Kayınvalidemle zaten baştan beri beni istemediler çok sıkıntılar yaşadım burda da anlatmıştım en son arkamdan konuşmuş onları görüp konuşmamaya başlamıştım 2 aydır falan… Eşim ailesi zaten kopuk konuşmuyorlar amca vs onlardan bahsediyorum beni kimse istemedi benimkilerde onu ama herşeye rağmen evlendik, sonra sinirlendiğinde verdiği tepkiler çok değişti mesela bir tartışma sırasında ben onu o beni istemeye vurmaya başladı aynı şekilde bende evi terkettim 1 hafta arayıp sormadı sonra gebe olduğumu öğrenip ben aradım gebeliğimi söylemedim hemen barıştık sonra söylemiştim… Hiç bana hamile gibi davranmaz mesela en büyük şusn kavgamız bazen ayda bazen haftada bir arkadaşlarıyla içer bende istemem doğal olarak en son geçen hafta içmişler eve 2 de geldi birbirimize girdik üstümden yorganı çekti yataktan kovdu bana vurdu vurması falan sert değil şakalaşır tarzda ama sonuçta hamileyim üstümden yorganı bile çekmesi birşey, birde tartışma esnasında benim canımı sıkma babanın evine bırakırım dedi yinede sustum… Bugün pikniğe gittik annemlere arkadaşları vs herşey iyi çıkışta arkadaşı ayartmış içmeye gidelim diye bende gidemezsin dedim sen karışamazsın vs dedi evin önüne geldik bana hala sen karışamazsın vs diyor… En son eve gir diye beni itti o kadar incindim ki Allah belanı versin dedim sonra aradım küfürler öç dedim vs sen beni nasıl itersin dedim hüngür hüngür ağlıyorum tabi bu ara mesela bir başkası değil ne dersem onu yapacaksın bana karşı geliyorsun vs birbirimize girdik bana babanı ararım şimdi al kızını derim vs bir sürü şey dedi, en son S*** G (Defol) dedi… ne yapıcam bilmiyorum