- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..
..aslında keşke site yöneticilerin elinde olsa da..gercekten sadece kadınlar klubu olsa..gecen bı formda okumustum..bir erkek kadın nıkıyle gırmiş..bir de bu yazdıklarımız googlede herhangı bı konu aradıgında dırek cıkıo..mısafır zıyaretcıler oluyor yanı..keşke böyle bi şey de olmasa!!..en cok bundan rahatsızım aslında..
bi erkek bu kadar ayrıntıyı bilemez ama sanmıyorum erkek olduğunu
yaa gönül cennet isterde günahlar elvermezmiş.. bencede iyi olurdu fakat bizde google da konu aratıp bu siteyi bulup üye olmadıkmı? sitenin tarzı bu yani bence
..
..aslında keşke site yöneticilerin elinde olsa da..gercekten sadece kadınlar klubu olsa..gecen bı formda okumustum..bir erkek kadın nıkıyle gırmiş..bir de bu yazdıklarımız googlede herhangı bı konu aradıgında dırek cıkıo..mısafır zıyaretcıler oluyor yanı..keşke böyle bi şey de olmasa!!..en cok bundan rahatsızım aslında..
arkadaş fake çıktı kendimizi yiyip bitirdik burda sen mutluluk diliyosun kız azcık açta oku sayfalarıMutluluklaaaar..
Buraya "boşanıyoruz, soğudum, aldattı" gibi konular açmaman dileğiyle
İşin şakasındayım tabii ki
Buraya üye olmayıp konuyu okuyanları diyorsun değil mi
Ama iyi oluyor aslında bazen ben buraya üye değilken çok faydalı şeyler araştırıp öğrenmiştim
Ama tabi kötü niyetliler olabiliyor.
arkadaş fake çıktı kendimizi yiyip bitirdik burda sen mutluluk diliyosun kız azcık açta oku sayfaları![]()
Mutluluklaaaar..
Buraya "boşanıyoruz, soğudum, aldattı" gibi konular açmaman dileğiyle
İşin şakasındayım tabii ki
banada o fotoğrafını koyupta yaşını sorun yaptıgı erkek kendisi olabilir gibi geldi nedense :26:
Mutluluk dilemede biraz geç kaldın sanırım![]()
16. sayfaya bak canım.allah iyiliğini versin
HeheBence değildir çünkü bu kadar şeyi bilecek kapasiteye sahip birine benzemiyordu:26: