrarlamışım hemi de.

Son düzenleme:
Loenela 3 defa yazmışsın canım üst üste :)) dur heyecan yapma !!! :27: tabii bu senin kendi verebileceğin bir karar bana halt yemek düşer :)

gebelik takvimi yaptim ya , sildim gene gerci.!
her sey bir anda oluveriyor be cnm,ben evli degildim kac yasina gelmisim,40a az kalmis:1:
simdi evliyim cocugum olacak,kader kismet,

Aynen :) Kader , kısmet bu işler. Ben düşündüm, ben hani 5 yıl sonra filanda evlensem, burada olun emi ?
Herkes, hepiniz. Ben de konular açıcam :( Daha gelinlik danışıcam. Giyip giyip hepsini koyucam seçin diyeceğim :12:

Loenela 3 defa yazmışsın canım üst üste :)) dur heyecan yapma !!! :27: tabii bu senin kendi verebileceğin bir karar bana halt yemek düşer :)

Çok heyecanlandım hehe :17:
Yok, pc mi kasıyor, internet mi kasıyor, site mi bilmiyorum. O yüzden, msjımı üç kere göndermişim. Bilmeden. :16:
Ay estafurullah. Halt yemek düşmez.
Öyle bir izlenim mi verdim mesajımla ? :26:
Sadece hani, ben önyargıyla bakamıyorum bu konulara, hayat bu her şey olabiliyor. O yüzden asla olmaz diyemiyorum hiçbir zaman.
:16::16::16:

Çok heyecanlandım hehe :17:
Yok, pc mi kasıyor, internet mi kasıyor, site mi bilmiyorum. O yüzden, msjımı üç kere göndermişim. Bilmeden. :16:
Ay estafurullah. Halt yemek düşmez.
Öyle bir izlenim mi verdim mesajımla ? :26:
Sadece hani, ben önyargıyla bakamıyorum bu konulara, hayat bu her şey olabiliyor. O yüzden asla olmaz diyemiyorum hiçbir zaman.
:16::16::16:

Haklısın aslında..Ben ki evlenmeden öpüşmem derdim ama eşimle öpüşe öpüşe evlendim :51: Bunu yapmamda uni. hayatımın büyük etkisi oldu tabii içine kapalı bir kutu gibiydim ama bu tip şeylerin o zaman normal olduğuna kanaat getirip eşimle öpüşebilmiştim :) çok güzel ve garip bir duyguydu bu.. Günümüzdee uyarıcı etkenler çok fazla ister istemez uyarılabiliyor insan..Tabii bakire olanlar için sanırım daha cezbedici oluyordur benim için öyleydi çünkü

Back