Bende EVLENDIM =)

Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
bu guzel haberimi sizlerle paylasmak istedim:21:

bu da moda oldu önce bebek yap sonra nikah .. cem yılmaz örnek oluyo

bu da moda oldu önce bebek yap sonra nikah .. cem yılmaz örnek oluyo

Sizene :44: ßenim hayatimdan Sizene? Arka arkaya 4 tane ßeße yapar ondan sonra evlenirim yada evlenmem,cok abarti ama sizle ilgisi yok yani??
Siz modayi takip etmeyin,evlenmeden cocuk yapmayin:1:allah allah..

Sizene :44: ßenim hayatimdan Sizene? Arka arkaya 4 tane ßeße yapar ondan sonra evlenirim yada evlenmem,cok abarti ama sizle ilgisi yok yani??

kısss merve valla ben şimdi pişman oluyom haaa
kocama dedimki gel boşanalım bi yerde bulusup fafenk edelimn belki o zaman gebe kalrım
ama olmaz diyo yaa...:27::52::52::52::52:

tebrik ederim.....
benim nikahımda böyle ani olmuştu....
bi ömür mutluluklar dilerim...
buarada hamileymişsin....
onuda tebrik ediyim :3:
sağlıkla kucağına al inşallah...
bebiş konusunda darısı başıma diyim bari....

kısss merve valla ben şimdi pişman oluyom haaa
kocama dedimki gel boşanalım bi yerde bulusup fafenk edelimn belki o zaman gebe kalrım
ama olmaz diyo yaa...:27::52::52::52::52:

cok essprilisin ßugun yine :) insallah olur bir an once cnm.Allah versin butun isteyenlere..

tebrik ederim.....
benim nikahımda böyle ani olmuştu....
bi ömür mutluluklar dilerim...
buarada hamileymişsin....
onuda tebrik ediyim :3:
sağlıkla kucağına al inşallah...
bebiş konusunda darısı başıma diyim bari....

saol cnm,seninde olur insallah.

yap canım bananee.ama iyi bişeymiş gibi bi de 4 tane bebe yaparım deme barii.tuhaf yasam tarzı benimseyen tuhaf insanlar:23:

cok essprilisin ßugun yine :) insallah olur bir an once cnm.Allah versin butun isteyenlere..

yoookk anam daha mesaiye başlamadım..
hemide baya bi arav yapma lazımki
yönetim kızmasın hemide kib yapılmasın..
yine bi ara costururum buraları...:46::46::46::52::52:

yap canım bananee.ama iyi bişeymiş gibi bi de 4 tane bebe yaparım deme barii.tuhaf yasam tarzı benimseyen tuhaf insanlar:23:

guzel kardesim tekrar ediyorum,iyi birsey vaya kotu birsey..Sen yapma..Ve kinama,Kiz cocugun olur/vardir Bilemiyorum kinama..
insan kinadigini yasamadan Olmez,Unutma :49:

hayir yani bide su var, ben konu mu actim , hamileyim hemen evlenmem lazim diyede.. Gelip burda o lafi sikistiriyon araya :1: ah ah

yaaa gerçi herkesin kendi yaşam tarzı buna bişey diyemeyizzz

ama yapana helal olsun valla sahsen ben kurumuss ağac gibi
meyve vermedikten sonra neyliyim...

başkalarının yaşamı bizi ilgilendirmiyorsaa hiç boşuna gelip yok şu örnek oluyor yok bu örnek oluyor denmemeli yanii beni ilgilendirmez deniliyor ama evlenmekten bebek yapmakta moda oldu diye eleştiriliyor.:ssz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yanii :34: bu arada tebrik ederimmm cnm evlilik kararın gibi bunada saşırdım ama sevindimm sağlıkla kucağına alırsın inş.:nazar:

Ben buradayım haberiniz olsunda .....

merve kıss yemek yapabiliyonmu barii
hani genel temizlikten sonraaa yimek şart ona göre...:2:

Back