Bende EVLENDIM =)

sonunda bende [sıze=3]evlendim[/sıze].cok cok ani oldu.dügün falan yapmadik.bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik[sıze=3] nikahimizi[/sıze]... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
bu guzel haberimi sizlerle paylasmak istedim:21:

hmutluluklarrrrr
neden ani oldu kiiii

tebrik ederim cnm..allah mutlu etsin..ama neden aniden evlendiniz ki?dügünle daha güzel olmazmiydi??gelinlikle falan...nacizane görüsüm bu

Çok şaşırdım Merwosh. Hayırlısı olsun. Allah ayırmasın inşaAllah.
Evlenmek istiyordun sende bildiğim kadarıyla yaşım geçti gibisinden bişeyler demiştin.
Çok sevindim senin adına.:16:

Çok şaşırdım Merwosh. Hayırlısı olsun. Allah ayırmasın inşaAllah.
Evlenmek istiyordun sende bildiğim kadarıyla yaşım geçti gibisinden bişeyler demiştin.
Çok sevindim senin adına.:16:

saol canim. muradima erdim sonunda :) darisi senin basina.

Konu içeriği nedeniyle "Mutluluktan uçtuğunuz haberler" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklara açmaya dikkat edin lütfen.

Sonunda bende evlendim.Cok cok ani oldu.Dügün falan yapmadik.Bu sabah ikimiz nikah dairesine gittik ve, kiydirdik nikahimizi... Kendisi benim evime tasiniyor bugun:)
bu guzel haberimi sizlerle paylasmak istedim:21:

aaaa hade ömür boyu saglıklı.mutlu bir evlilik dilerim sana canım:)

ama ben buraya actim hanim efendi..Gorevliler nereye aitse oraya tasirlar... tesekkür ederim bu arada..

Evet ama moderatörlerinde dünya kadar işi var, değil mi?!

İnsanları boş yere uğraştırıp vakitlerini almak yerine, üye olarak forum kurallarına uyup uygun yerlere açmamız daha doğru olmaz mı...:24:

İyi forumlar :ssz:

1 nisan değilki şaka yapıyosun diyeyim :) nasıl böle ani oldu ya allah mutlu mesut etsin

Öncelikle Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin.. :nazar:

Sormak İstediğim Bir Şey Var; Başınız Göğe Erdi mi ? :1:
Evlendiğim de Bana Derlerdi Hep..
Sanki İşkence Yapıyorlar da.. :63:

Son düzenleme:
merwosh tebrik ederim muradiniza ermissiniz,bir yastikta kocayin ALLAH MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
en kisa zamanda nikah fotograflarini bekliyorum :1:
dugunden sonrada dugun fotolarini:23:

Back