Ben yaşamayı beceremiyorum

Bir uzmana gitmelisin. Bunları kendi başına çözemezsin. Yalnız şu cinsellikten uzaklaştım konularını anlamıyorum. En büyük kayıp o :))) onu bir an evvel harekete geçirecek yakınlığı göstermelisin eşine :)) Adamlar yaşlanınca bir işe yaramıyorlarmış :))))

Bu konuyu okuyunca gelecekteki beni gordum sanki.
Calisiyo musun falan bilmiyorum onceden ama bu duygulari tetikleyen en buyuk sey sosyal hayattan uzak kalmak oluyor. Bebekten sonra zamaninin cogunu evde gecirmen de tetikliyor olabilir.

tedaviden sonra eşinden boşanmak istemiyeceksin ki ,

lütfen hayatın tadını çıkar , allahın bir mucizesi oğlunla ve eşinle mutlu ol

Su anda artık eşimi sevmediğimi düşünüyorum. Ayrılmama sebebim ise bunun depresyon kaynaklı bir düşünce olup olmadigini bilemiyor oluşum.insallah dediğiniz gibi sadece yanılgıdır.

Tesekkur ederim desteğiniz için. İnsan böyle durumlarda elinde olanı göremiyor belki de. Bu yüzden şükret dua et sadece geriliyorum sanki kötü bir şey deniliyormus gibi. Umarım atlatirim.

Dün gece anlatmayı denedim. Hak verip su anki ekonomik şartlarda iş piyasasının çok kötü olduğunu bahara kadar beklemek gerektiğini söyledi...

Uç gün önce boşanma kararimdan emindim. Ertesi gün sağlıklı dusunemedigimi fark edip erteledim. Hissizlik halinin sadece eşime karşı olmadığını fark ettim. Onun farkı onu bir yandan da suçluyor olmam. Çok da kafamı toparlayamiyorum aslında saçmalıyor olabilirim su anda. Geçecek inşallah. Umuyorum.

Vakit kaybetmeden psikiyatrye gidin derim. Esinizden kendinizden cok cocugunuzu dusunun. Sağlıklı bir birey yetistirmek icin oncelikle kendi sagliginiza dikkat edin. Emin olun psikiyatrye gittiginizde hayatiniz cok değişecek

Haklısınız. Randevu aldım umarım her şey düzelir...

mümkünse kendinden kurtar oğlunu. yazık çocuğa da

Biliyor musunuz bu hale gelmemdeki etkenlerden birisi de sizin gibi düşünen insanlar. Kalp hastası bir kadına da aynı seyi söylüyor musunuz? Kendinden kurtar oğlunu... Yok ben cahillikten olucem ruh ve sinir hastalıklarına inanmıyorum ama bir güç var diyorsanız o başka tabi. Düşünün ki sağlıklı dusunebilsem bir daha bu kadar acımasız olmamanız için beyin hücrelerinizi yenileyecek bir suru kelam eder, insanlığa bir katkı saglardim. Ancak bu kadarı bana da size de yeterli olacaktır.

Bu konuyu okuyunca gelecekteki beni gordum sanki.
Calisiyo musun falan bilmiyorum onceden ama bu duygulari tetikleyen en buyuk sey sosyal hayattan uzak kalmak oluyor. Bebekten sonra zamaninin cogunu evde gecirmen de tetikliyor olabilir.

Doğumdan iki ay önce işten ayrıldım ve geri donmedim. Son üç dört aydır da markete gitmek bile zulüm. İstemiyorum... Tamamen izole bir hayat yaşıyorum.

Ben de anlamıyordum eskiden. Hayat çok güzel seks falan diye dolanirdim hatta. Şimdi sanıyorum biri uykudayken üreme organlarima kezzap atmış. Sıfır istek, sıfır his. Uzun süre eşimi sucladim kesin ondan kaynaklı diye. Bir müddet de demek ki artık sevmiyorum ondan dolayı öldü libidom dedim. Ancak ekrandaki kaslı abilere "her daim bacinizim" hissiyle yaklaşınca bende bir sorun olduğunu anladım

Eşimi artık sevmediğimi dusunuyorum ben de. Sadece bunun gerçekliğinden çok emin olamıyorum. Bir zamanlar idrak baslikli bu yazın için teşekkür ederim. Espri yeteneğim de libidom ve benliğimle birlikte yok oldu. Umarım geçer ve eskisi gibi olabilirim. Tesekkur ederim.

Tedavi olmalisin. Burada yazilacaklarla sana yardim edilemez. Kısır dönguye girmiş düşüncelerin, beynine hükmedemiyorsun artık değil mi? Kesinlikle psikiyatri.. psikolog degil.

Büyük bir sorun göremedim ben depresyon ve takintidan başka.dr a gidince vereceği ilaçlar duzeltecektir.ilacsiz zor.artik elinizde değil.bir an önce gidin bir kaç aya duzelirsiniz .Bu ruh durumundan bende de daima mevcuttu,mevcut da takıntı vs.yok.anliyorum sizi.cocugum doğunca şiddetli bunalıma girecegimden de eminim.kocaniz seviyomus sizi.ne hayatlar,eşler var.sabredin.korkmayin düzelir her şey.

Ara sıra herkeste oluyo o eşini sevmiyor sanma,soguma.normal yani.Hele depresyona girince herkes hayatından gitsin,önce eş gitsin istiyor insan.badka türlü dusunmeyin.bu ara düşündüğünüz hiçbir şey gerçek değil.kotu duygularınızı ciddiye almayın

Şu ara karar almak için en berbat zaman, hele ki boşanma gibi köklü bir değişiklik için, tedavine odaklan, hala olmuyo diyosan boşanırsın

Doğumdan iki ay önce işten ayrıldım ve geri donmedim. Son üç dört aydır da markete gitmek bile zulüm. İstemiyorum... Tamamen izole bir hayat yaşıyorum.
Sen kendi isteginle cikmiyorsun evden ama inan ciksan havan degisecek.

Sizim cevaplariniz iyi geliyor bana. Bu tepkileri tek veren ben değilmişim diyorum . Düzelme umudum oluyor. Oğlum çok küçük su an ise dönemem bir senem daha var maalesef. Peki siz eşinizi artık sevmediginizi düşünmüş muydunuz o dönemde? Bu benim yanılgım mı bilemiyorum.

Tedavi olmalisin. Burada yazilacaklarla sana yardim edilemez. Kısır dönguye girmiş düşüncelerin, beynine hükmedemiyorsun artık değil mi? Kesinlikle psikiyatri.. psikolog degil.

Şu ara karar almak için en berbat zaman, hele ki boşanma gibi köklü bir değişiklik için, tedavine odaklan, hala olmuyo diyosan boşanırsın

Çok teşekkür ederim hepinize. Ortak düşünce su an sağlıklı dusunmedigim ve boşanma gibi bi kararı almamam gerektiği sanırım. Eşim evet saydığım huyları dışında iyi bir insandır. Sorumsuzluğu dışında bir kötülüğü yok. İnşallah eşime ve evliligime karşı olan bu hissizlik ve kötü düşünceler tedavi sonrası yok olur. İnşallah dediğiniz gibi olur.

ahahahaha :) bir sevgilim var işinde çok iyi. Normal vücutlu değil de kaslı olsa var ya dünya yıkılsa umurumda değil :)))))))

Sevgiliyken hep seks tabi. Doğalgaz faturası dolaba asiliyken hayatımdaki tek fantezi de son ödeme tarihinden önce onu ödemek oluyor. Allam çok bedbahtim.
Ben de bir maaşla yaşıyorum. eşimin de bir maaşı var. O kendi parasını biriktiriyor. Bana da tavsiyesi paranı biriktir şeklinde. Çok da pinti :)) En iyi ihtimalle emekli ikramiyemle 1 odalı bir ev alabileceğim. Şimdi aldığım maaş da geçinmek ve yılda bir tatil için yeterli :) Ama minik çikolatalı fıstığın mutlu olmayan hakkı var diyorum ve veriyorum eğlenceye coşkuyu :))) Umarım her şeyi istediğin gibi düzeltebilirsin.

Ayni evin icinde aksama kadar ayni esyalsr, ayni yuzler, sacma sapan beyin uyusturan ayni tv programlari.. Bide ustune esinin problemleri haliyle insanin psikolijisi bozulur

Esin duzenim bozulur yebilige adapte olamam diye is yeri degisikligi yapmiyormus ona kizmissin ama sende duzenini bozsan da kucuk bir ise girsen ? Inan bu sana cok iyi gelecek
Evde otur otur nereye kadar

Depresyona girmissiniz. Bir psikologla konussaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…