- 24 Kasım 2024
- 308
- 48
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Ayrılacağım bugün ama fikirlerinizi almak istedim.Gayet bariz. Siz de duymamak için sormamışsınız zaten.
Evli değilsiniz, çoluk çocuk yok. Şimdiden böyle şüphelere düşeceğiniz adamla devam ederek hata edersiniz.
Ayrılacağım tabi ki.Bu kuşku düştüyse bırak gitsin
Hatta şimdi heryerden engellemekte baslaAyrılacağım tabi ki.
Şöyle ben zaten aradan 1 hafta geçtikten sonra sevgilime açtım konuyu. O zaman da gecmiştı kızın arkadaşı mesajı çekmişti. Ama kız beni nereden biliyordu o kadar kişinin arasında.Şüphe etiysen olabilir neden olmasin. Yoksa neden cevap verme desin ki, "cevap verip ogrenseydin derdini" de diyebilirdi, direkt manipüle etmektense, sevgiliniz avlanıyor vakit öldürmek için şehirler arasi takiliyor, bence sadece size göre sevgiliniz
Yani o an yazmadım bilmiyorum. Sonra çok pişman oldum. Kız beni nereden biliyordu diyip durdum.Neden yazmadiniz ki sizde farkindaydiniz bence ogrenmemek icin yazmadiniz. Belli aldatiliyosunuz ayrilin
Kız ekledi diyelim, arkadaşı niye eklesin, ayrıca hiç suçu olmayan tanımayan sevgilin kalkıp niye üste çıksın sen ne ima ediyorsun cevap verme kimseye falan diyeŞöyle ben zaten aradan 1 hafta geçtikten sonra sevgilime açtım konuyu. O zaman da gecmiştı kızın arkadaşı mesajı çekmişti. Ama kız beni nereden biliyordu o kadar kişinin arasında.
Bir de sevgilime konuyu açtım yani mesajdan müsait olunca beni arar mısın dedim sevgilim yarım saat cevrimici kaldı bence anladı konuyu açtım sonra kızın hesabı tamamen gitti.Gayet bariz. Siz de duymamak için sormamışsınız zaten.
Evli değilsiniz, çoluk çocuk yok. Şimdiden böyle şüphelere düşeceğiniz adamla devam ederek hata edersiniz.
Direkt şey dedi biz ailecek de tanışıyoruz sevgilimle sen bilmiyor musun beni yani falan dedi.Kız ekledi diyelim, arkadaşı niye eklesin, ayrıca hiç suçu olmayan tanımayan sevgilin kalkıp niye üste çıksın sen ne ima ediyorsun cevap verme kimseye falan diye
Tehdit etmiş kızı belli ki.Bir de sevgilime konuyu açtım yani mesajdan müsait olunca beni arar mısın dedim sevgilim yarım saat cevrimici kaldı bence anladı konuyu açtım sonra kızın hesabı tamamen gitti.
Ayrılacağım tabi ki. Kızın arkadaşından anladığım kız da bayağı uzak bir mesafede.Tehdit etmiş kızı belli ki.
Bence gerek yok yani ayrılmak en temizi
Isteseydiniz erkek arkadasiniza sormadan tekrar kizla gorusebilirdiniz ama siz bile bile ona soyleyince o sansi da kaybetmissiniz. Neyse hersey ortada zaten bosuna supheye gerek yokYani o an yazmadım bilmiyorum. Sonra çok pişman oldum. Kız beni nereden biliyordu diyip durdum.
Tabi ki öyle oldu farkındayım. Kızın arkadaşı belki de sevgilim aldı diyince soyleyecekti. Hata yaptım orada.Isteseydiniz erkek arkadasiniza sormadan tekrar kizla gorusebilirdiniz ama siz bile bile ona soyleyince o sansi da kaybetmissiniz. Neyse hersey ortada zaten bosuna supheye gerek yok
Evet ama peki kız kolyeden dolayı mı yazdı niye direkt ben nereden biliyordu yani?Kesin kafanda bitirdin sanırım ayrılınca bize de yaz tepkisini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?