Bende EVLENDIM =)

Mutluluklaaaar..
Buraya "boşanıyoruz, soğudum, aldattı" gibi konular açmaman dileğiyle :1:
İşin şakasındayım tabii ki

:D:D..:37::37:..aslında keşke site yöneticilerin elinde olsa da..gercekten sadece kadınlar klubu olsa..gecen bı formda okumustum..bir erkek kadın nıkıyle gırmiş..bir de bu yazdıklarımız googlede herhangı bı konu aradıgında dırek cıkıo..mısafır zıyaretcıler oluyor yanı..keşke böyle bi şey de olmasa!!..en cok bundan rahatsızım aslında..

yaa gönül cennet isterde günahlar elvermezmiş.. bencede iyi olurdu fakat bizde google da konu aratıp bu siteyi bulup üye olmadıkmı? sitenin tarzı bu yani bence

Son düzenleme:
yaa gönül cennet isterde günahlar elvermezmiş.. bencede iyi olurdu fakat bizde google da konu aratıp bu siteyi bulup üye olmadıkmı? sitenin tarzı bu yani bence

cnm öyle ama..benım erkek arkadasım gecen gün bana, ben bazı seylerı kadınlar klubunden öğrendım dedı :37::37::37: kadınlar klubunde o kadar cok konu ve bılgı var ki:37::37:

:D:D..:37::37:..aslında keşke site yöneticilerin elinde olsa da..gercekten sadece kadınlar klubu olsa..gecen bı formda okumustum..bir erkek kadın nıkıyle gırmiş..bir de bu yazdıklarımız googlede herhangı bı konu aradıgında dırek cıkıo..mısafır zıyaretcıler oluyor yanı..keşke böyle bi şey de olmasa!!..en cok bundan rahatsızım aslında..

Buraya üye olmayıp konuyu okuyanları diyorsun değil mi
Ama iyi oluyor aslında bazen ben buraya üye değilken çok faydalı şeyler araştırıp öğrenmiştim
Ama tabi kötü niyetliler olabiliyor.

bence erkek değildir...

ama hani bi konusu vardı ya..arkadaşımın 19 yaşındaki kızı liseyi bıraktı diye...bu kız aslında o olabilir... yani ben konuyu ilk okuduğumda herhalde kendisi ama söyleyemiyor diye düşünmüştüm...

nick'e de dikkat etmediğim için böyle düşünmüştüm...

banada o fotoğrafını koyupta yaşını sorun yaptıgı erkek kendisi olabilir gibi geldi nedense :26:

Mutluluk dilemede biraz geç kaldın sanırım:9:

16. sayfaya bak canım.allah iyiliğini versin

ŞOKO FOTO!
kız ben hep görüyodum bişiler yazıyodu falan . yalanmıymış!
aaa 16.sayfaya tıkladım direk şoke oldum.
Ne gerek var halbuki böyle şeylere kimden neyi saklıyoruz?
Hepimiz derdimizi paylaşmaya sorun aramaya uğraşmıyormuyuz!
Şahsen ben öyle yapıyorum hava atma derdinde yalan söyleme derdinde de değilim.
Yazık ne diyebilirsin:50:

Burası hava atma yalan atma yeri değil.
Dertleşme problem çözme kafa dağıtma yeri.
Neden yalan söyleme gereği duyuyorlar?
Yada söyleyince ellerine ne geçiyor..
Herşeyi olduğu gibi anlatmak varken samimi olmak varken...
Maalesef böyle şok oluyoruz

Hehe:1:Bence değildir çünkü bu kadar şeyi bilecek kapasiteye sahip birine benzemiyordu:26:

cnm , meraklı ve kadınlardan beter erkekler var..bence bu kadar emın olma..sonucta facebook değil ki bu sahte resımler yaratıp, dikkat çekmemek için yapsın..sonucta bu forma resım sart değil ve resım olsada facebook gıbı değil..cırkın bı kadın bıle olsa sahte resımlere ne gerek var.herkes nısanlısının ve kendısının resımlerını koymus dıyor.(ince detaylar önemlidir).aslında acıkca belli mantık olarak erkek.. neden resme gerek duysun, benımde yok resmım..ve kaç kişinin yok..neden özellikle göze soka soka resimler atmıs!:49:

32 yasindaydi sasirmistim yasina ama inanmistim iyi bir kiza benziyordu nasil kandirdi bizleri inanamiyorum...
kimseye guvenmek yok artik...:19:

Back