Bende EVLENDIM =)

evliliğinde bebeğinde hayırlı olsun inşallah.. sağsalım bebegını kucagına alırsın inşallah... senın adına cok sevındım...

sen beni tanımazsın ama ben seni arada bi görüodum kanım kaynadı beğendim:54: konuya girdim acaba kim die bi baktım sen evlenmişsin ağzım iki metre açıldı:52: bebişin de varmış Allah analı babalı büyütsün Allah pişman etmesin hep mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah:nazar: çokta güzel evlenmişsin pat die çok kötü örnek oldun bana yaşım genç ama insanın canı çekiyor olmaz ki böyle:23::23:

sen beni tanımazsın ama ben seni arada bi görüodum kanım kaynadı beğendim:54: konuya girdim acaba kim die bi baktım sen evlenmişsin ağzım iki metre açıldı:52: bebişin de varmış Allah analı babalı büyütsün Allah pişman etmesin hep mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah:nazar: çokta güzel evlenmişsin pat die çok kötü örnek oldun bana yaşım genç ama insanın canı çekiyor olmaz ki böyle:23::23:

cok sagol canim,tam kotu ornegim gercekten hamile kalip aileden gizli pat diye evlendim,Canin cekmesin lütfen:52::52:

hayırlı uğurlu olsun Allah hep böyle şimdi ki gibi mutlu olmanız nasip etsin sizlere :)

mervoş konunu şimdi gördüm canım. bende böyle pat diye evlenmek istiyorum:24: öbür türlüsü beni strese sokar:1:

hayırlı olsun:54:

Merwosh , hesabını kapattırdı canım.
Sağolsun , onu en çok sevenlerden biriydim. Yorumları çok güzel ve iyiydi.
Ama fotoğrafları fakemiş... Şuanki hamileliği ve evliliği de yalanmış.
Tamamen hepimizi kandırmış. Söylemek istedim.
Güvenmek zor ...​

Merwosh , hesabını kapattırdı canım.
Sağolsun , onu en çok sevenlerden biriydim. Yorumları çok güzel ve iyiydi.
Ama fotoğrafları fakemiş... Şuanki hamileliği ve evliliği de yalanmış.
Tamamen hepimizi kandırmış. Söylemek istedim.
Güvenmek zor ...​

aa :53::53::53:
nasıl anlaşıldı ki :53::53::53:

Son düzenleme:
Zaten hesabı kapatıldı, Kazen' de bir yerde açıkladı. Kanıtlar ile.
Üzüldüm gerçekten. Keşke gerçek kimliği ile aramızda olsaydı, çünkü ben onun yorumlarıyla sevmiştim, tipini filan değil.
Ya da bu hikaye hayatı değil . Ama yapacak bir şey yok :/​

ZAten sasiriyorum Nasil inaniyorduysaniz birden gelmisti evleniyorum pat evlendim ahanda hamileyim... Kendisi almanyada yasiyordu ama tr de yasadigini söylemisti.... Sözde karmakarisikti paldir küldür birseydi....

aa nolmuş merwoshla ilgili?bi çok yerde denk geliyodum adına,ne yalanmış?nasıl ortaya çıkmış?noolmuş?:26::12:

evet ya bılen bırı anlatabılırmı nasıl olmus nasıl anlasılmıs????

bak bende merak ettim şimdi kazen nerede ne açıkladı acep?
ben geçici süreliğine aramızdan ayrıldığını düşünmüştüm.
öyle değilmiş demek.

Yazık!!

Mutlu olmuş mu acaba o kadar insanı kandırdığı için?!!:20:
Tamamiyle eziklik başka hiçbirşey demiyorum...

Back