Bencil miyim yoksa haklı mıyım...Yorumlarınıza İhtiyacım Var...

direk yazını okudum ve cavap yazayım dedim yorumları okuyamadım pek..
bence eşinin seniş sevmediğini düşünme..ama malesef oluyo böyle şeyler..
bende sana kendimden aynı duruma ait anlatmak istiyorum..
3,5 yıllık evliyim ama 10 yıldır eşimi tanıyorum ....
ben 2005 yılında işe girdim memur oalrak o zmaanlar evli değildik sevgiliydik...bziim eğitim seminerlerimiz olurdu 5 yıldızlı otelelrde 1 haftalık genelde yılda 2 kez falan...defalarca müdüremiz sende katıl dedi ama beni bırakmamıştı eşim..tabi o zman sevgilim..bende pek üstelememiştim..
başka illerdeydik ve benim gezmeme dışarı çıkamam hep bişi derdi..işten çıktım vveve geldim gibi bilgiler isterdi ama baskıcı bişekilde değil..bende çok sevidğim için pek bişi demzdim..
neyse sonra evlendik..sonra eşim eğitim yeni kurslar falan çıkınca gitmek istediğini söyledi...akrabalarıyla tatile falan gitmek istedi ama hiç birine izin vermedm..oda bana benim sosoyal hayaımı çok etkiliyorsun çevrem gitgide küçüldü dedi..bende bende aynı durumdayım şuanda yaşadığımız ilde ne bi arkadaşım ne bi ailem var senle herşeyi yapabiliyorum çok öenemli ise eğitimler zamnında banada o hakkı tanıyacaktın..şimdi bende izin vermiyorum dedim...
bu ve buna benzer çok şey ama çok takılma ama çok ta serbest bırakma sana nasıl davranıyo o na göre düşün...ve sabırlı ol öfkeli davranma sakın...

merhaba derinss, takdir edersin ki 28 sayfayı da okuyamadım. ilk mesajını ve son sayfayı okudum, son durum ne bilmeden yorum yapıyorum bu yüzden.

evli olup olmadığımızı da belirtmemizi istemişsin.
5 buçuk yıldır aynı kişiyle beraberim, bunun kısa bir döneminde aynı evi paylaştık, evlilik hayatını birebir yaşadığımı söyleyemem ama işlerin nasıl yürüdüğünü az buçuk çözdüğümü düşünüyorum.

sevgilim sabah 7 akşam 5 çalışıyordu, ve ben haftada sadece 2 gün okula gitmek dışında evde onu bekliyordum. ne kadar özlendiğini gayet iyi biliyorum.. Pazar günü olsa da beraber zaman geçirsek, hiç olmazsa el ele tutuşup biraz yürüsek ya da tv karşısında miskinlik yapsak diye içimden çoook geçirdim. sadece 1 gün varsa ve bu günün tamamı başka bir hobiye ayrılmak isteniyorsa, (hem de eşe danışılmadan) bu beni çok üzerdi.
ama sizin durumunuzda ben ikinize de hak verdim.
yine de şöyle düşün, sen onun kadar isteseydin böyle bir etkinliğe katılmayı, eşin ne tepki verirdi?
eğer o da karşı çıkar diyorsan, senin tepkin yerindedir. ama yok anlayışlı olurdu, bu kadar istediğim bir hayalimi gerçekleştirmem (deniz aşığı demişsin) onu mutlu ederdi dersen o zaman sen de eşinin kararına saygı duymayı denemek zorundasın... hafta içi iş, cumartesi sabahtan akşama okul.. onun da stres atması gerek bu aşikar değil mi?

eşin keşke önce sana danışsaydı... burada onu biraz hatalı buldum. ortak bir hayat yaşıyorsunuz. ve tek tatil günü için senin de yapmak istediklerin vardır muhakkak.
belki de bir kaç hafta hevesini alınca bırakmak ister, belki seninle zaman geçirmeyi özler?

eşinin seni sevmediği düşünme, bu olayın sevgiyle ilgisi yok :34: canını sıkma ve şunu da unutma, sırf sen istemedin diye katılmazsa ileride bu içinde bi ukte olarak kalacağından daha çok sorun olabilir. en iyisi denesin.

10yıllık evliyim eşimi 2 yıldır farklı bir iş yapıyor ve aryık bundan sonra pazar günleri dahil hep çalışacak,üstelik 2 tanede çocuğum var ve sorumlukları benim üzerimde düşün artık yani bende ilk başta çok üzüldüm bi pazarımız vardı dedim ama alıştım napalım bence akşmalrı dışarı çıkın birbirinize vakit ayırın alışmak zor ama alışılıyor bi,de temmuza kadarmış idare et bence.................

merhaba derinns, tepkini ben de normal buldum açıkcası. kadınlık iç güdülerimiz bazen bize böyle şeyler yaptırabiliyor. ama kendini çok da üzme bence, eşin belli ki seni çok seviyor. erkekler bazen odunluk yapıp kırıcı konuşabiliyorlar. onlara göre çok normal olan bi laf bizi çok kırıyor.

eşimle evlenmeden önce 5 yıllık bi birlikteliğimiz oldu. üniversitede okuyordum ben, o ise askeri okulda olduğu için sadece haftasonları görüşebiliyorduk. herkes sevgilisiyle üniversitede el ele kol kola gezerken ben haftasonu gelsin de sevgilim gelsin diye bekledim üniv. hayatım boyunca. ama ailesi de evde onu bekliyordu çünkü evinde de kalamıyordu haftaiçi okulda kalmak zorundaydı. benimle kaldığı zamanlarda annesi babası arayıp çağırırlardı hep o kızla berabersin bizimle ilgilen bizmle otur diye baskı yaparlardı.gel eve dinlen falan da hep bahaneleriydi. biz de bu sebepten defalarca kavga ettik, çok üzüldüm kırıldım ben de. ben her şeyden fedakarlık edip onu beklerdim, ben de yurtta kalıyordum ailem vardı yanlarına gidebilirdim, ya da gezebilirdim, bi akviteye katılabilirdim. arada kalıyordu hep.
şimdi evlendik ve yine eşim sadece haftasonları eve gelebiliyor, haftaiçi görevde. ben de bütün gün çalışıyorum ama akşamları ben yine bekliyorum onu evde. bu sefer evli bi kadın olmanın da sorumluluğu var tabi. haftasonu gelip de ben arkadaşlarımla gezicem oraya buraya gidicem dese ben de kıyameti koparırım. arabasıyla ilgilenmeye çıkınca bile kızıorum bazen, şurda iki günümüz var nereye gidiosun diye.
bu yapacak bişeyimiz olmadığından kaynaklamıyor sonuçta, onları yanımızda istioruz topu topu bi tanecik günün var senin de ve eşinin yanında olmasını istemek de en doğal hakkın.

Evet anlaştık :29:

Teşekkür ederim. Son cümlene katılıyorum. Fedakarlık yapmaya asla karşı değilim. Ama elbette kırmızı çizgilerim var.
ayrıca, "siz evliliğe giden yolda devam etmemişsiniz ve bunu zafer olarak görüyorsunuz. " cümlenize katılmıyorum. Zafer olarak gördüğümü nerden çıkardınız allahaşkına? Beni deli mi öptü de kalkıp 30 yaşımda nihayet bir karar verip sevdiğim adamla nişanlanmışken ayrılınca bunu zafer olarak göreyim???

Ayrıca, oje sürmeyen vs kadın örneği sizin için değildi. Moonquin'e verdiğim bir cevabın içindeydi o.
Akıllı bir kadın olduğunz belli Eğitiminize , eşinize evliliğinize kimse laf söylemiyor. Kimsenin buna hakkı da yok zaten. Ama ben galiba açıkçası bu kadar akıllı bir kadının bu kadar abartılı tepki vermesine biraz üzüldüm.

Tabii ki çoookkk fazla iniş çıkış yaşadım, delirdim, sinir krizi geçirdim, kendimi kaybettim.
Ama bunları 15-19 yaş aralığındayken yaşadım. Uzun zamandır böyle tepkiler vermemeyi öğrendim. Çünkü kimseye bir yararı yok, aksine zararı var.
Yine de asla böyle tepki vermem demem, demiyorum. Hayat bu, her an her şey başımıza gelebilir. Ama eşinize böyle bir konuda verdiğiniz tepkinin sizin gibi olgun bir kadına göre aşırı olduğu fikrimde ısrar ediyorum sevgili Derinss :) Adam sizi aldatmamış, size kötü söz söylememiş başka üzücü bir olay yaşanmamış. Allah korusun öyle bir durum olsa demek ki çekip vuracaksın :)
Bakın adam anlatmış size, herkes bu kursa katılıyor ben katılmazsam olmaz, demiş. Gerçekten de büyük şirketlerde böyledir. Hele de yöneticiyseniz bu tür sosyal faaliyetlerden uzak durmanız ciddi sorunlar yaratır. Hem kafasında planlar yapmış sizi de bir kenara atmadan üzmeden şöyle yaparız böyle yaparız diye düşünmüş tartmış. Ne güzel işte. Bence siz de bu çabalara karşılık "evet aşırı bir tepki verdim bundan sonra önce dinleyip düşünüp sonra tepki vermeliyim" demelisiniz kendinize.
Mutluluklarınızın devamını ve tez vakitte istediğiniz işe kavuşmanızı dilerim :)

Zafer olarak görmenizi biraz hmm ben özgürlüğüme düşkünüm erkek baskısıyla hareket edemiyorum ifadelerinizden çıkarttım. nitekim bir izlenim benimki sadece,siz öyle değil diyorsanız öyledir.

Sizin aksinize bende 19-20yaşlarında aman ne hanımefendi hiç ailesine çevresine terbiyesizlik yapmıyor.sakin efendi duruyor diye lanse edilen bir kızdım.biraz baskıcı(psikolojik olarak) bir ailede büyüdüm tek çocuğum ve hep yaşımdan olgun bir hayat yaşamak zorunda kaldım. zoraki bir olgunluk..ve hayatı böyle sandım.belki de bu patlamalarım da bundan kaynaklanıyordur bilemiyorum.. sinirin gerginliğin ergenliğe has bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum toplumun yarısı bundan şikayetçi çocuğunu hergün döven kadın,iş yerinde omuz attı diye iş arkadaşını öldüren adam belki toplumsal olarak öfke kontrolü ile ilgili bir sıkıntımız vardır.

Ben kendimi anlatırken olgun bir kadınım demedim.Kaldı ki bu benden yaşça büyüklerimin bile bana dair bu tip ifadesi olmasına rağmen benim ruhumda eksikler var farkındayım olgun değilim. ve olgunluğun zekayla alakalı olmadığına eminim. bu konuda her türlü araştırmayı yapmaya hazırım.Akıllı bir kadın kocasına bu kadar çemkirmez diyebilmek ben çok iddialı bir ifade olur. Tartışmalar nasıl başlar nasıl biter.. ben duygularını bir tarafa atabilen eşiyle ilişkisini bir kısır döngüye oturtmuş biri değilim hala tutku içindeyim. Sakinleştiğim an eşim dedi ki senin adet dönemin değil mi? Bu yüzden bu kadar tepki verdin dikkatli olmalıydım.. haklıydı adet dönemim bu dönemde hassas bir ruh halimde olurum.

Hayatta yaşadıklarımız kendimize layık gördüklerimiz farklı farklı.. ben eşime o umursamaz tavrı layık göremedim. o nazik ve içten biri beni de incitmemeye çalışır evlendikten sonra genelin aksine daha da içten oldu. ondan bana olayı başka şekilde anlatmasını beklerdim sizin eşimi haklı bulduğunuz her detayı ben kavgadan bir gün sonra öğrendim.bana ilk etapta söylediği ifade " akşamları yetmiyor mu?" ifadesiydi..

Hatalıyım ama tepkimi ifade etme türünde hatalıyım.Yoksa konu açısından ikimizinde haklı olduğunu düşünüyorum.Eşim velhasıl lafıma geldi hem de 5 gün içinde ben ne okula ne kursa gitmek istemiyorum. sakin sakin evde oturmak istiyorum dedi.. 2 ay sonra kurs bitecek şuray şuraya gidelim lütfen diye plan yapmaya başladı.

Bütün içten yorumların için konuya tamamen farklı bir açıdan baktığın için teşekkür ederim Felis.. Keşke aynı fikirde olmadığımz tüm üyelerle böyle konuşabilsek :74:

direk yazını okudum ve cavap yazayım dedim yorumları okuyamadım pek..
bence eşinin seniş sevmediğini düşünme..ama malesef oluyo böyle şeyler..
bende sana kendimden aynı duruma ait anlatmak istiyorum..
3,5 yıllık evliyim ama 10 yıldır eşimi tanıyorum ....
ben 2005 yılında işe girdim memur oalrak o zmaanlar evli değildik sevgiliydik...bziim eğitim seminerlerimiz olurdu 5 yıldızlı otelelrde 1 haftalık genelde yılda 2 kez falan...defalarca müdüremiz sende katıl dedi ama beni bırakmamıştı eşim..tabi o zman sevgilim..bende pek üstelememiştim..
başka illerdeydik ve benim gezmeme dışarı çıkamam hep bişi derdi..işten çıktım vveve geldim gibi bilgiler isterdi ama baskıcı bişekilde değil..bende çok sevidğim için pek bişi demzdim..
neyse sonra evlendik..sonra eşim eğitim yeni kurslar falan çıkınca gitmek istediğini söyledi...akrabalarıyla tatile falan gitmek istedi ama hiç birine izin vermedm..oda bana benim sosoyal hayaımı çok etkiliyorsun çevrem gitgide küçüldü dedi..bende bende aynı durumdayım şuanda yaşadığımız ilde ne bi arkadaşım ne bi ailem var senle herşeyi yapabiliyorum çok öenemli ise eğitimler zamnında banada o hakkı tanıyacaktın..şimdi bende izin vermiyorum dedim...
bu ve buna benzer çok şey ama çok takılma ama çok ta serbest bırakma sana nasıl davranıyo o na göre düşün...ve sabırlı ol öfkeli davranma sakın...

şimdi buradan bakınca kesinlikle bu tip bir ilişkinin yanlış olduğunu düşünüyorum.
size yapılan ve sizin yaptığınız bu hayata müdahele ve bence onun size yaptığı kıskançlık içeriyor.
o bana rahat davranır boğmaz rahatsız etmez isteklerimi geri çevirmez sorun üretmez..
teşekkür ederim kendi hayatını paylaştığın için..

merhaba derinss, takdir edersin ki 28 sayfayı da okuyamadım. ilk mesajını ve son sayfayı okudum, son durum ne bilmeden yorum yapıyorum bu yüzden.

evli olup olmadığımızı da belirtmemizi istemişsin.
5 buçuk yıldır aynı kişiyle beraberim, bunun kısa bir döneminde aynı evi paylaştık, evlilik hayatını birebir yaşadığımı söyleyemem ama işlerin nasıl yürüdüğünü az buçuk çözdüğümü düşünüyorum.

sevgilim sabah 7 akşam 5 çalışıyordu, ve ben haftada sadece 2 gün okula gitmek dışında evde onu bekliyordum. ne kadar özlendiğini gayet iyi biliyorum.. Pazar günü olsa da beraber zaman geçirsek, hiç olmazsa el ele tutuşup biraz yürüsek ya da tv karşısında miskinlik yapsak diye içimden çoook geçirdim. sadece 1 gün varsa ve bu günün tamamı başka bir hobiye ayrılmak isteniyorsa, (hem de eşe danışılmadan) bu beni çok üzerdi.
ama sizin durumunuzda ben ikinize de hak verdim.
yine de şöyle düşün, sen onun kadar isteseydin böyle bir etkinliğe katılmayı, eşin ne tepki verirdi?
eğer o da karşı çıkar diyorsan, senin tepkin yerindedir. ama yok anlayışlı olurdu, bu kadar istediğim bir hayalimi gerçekleştirmem (deniz aşığı demişsin) onu mutlu ederdi dersen o zaman sen de eşinin kararına saygı duymayı denemek zorundasın... hafta içi iş, cumartesi sabahtan akşama okul.. onun da stres atması gerek bu aşikar değil mi?

eşin keşke önce sana danışsaydı... burada onu biraz hatalı buldum. ortak bir hayat yaşıyorsunuz. ve tek tatil günü için senin de yapmak istediklerin vardır muhakkak.
belki de bir kaç hafta hevesini alınca bırakmak ister, belki seninle zaman geçirmeyi özler?

eşinin seni sevmediği düşünme, bu olayın sevgiyle ilgisi yok :34: canını sıkma ve şunu da unutma, sırf sen istemedin diye katılmazsa ileride bu içinde bi ukte olarak kalacağından daha çok sorun olabilir. en iyisi denesin.

benim o an elimi kolumu bağlayan tek şey zaten içinde ukte kalacağı sıkıntısı oldu.
Söylediklerinin hepsine katılıyorum ne de olsa erkek ve derdini ifade ederken yanlış bir giriş ve gelişme yaptı.İşler de karıştı bu yüzden .

sağol dove dilerim güzel bir evliliğin olur..

10yıllık evliyim eşimi 2 yıldır farklı bir iş yapıyor ve aryık bundan sonra pazar günleri dahil hep çalışacak,üstelik 2 tanede çocuğum var ve sorumlukları benim üzerimde düşün artık yani bende ilk başta çok üzüldüm bi pazarımız vardı dedim ama alıştım napalım bence akşmalrı dışarı çıkın birbirinize vakit ayırın alışmak zor ama alışılıyor bi,de temmuza kadarmış idare et bence.................

Çok zor çok selinay.. iki çocuk haftaboyu çalışmak. Ekmek parası ama geçinmek bir mecburiyet ve kaprisleri kapsamıyor bunu biliyorum.benim cozutmam sanırım iş değil keyif içerikli bir konu olması idi.
İnşallah herşey istediğin gibi olur arkadaşım.

merhaba derinns, tepkini ben de normal buldum açıkcası. kadınlık iç güdülerimiz bazen bize böyle şeyler yaptırabiliyor. ama kendini çok da üzme bence, eşin belli ki seni çok seviyor. erkekler bazen odunluk yapıp kırıcı konuşabiliyorlar. onlara göre çok normal olan bi laf bizi çok kırıyor.

eşimle evlenmeden önce 5 yıllık bi birlikteliğimiz oldu. üniversitede okuyordum ben, o ise askeri okulda olduğu için sadece haftasonları görüşebiliyorduk. herkes sevgilisiyle üniversitede el ele kol kola gezerken ben haftasonu gelsin de sevgilim gelsin diye bekledim üniv. hayatım boyunca. ama ailesi de evde onu bekliyordu çünkü evinde de kalamıyordu haftaiçi okulda kalmak zorundaydı. benimle kaldığı zamanlarda annesi babası arayıp çağırırlardı hep o kızla berabersin bizimle ilgilen bizmle otur diye baskı yaparlardı.gel eve dinlen falan da hep bahaneleriydi. biz de bu sebepten defalarca kavga ettik, çok üzüldüm kırıldım ben de. ben her şeyden fedakarlık edip onu beklerdim, ben de yurtta kalıyordum ailem vardı yanlarına gidebilirdim, ya da gezebilirdim, bi akviteye katılabilirdim. arada kalıyordu hep.
şimdi evlendik ve yine eşim sadece haftasonları eve gelebiliyor, haftaiçi görevde. ben de bütün gün çalışıyorum ama akşamları ben yine bekliyorum onu evde. bu sefer evli bi kadın olmanın da sorumluluğu var tabi. haftasonu gelip de ben arkadaşlarımla gezicem oraya buraya gidicem dese ben de kıyameti koparırım. arabasıyla ilgilenmeye çıkınca bile kızıorum bazen, şurda iki günümüz var nereye gidiosun diye.
bu yapacak bişeyimiz olmadığından kaynaklamıyor sonuçta, onları yanımızda istioruz topu topu bi tanecik günün var senin de ve eşinin yanında olmasını istemek de en doğal hakkın.

Sizinki de can sıkıcıymış.Erkekler hep arada kalıyor. Ya iş için ya aile için ya arkadaşlar için.
Ama eşim hep yanımda diyerek geri plana atılıyor genelde.
Sizden o kız diye bahseden aile bireyleriyle dilerim aranız iyidir .Onlar da oğullarının hayatıın zorlaştırmak için çaba sarfetmişler adeta..
Amannn uğraş uğraş bitmiyor dertleri erkeklerin :52:

Sizinki de can sıkıcıymış.Erkekler hep arada kalıyor. Ya iş için ya aile için ya arkadaşlar için.
Ama eşim hep yanımda diyerek geri plana atılıyor genelde.
Sizden o kız diye bahseden aile bireyleriyle dilerim aranız iyidir .Onlar da oğullarının hayatıın zorlaştırmak için çaba sarfetmişler adeta..
Amannn uğraş uğraş bitmiyor dertleri erkeklerin :52:

canım aramızınz resmi olmasına gayret ediyorum, hayatıma karıştırtmıyorum, ama düğün döneminde de sorunlar yaşadım tabi ki unutmaya çalışıyorum. dediğin gibi sıkıntıları hiç bitmiyor malesef. sen bi de eşisin artık,garantisin, ne yapsa da katlanırsın diye düşünüyorlar.

Amin şeyda,dilerim benzer bir sıkıntı yaşamazsın.
destek olduğun ,hayatını paylaştığın için teşekkür ederim.
en azından bana benzer insanları görünce ruh hastası olmadığımı düşünüyorum :37:

Amin..
Rica ederim :34:
Yok yok BENCE ruh hastası falan değilsin.. :9:
Evlilik çok başka bişeymiş yahu.. İnsan yaşamadan bilemiyor..
Ne kadar evlenmeden önce konuşursan konuş mantık yürütürsen yürüt olmuyor.. Bilemiyorsun..
İstediğin kadar tecrübeli ol evlilik bambaşka bişey.. Bencede güzel bişey :52:
O yüzden verdiğin tepkinin normal olduğunu düşünüyorumdur belkide..
İnsan daha fazla özlüyo daha fazla yanında olsun istiyo.. Halbuki hergün görüyosun ama alışmaktır belkide sebebi..
Yada sevginin çoğalması ne biliyim yav ben normal buldum tepkini :9:
İşte bunlar içten gelen şeyler eşinle vakit geçirmek istemen nolursa olsun ona doyamaman..
Eşinde bunu anlamış ve 2 ay sonrasının planlarını özlemle yapmaya başlamış bak..
Sen ilerisini o an görebilmişsin fakat eşin için biraz zaman gerekliymiş demekki..
Belkide şirket şartlarından hayır demesi olmıycağı için o an öyle davranmak zorunda kalmıştır..
Mutluluğunuz ve sevginiz hep ilk günki gibi sürer inşallah öpüyorum çok :nazar: :71:

senden bir gün sonra evlenmiştim bunu yazayım önce
hatta seni de blogundan ve düğün günümüzden tanıyorum belki hatırlarsın
24 yaşındayım
eşimle 6 yıl sonra okul ,askerlik bitince evlendik

benim eşimin de bir tek pazar günü var ,ben de bekliyorum bi şeyler yaparız,gezeriz diye ama pek olmuyor
kuzenleriyle ps oynamaya gidip saatlerce gelmiyor
sonra özür dileyerek geliyor
gelince de abartma işte geldim,zaten her gün beraberiz gibisinden bir şeyler diyor
tabi ben o arada bas bas bağırarak kendimi yatak odasına kilitliyorum:84::84:
kapıda baya bekliyor ,söz veriyor fln ama o gün barışmıyorum:63:
yani senin sorununu okudum da çok tanıdık geldi,tepkilerin de
bence haklısın,bütün hafta evde tek başına bekle,bi günü de eşin sana ayırmasın
ama bunun sevmemeyle bıkmayla alakası yok ben eşimden eminim
demek ki erkekler böyle
ben yıllardır aynı tepkileri veriyorum bi kaç hafta iyi sonra gene aynı hatta eskiden kapının camını söküp ,kapıyı açmıştı eşim:9::9:
artık o kadar da uğraşmıyor:9:
bence büyütme mesajlarını takip ediyorum elimden geldiğince de eşinin seni sevmemesi fln ,yok öyle bir şey:69::69:

Ah canim.. Yasin buyuk olsa da daha cok toysun. Boyle yaparsan esini sogutursun kendinden. Adam hovardaliga gitmiyor ki? Evlendik diye birbirimizin hayatina tekel vuramayiz.Bence sen bir is bulmalisin ya da tam zamanli bir ugras. Ben 8 senelik evliyim ama evliligimin ilk aylarinda da esime izin verirdim hobileri icin. Bu beni onun gozunde hem olgun hem anlayisli kildi. Boyle gunleri de ben kendime ayirir arkadaslarimla vakit gecirirdim. Eger aglayip tepinseydim onun gozunde kendine guvensiz, kocasina bagimli bir imaj cizecektim. Ayrica oyle gunlerin sonundaki kavusma da daha guzel oluyor. Allah izin verirse omur boyu birlikte olacaksiniz, neden adami kendinden uzaklastiriyorsun ki? Hakliyken haksiz duruma dusuyorsun boyle yaparak. Ben erkek olsam ve boyle bir yikip dokme vs. gorsem taniyamamisim derdim karimi. Erkekler kadin duygusalligindan anlamiyorlar. Senin icten ice kirildigin seyler onlar icin hep yuzeysel. O nedenle her durumu mantigin cercevesinde degerlendir ve kendine yontmaya bak, abla tavsiyesi benden.
Bir de bir arkadasimin kocasi bu tarz sebeplerle bosadi arkadasimi. Asiri bunaltiyordu adami, o kadar uyarmamiza ragmen arkadasim surdurdu hircinligini. Adam sonunda isyan etti. Bunlari seni uzmek icin yazmiyorum, onceden adimini saglama al diye yaziyorum.

neredeyse benzer seyleri yasadım tepki vermedikce daha rahat davrandı sonunda bende patladım ama yapcak bişey yok erkekler kadınlar gibi deil ayrı yaşam alanları olsun istiyolar kadınlarda olmasın istiyo sorun burdan kaynaklanıyo tepkin normal bence ama karsı taraftan bakılınca şımarıklık olarak lanse ediliyo:51:

Erkekler bazen sosyal olmayi abartabiliyorlar onlara göre es nasilsa her aksam eve gidince görülen,beraber yemek yedigi uyudugu biseyler paylastigi insan.Ama anlamadiklari bunu zaten ister istemez rutine bagladiklari.Hafta sonu evden esten uzak gecirdikleri saatler onlar icin paha bicilemez bu arkadas olur kendi aile cevreleri olur degismez...

Kac yasina gelirlerse gelsinler cocuk ruhlu olduklari icin bence biraz frenlemekte fayda var
en azindan dengeyi kurabilir bi hafta gider bi hafta esiyle ilgilenir.Bu arada 13 yillik evliyim böyle durumlarda esime kendini benim yerime koyup düsünmesini söylerim.
Yaptiklarinin sevgi azligiyla alakasi yok sadece biz kadinlar gibi ayrintili düsünme yetenekleri yok.
Sevgiyle kal....:6:

Merhabalar yorumların tümünü okumadım tabiki:))
Öncelikle bekarım,uzun ve iyi giden bir ilişkim var ama evlilik olgusundan biraz korkuyorum:(
Ben biraz abarttığını düşünüyorum açıkçası.Tabi onun verdiği tepki de hoş değil ama sonuçta o çalışıyor ve çok yorucu bir hayatı var sen ise şu an çalışmıyorsun.Senin onu anlaman, onun da seni anlaması zorlaşıyor bu durumda.Bir de erkekler sanırım çalışmayan eşlerine nasıl olsa vakitleri çok yorulmuyorlar,sürekli beraber birşey yapmak istiyorlar diye bakıyorlar.(Öyle gözlemliyorum)
Sana tavsiyem biraz ılımlı davranırsan eşinin gözünde daha fazla değer kazanırsın.Tabi ki isteklerini belirteceksin ama güzell güzell:))
Eşinin sosyal olması çok hoşuma gitti.Çünkü sosyal hayatında birşeyler yapan erkekler ve kadınlar daha mutlu oluyorlar bence.Evliliklerine de yansıyor bu bence.
İnşallah en kısa zamanda çözmüş olursun.

İşsizmişsiniz,çocuğunuzda yokmuş.Cici de bir eşiniz var.Hayatınızın merkezi haline getirmişsiniz ilişkinizi.Eşinizi eşinizin sevdiği başka bir şeyle paylaşmaya dayanamamışsınız.Bir tür kıskançlık krizi yaşamışsınız.Azıcık şımarıklık yapmışsınız bile denilebilir.Kendinize meşgale edinmediğiniz sürece bu durum size batacaktır diye düşünüyorum.Yazık adamcağızda neye uğradığını şaşırmıştır.Gerçi haklı veya haksız şekilde erkeklere yapılan hersey müstehak ama abartmamakta fayda var.Ben aşırı anlayışlı bir tipim neredeyse son noktaya kadar hiç tepki göstermem,böyle tepki gösterenleri seviyorum artık canım acıyor bugunlerde o yüzden kadınlardan yanayım.başka zaman olsaydı direk;şımarıklık bu :20: diye tepki gösterirdim herhalde.

bence eşin seni seviyor ama sanırım aşık değil.. yani fazlasıyla alısmıs düzene.. size alısmıs..hani seversin ama alışırsın ya öyle bir durum.. yelken kulubune uye olmasıda farklı heyecan arama ıhtacı gibi geldi..

Back
X