• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizden beni yargılamadan akıl istiyorum…

Annenin babanın yanına gitmek için daha ne olması lazım ki bende yaşadım bazı şeyler fakat düzeldi Allaha şükür ama bu şekilde devam edecek ise annenin babanın yanına git o adam ile cocuk buyutulmez düzelecek gibi ise de bu senin elinde gidersin bir süre mesafe koyarsın arana sonrada şartlarını söylersin ailene anlatabilir misin bilmiyorum ama anlatmalısın da bence ailende destek olursa çözülür hemen herşeyi kestirip atma taraftarı değilim açıkçası düzeltilecebilecek şeyler de oluyor hayatta ama bazende adamlar başka dilden anlamıyorlar malesef.
Siz ne yapmıştınız ? Nasıl bir yol izlediniz

Siz ne yapmıştınız ? Nasıl bir yol izlediniz
Annemin evine gittim üstelik oğlum o zaman 8 aylikti ve 6 haftalikda hamileydim hamileliğin riskliydi ard arda olduğu için kendi ailesine de gerekenleri söyledim ya insan olursun beni dinlersin ya da cocuklarima ben kendim bakarım senin gibi bir babayla buyuyeceklerine babasız buyusunler ben hem anne hem baba olurum ikiside dedim 1 hafta kadar ayrı kaldık üstelik annemde uzak mesafe farklı sehirlerdeydik ayrı kaldığımız süreçte sonrasında geldi ve herseyi kabul ettigini söyledi ve bir süre daha memlekete kalıp evimize döndük ailelerimiz aynı şehirde yaşıyorlar biz farklı bir şehirdeyiz bende senin gibiydim gitsem gidemem kalsam kalamam diyordum ama inan ki gidince daha kolay çözülüyor şimdide 34 haftalık olduk gun sayiyor bebegimiz icin eger çözülecek gibiyse çözülmeyecek gibiyse eğer ben çocuğu aldirman taraftari kesinlikle değilim allahin verdiği cana kıymak bizim ne haddimize bir örnek vereyim bu konuda arkadaşım 2 aylik evliydi hamile kaldı ve 1 aylik hamileyken eşi ailesinin evine geri gönderdi aldırmak için imkanı vardı çünkü daha çok küçüktü bebegi ama aldırmadı doğurdu şimdi 1 yaşına girmek üzere sakın aldırmayı düşünme :(

Kayınvalidemle zaten baştan beri beni istemediler çok sıkıntılar yaşadım burda da anlatmıştım en son arkamdan konuşmuş onları görüp konuşmamaya başlamıştım 2 aydır falan… Eşim ailesi zaten kopuk konuşmuyorlar amca vs onlardan bahsediyorum beni kimse istemedi benimkilerde onu ama herşeye rağmen evlendik, sonra sinirlendiğinde verdiği tepkiler çok değişti mesela bir tartışma sırasında ben onu o beni istemeye vurmaya başladı aynı şekilde bende evi terkettim 1 hafta arayıp sormadı sonra gebe olduğumu öğrenip ben aradım gebeliğimi söylemedim hemen barıştık sonra söylemiştim… Hiç bana hamile gibi davranmaz mesela en büyük şusn kavgamız bazen ayda bazen haftada bir arkadaşlarıyla içer bende istemem doğal olarak en son geçen hafta içmişler eve 2 de geldi birbirimize girdik üstümden yorganı çekti yataktan kovdu bana vurdu vurması falan sert değil şakalaşır tarzda ama sonuçta hamileyim üstümden yorganı bile çekmesi birşey, birde tartışma esnasında benim canımı sıkma babanın evine bırakırım dedi yinede sustum… Bugün pikniğe gittik annemlere arkadaşları vs herşey iyi çıkışta arkadaşı ayartmış içmeye gidelim diye bende gidemezsin dedim sen karışamazsın vs dedi evin önüne geldik bana hala sen karışamazsın vs diyor… En son eve gir diye beni itti o kadar incindim ki Allah belanı versin dedim sonra aradım küfürler öç dedim vs sen beni nasıl itersin dedim hüngür hüngür ağlıyorum tabi bu ara mesela bir başkası değil ne dersem onu yapacaksın bana karşı geliyorsun vs birbirimize girdik bana babanı ararım şimdi al kızını derim vs bir sürü şey dedi, en son S*** G (Defol) dedi… ne yapıcam bilmiyorum
Dayak yemeye devam , daha ne denir ki , laftan anlasan boşan derim ama zor...

Annemin evine gittim üstelik oğlum o zaman 8 aylikti ve 6 haftalikda hamileydim hamileliğin riskliydi ard arda olduğu için kendi ailesine de gerekenleri söyledim ya insan olursun beni dinlersin ya da cocuklarima ben kendim bakarım senin gibi bir babayla buyuyeceklerine babasız buyusunler ben hem anne hem baba olurum ikiside dedim 1 hafta kadar ayrı kaldık üstelik annemde uzak mesafe farklı sehirlerdeydik ayrı kaldığımız süreçte sonrasında geldi ve herseyi kabul ettigini söyledi ve bir süre daha memlekete kalıp evimize döndük ailelerimiz aynı şehirde yaşıyorlar biz farklı bir şehirdeyiz bende senin gibiydim gitsem gidemem kalsam kalamam diyordum ama inan ki gidince daha kolay çözülüyor eger çözülecek gibiyse çözülmeyecek gibiyse eğer ben çocuğu aldirman taraftari kesinlikle değilim allahin verdiği cana kıymak bizim ne haddimize bir örnek vereyim bu konuda arkadaşım 2 aylik evliyim hamile kaldı ve 1 aylik hamileyken eşi ailesinin evine geri gönderdi aldırmak için imkanı vardı çünkü daha çok küçüktü bebegi ama aldırmadı doğurdu şimdi 1 yaşına girmek üzere sakın aldırmayı düşünme :(
Bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum kendi kanımdan canımdan… Daha önce bende gittim bir gün sonra aradı nerdesin dedi babamlardayım dedim kapattı aradım sen ne biçim insansın diye seni bir daha alırsam öç falan filan saydırdı 1 hafta hiçbir şekilde ne yazdı ne etti sonra ben hamile olduğumu öğrendim ve aradım tabi hamile olduğumu söylemedim aradığım gün eve gel falan dedi akşam aldı vs barıştık eve gelince hamileyim dedim hatta… Ama ne ailesi arkamda ne beni istiyorlar…

Bebeğimi aldırmayı düşünmüyorum kendi kanımdan canımdan… Daha önce bende gittim bir gün sonra aradı nerdesin dedi babamlardayım dedim kapattı aradım sen ne biçim insansın diye seni bir daha alırsam öç falan filan saydırdı 1 hafta hiçbir şekilde ne yazdı ne etti sonra ben hamile olduğumu öğrendim ve aradım tabi hamile olduğumu söylemedim aradığım gün eve gel falan dedi akşam aldı vs barıştık eve gelince hamileyim dedim hatta… Ama ne ailesi arkamda ne beni istiyorlar…
Bence git ne ara ne sor o arayana kadar muhakak arayacaktır seni eğer de düzelmeyecekse bırak inceldiği yerden kopsun

Canım çok çaresizim inan çekip gitsem bir türlü yaşayacaklarımı düşünüyorum cesaret edemiyorum, kalsam kaldıkça kendimi kaybediyorum İnan evlenmeden hatta bu ilişkiye başlamadan o kadar nettim ki bende halim tavrım çok netti kimse sınırlarını geçmezdi bana karşı, annem babam bile hep duvarım vardı… ama bu ilişkiyle birlikte hayatımda o kadar çok şey değişti ki o yüzden başta beni yargılamayın destek olun lütfen dedim… Şöyle şuan bebek vs en az 2 yıl çalışma vs olmadan annemlerde kalmak durumundayım ve yaşadığım yer aşırı küçük, akraba lafları falan çekeceğime evde kal 2 yıl idare et görme duyma sonra boşan diyorum.. Akraba lafından ziyade annemin babamın tek çocuğuyum benim suratım düşse kendilerine dert ediyorlar zayıflıyorlar onları üzüp kırmak istemiyorum kendimden öte onları düşünüyorum..
2 yıl sonra da boşanmayacaksın, kendini kandırıyorsun, bu adamdan oooollllmaaazzzz...

Hah adam demiş ki zaten hamile artık ne yaparsam susmak zorunda , geri dönmen büyük hata ...

Kayınvalidemle zaten baştan beri beni istemediler çok sıkıntılar yaşadım burda da anlatmıştım en son arkamdan konuşmuş onları görüp konuşmamaya başlamıştım 2 aydır falan… Eşim ailesi zaten kopuk konuşmuyorlar amca vs onlardan bahsediyorum beni kimse istemedi benimkilerde onu ama herşeye rağmen evlendik, sonra sinirlendiğinde verdiği tepkiler çok değişti mesela bir tartışma sırasında ben onu o beni istemeye vurmaya başladı aynı şekilde bende evi terkettim 1 hafta arayıp sormadı sonra gebe olduğumu öğrenip ben aradım gebeliğimi söylemedim hemen barıştık sonra söylemiştim… Hiç bana hamile gibi davranmaz mesela en büyük şusn kavgamız bazen ayda bazen haftada bir arkadaşlarıyla içer bende istemem doğal olarak en son geçen hafta içmişler eve 2 de geldi birbirimize girdik üstümden yorganı çekti yataktan kovdu bana vurdu vurması falan sert değil şakalaşır tarzda ama sonuçta hamileyim üstümden yorganı bile çekmesi birşey, birde tartışma esnasında benim canımı sıkma babanın evine bırakırım dedi yinede sustum… Bugün pikniğe gittik annemlere arkadaşları vs herşey iyi çıkışta arkadaşı ayartmış içmeye gidelim diye bende gidemezsin dedim sen karışamazsın vs dedi evin önüne geldik bana hala sen karışamazsın vs diyor… En son eve gir diye beni itti o kadar incindim ki Allah belanı versin dedim sonra aradım küfürler öç dedim vs sen beni nasıl itersin dedim hüngür hüngür ağlıyorum tabi bu ara mesela bir başkası değil ne dersem onu yapacaksın bana karşı geliyorsun vs birbirimize girdik bana babanı ararım şimdi al kızını derim vs bir sürü şey dedi, en son S*** G (Defol) dedi… ne yapıcam bilmiyorum
Boşan😒

Çocuk 2 yaşa gelince muhteşem bir iş hayatı sizi bekliyorsa tabii ki sabredin.

Yargilamak degil ama yani boyle adama cocuk yapmissiniz her ne hikmetse boyle evliliklerde olan cocuklarda korunmaya ragmen oluyor . Hamile olduguma uzulmedim diyorsunuz da zaten sorun sizin uzulmeniz degil evinizdeki bu sacma ortamin icine bi gunahsizin gelmesi. Ve o cocugun yasayacagi travmalar vs. Yoksa zaten bu adama cocuk yaptiginiza gore istiyorsunuz bu cocugu niye uzulesiniz ama bosansaniz cocugu gectim kendinize bakacak gucunuz durumunuz yok , bosanmasaniz boyle bi babayla omru gececek o cocugun her iki turlu hayat onun icin zor. Alkolu size ve cocuguna tercih ediyorsa o adamdan hicbirsey olmaz ama siz bosanir misiniz ? Sanmam cunku goruyorum bosanmamak icin hep bi “ama” niz var . Biliyorum bosanmak kolay degil ama bazen kendimiz ve cocugumuz icin zor olani secmek zorundayiz belki de annelik boyle biseydir . Bosanmayacaksaniz ki bence oyle o zaman hemen ardindan 2.ye hamile kalin belki ilkinde gostermedigi anlayisi ikincide gosterir belki ikinci aklini basina getirir

Back