Bende EVLENDIM =)

Benden´de mutluluklar.
Merve hanim profilinize baktim Antalya´da yasadiginiz yaziyor. Acaba Almanya´dan kesin dönüsmü yaptiniz? Fotograflarinizin cogu Almanya´da cekilmisde merak ettim.
Klavyenizde falanda türkce harfler yok. Gurbetcimisiniz? :40:

bana kalırsa da en güzeli böyle apar topar olanı :10::10::10:
mutluluklarr :71:

Benden´de mutluluklar.
Merve hanim profilinize baktim Antalya´da yasadiginiz yaziyor. Acaba Almanya´dan kesin dönüsmü yaptiniz? Fotograflarinizin cogu Almanya´da cekilmisde merak ettim.
Klavyenizde falanda türkce harfler yok. Gurbetcimisiniz? :40:

almanyaya gitmisdim cnm,. tesekkür ederim guzel dilegin icin.

mutluluklar diliyorum sana en içten dileklerimle.. inşallah hep güzel gider evliliğin çok çok mutlu ol :)

mutluluklar diliyorum sana en içten dileklerimle.. inşallah hep güzel gider evliliğin çok çok mutlu ol :)

cok sagol bebegim.Sende lütfen yuvani kurtarmaya calis olur mu.bitirmek en kolayi. ama ne hayallerle evleniyoruz
duzelir insallah hersey.

cok sagol bebegim.Sende lütfen yuvani kurtarmaya calis olur mu.bitirmek en kolayi. ama ne hayallerle evleniyoruz
duzelir insallah hersey.

inşallah çalışıcam canım ya gelsin de bakıcaz artık nasıl gelısıcek olaylar neyse sorunlarımla konunu kırletmeyım :)

tebrikler inşallah çok mutlu olursunuz canım
darısıda tüm sevenlerin başına inşallah :16:

tebrikler merve inşallah en kötü günün böyle olur :) bende senin gibi yapmıştım günün ortasında gittim akşamında evlendim :) ama ben tabi kaçmıştım bir tek annemin haberi vardı o da gün alacaz biliyordu karşısına evlenme cüzdanı ile çıkmıştım şok olmuştu :) bence evliliğin her anı ayrı güzel yaza da düğün yaparsınız bi heyecan da o zaman yaşarsın tekrar mutluluklar diliyorum :)

Beni çok şaşırttın :) Sen de her zaman asi bir hava vardı. Sanki evlilik sana göre değilmiş gibi hissederdim hep.
Şimdi düşünüyorum da, böylesi , ani ve çılgınca bir evlilik sana göreymiş :16:
Tebrik ederim canım. Böyle bir şeyi hiçbir zaman yapamayacak olmamın özenmesiyle hayran kaldım.
İnşallah çok mutlu olursun ! :1:

Beni çok şaşırttın :) Sen de her zaman asi bir hava vardı. Sanki evlilik sana göre değilmiş gibi hissederdim hep.
Şimdi düşünüyorum da, böylesi , ani ve çılgınca bir evlilik sana göreymiş :16:
Tebrik ederim canım. Böyle bir şeyi hiçbir zaman yapamayacak olmamın özenmesiyle hayran kaldım.
İnşallah çok mutlu olursun ! :1:

cok tesekkür ederim canim güzel sozlerin icin.

Back