- 24 Kasım 2024
- 383
- 65
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Bitanem sen uyu derdi ben geç gidicem derdi sabah arayıp uyandırırdı beni çok mutlu olurdum çok güzel duygulardı gerçekten. Uzun ilişkilerimde bile böyle hissetmemiştimgel git akıllı doyumsuz kendini tanımayan düşüncesiz cahil bir adam olabilir. eğitiminden işinden bağımsız konuşuyorum. bence suçu olmasa bile böyle konuşmadan bitmezdi. kırılsa bile o son lafı söylerdi bir şekilde. hiçbir şey konuşulmadan bitmesi bana o kadar garip geliyor ki sonuçta durduk yere bitmiş gibi göründü dışarıdan ama aslında kaçtı. yani öyle görünüyor iç yüzünü bilince.
biraz senin o dönemdeki psikolojine de bağlı belki sevilmeye ihtiyacın vardı herkesin olur dönem dönem ama senin için doğru sevgiyi verebilecek kişi değilmiş. ne yapar eder senin yanında olduğunu seni düşündüğünü hissettirmenin yolunu bulurdu bu gerçekten de böyle. hiçbir şey konuşmadan biter mi hiç hem?Bitanem sen uyu derdi ben geç gidicem derdi sabah arayıp uyandırırdı beni çok mutlu olurdum çok güzel duygulardı gerçekten. Uzun ilişkilerimde bile böyle hissetmemiştim
Ben hiç sanmıyorum tekrar yazacağını. Çünkü çok umursamaz yani ne ayrılık konuşması yaptı ne bir şey öylece görüldüyle bitti. Bitti cümlesini neden kurmadigini neden ayrıldığımız bile konuşmadan bitti. Ve 30 yaşında kendisi. Yani ben anlam veremedim.biraz senin o dönemdeki psikolojine de bağlı belki sevilmeye ihtiyacın vardı herkesin olur dönem dönem ama senin için doğru sevgiyi verebilecek kişi değilmiş. ne yapar eder senin yanında olduğunu seni düşündüğünü hissettirmenin yolunu bulurdu bu gerçekten de böyle. hiçbir şey konuşmadan biter mi hiç hem?
her kelimeyi söylemesi çok kolay eylemlere bak bundan sonra, umutsuz olma ve sana tekrar ulaşmaya çalışabilir bu günleri unutma
Şöyle flört dönemimizde 5 dk için bile arardı her gün görüntülü sonra tabi bu azaldı. Ama beni düşünüp bana yemek söylemişti tatlı göndermişti. Pandora falan almıştı. Hep böyle bana karşı şeydi neden olmadı ya da neden ayrılık konuşmasına layık görmedi anlamış değilim. Sinirlenince sessizleşir başka bir şeye de mi sinirlendi acaba diye de düşündüm ama sonra yok ya dedim. Bilerek durum attim görüyor bakıyor yani.biraz senin o dönemdeki psikolojine de bağlı belki sevilmeye ihtiyacın vardı herkesin olur dönem dönem ama senin için doğru sevgiyi verebilecek kişi değilmiş. ne yapar eder senin yanında olduğunu seni düşündüğünü hissettirmenin yolunu bulurdu bu gerçekten de böyle. hiçbir şey konuşmadan biter mi hiç hem?
her kelimeyi söylemesi çok kolay eylemlere bak bundan sonra, umutsuz olma ve sana tekrar ulaşmaya çalışabilir bu günleri unutma
o konuşmadan ne söylesek boşŞöyle flört dönemimizde 5 dk için bile arardı her gün görüntülü sonra tabi bu azaldı. Ama beni düşünüp bana yemek söylemişti tatlı göndermişti. Pandora falan almıştı. Hep böyle bana karşı şeydi neden olmadı ya da neden ayrılık konuşmasına layık görmedi anlamış değilim. Sinirlenince sessizleşir başka bir şeye de mi sinirlendi acaba diye de düşündüm ama sonra yok ya dedim. Bilerek durum attim görüyor bakıyor yani.
Kızla aynı şehirde değil yani o yüzden o çok zor. Ama ya eski sevgilisiydi ya da bir şey vardı bilmiyorum. Yok artık konuşmayacağim. Daha fazla kendi kendime uzatmamın bir mantığı yok o merak etse zaten yazardı giriyor durumuma bile bakıyor yani. Umrunda değil.o konuşmadan ne söylesek boşo yüzden konuşmanız gerekiyor ya. geçen sayfalarda biri demişti o sırada kızlardan biriyle beraberdi diye. bu ihtimali de düşün çok üzgünüm ama anormal bir durum
yorumu düzelttim sonradan -konuşuyordu- diyeKızla aynı şehirde değil yani o yüzden o çok zor. Ama ya eski sevgilisiydi ya da bir şey vardı bilmiyorum. Yok artık konuşmayacağim. Daha fazla kendi kendime uzatmamın bir mantığı yok o merak etse zaten yazardı giriyor durumuma bile bakıyor yani. Umrunda değil.
Hiç sanmıyorum keşke sizin dediğiniz gibi olsa yazsa ve ben o zaman ona karşı sorsam ya da konuşsam ama maalesef ki ayrılık konuşması yapmayan adam hiç sanmıyorum yani. Ama ben bu konunun. Üstüne gitmeyerek zaten hata ettim kıza sormayacak. Sonra sevgilim geldi görüştüm falan hiç sormadım yani .yorumu düzelttim sonradan -konuşuyordu- diye
bence umrunda da kaçıyor yüzleşmekten sakin kal bakalım madem konuşmayacaksın atlatmaya çalış ama net yazacak belki de aylar yıllar sonra genelde öyle olur
Böyle çabuk sıkılıyor gibiydi. Ben de anlayamadım gerçekten.yorumu düzelttim sonradan -konuşuyordu- diye
bence umrunda da kaçıyor yüzleşmekten sakin kal bakalım madem konuşmayacaksın atlatmaya çalış ama net yazacak belki de aylar yıllar sonra genelde öyle olur
Ayrıldın mıEvet ama peki kız kolyeden dolayı mı yazdı niye direkt ben nereden biliyordu yani?
Ya böyle bir şeye çok girmek istemiyorum baştan yazdığında yazıp öğrenmem lazımdı.kadına hala ulaşabilirsin, adamdan bir tepki gelirse de aralarında iletişim olduğunu kesin olarak anlamış olursun. senin korkacak bir şeyin yok. ama sen bilirsin tabii
Yani konuşmadık ayrıldık.Ayrıldın mı
Belli oluyordu. Yani ben de anlamadım neden kolye diye.O küçücük profil resminde kolyeyi nasıl fark etmiş benim yüzüm zor görünüyor ben de buna takıldım.
Kargoyla geldi bana kolye yani o mümkün değil. Yeni alındı. Ama bıkmıyorum sonuçta böyle oldu yani.Canım şu bile olabilir.
Kıza kolye hediye etmiştir. Ayrılınca kız iade etmiştir. Sonra sana hediye etmiştir.
Kız stalklarken takibinde begenilerde seni görmüştür. Emin olmayıp sormak istemiştir.
Bu mal da ona aldığım kolyeyi sana hediye ettim diyemeyeceği için ki bu arada onunla konuşup tartıştı, kaçmayı tercih etti.
Her sekilde seni 1 gece aramadı ve ayrıca kimse o kadar yogun değil.
Ama yazdıklarından halen beklediğini görüyorum. Sen daha çok aldatılırsın bu kafayla.
Sil, çıkar hayatından.
Bak o zaman beni silmiş deyip köpek olacak.
İnanmaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?