Ben yaşamayı beceremiyorum

Haline şukret hayatinin güzel yanlarını gor ne mutlu sana sağlıklı bi evladın var eşin sözünü dinliyo sana destek olan biri..burda ne dertlerle uğraşan insanlar var..cocugu olmayan eşi kötü olan seninki simariklik elindekilere yanındakiler sıkı sıkı tutun onlar olmasa ne yapacaksan kıymetini bil

Geçmiş olsun canım, ben sonraki evre olan anksiyete ataklarını da iyi bilirim gelme bu tarafa tünelin ucu kötü

İnsanın vücudu da ruhu da nasıl bir gün içinde hastalanmıyorsa iyileşme de birden olmuyor, yeter ki üstesinden gelmeye karar ver gerisi geliyor. Artık ruh direncim birçok kişiye göre çok daha iyi benim elhamdülillah, ama resmen tırnaklarımla kazıya kazıya iyileştim ben senin çok daha hızlı olur inşallah farkındalığın yüksek çünkü

Meeh geçer gider boşver

Yahu şu düşünce biçimine ne yapsam mana veremiyorum. Siz bir şeker hastasına "haline şükret şeker hastası olmayanlar da var " diyebiliyor musunuz? Hastalığın illa ki fiziksel olanı mı kabul goruyor? Tesekkur ederim fikir belirtmiş yardım etmeye meyletmissiniz. Lakin emin olun simariklik değil benim halim. Belki yazdığım metinden bu anlasiliyordur haklı olabilirsiniz. Çünkü geldiğim nokta çözümsüzlük olduğundan var olan dertleri yazmaya gerek duymadım. Sadece halimi yazdım.

O tünele çoktan girdim maalesef. Üç ayrı ilaç ile üç sorunu gidermeye cabalayacagiz. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Kemiklesmis tabiri biraz canımı sıksa da geçeceğini umuyorum. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Tedavi gor ama ilaca sığınma kendi çabanı kendin ver uğraş salma kendini eşinden çocuğundan güç al sert konuştum bilerek farkina var diye

yaşadıgın olaya mantıklı kılıf bulmak zorunda degılsın adam guvenını sarsmış ve bu senı cok etkılemış...ancaak olayın başka boyutu var ki hayatta keyıf asla alamıyosun ve cocuguna tahammulun yok..o zman işler değişir...dogruca bir sağlam dr bul kendine..depresyondan ınsanlar intihar edıyor cunku zmanında sallamadıkları için..sakın böyle bır boşluğa düşme ..yavrun için ve en onemlısı kendın ıcın sıyrıl o negatıf kabugundan.dr git en onemlısı spora başla.ben hiç inanmazdım sporun faydasına.ancak anksiyete ve dikkaet eksikliği teşhisimden sonra ilaç geldi ilaç... doktor artı spor dıyorum.kocanı sonra tak kafaya.once sen !

Kadın geldiği son noktayı özetlemiş.
Onu bu noktaya getiren yaşanmışlıklara girse zaten konuyu kimse okumaz muhtemelen.

Öyle şımarıklık edeceği kadar mükemmel bir eşe ve evliliğe sahip değil kendisi maalesef.

Siz içinizde büyük bir şüpheyle uyuyup aynı şüphelerle güne başlamak nedir bilir misiniz?
Haline şükrediyordur elbette yine de.
İyi kafayı yemedim daha en azından falan diye.

Depresyon geçiren biri olarak söyliyeyim bu yaşadıkların depresyon belirtileri hala depresyondasın ve bu yüzden böyle hissediyorsun.Senin yaşadıklarının 1000 mislini yaşadım.eşime depresyon sürecinde düşman oldum onu görünce çığlık atıyor onu kovuyor ondan durmadan bana bişey yapmadığı halde ayrılmak istiyordum.tek amacım ondsn kurtulmaktı.büyük kıyamet kopuyordu içimde.eşimi gördüğümde içimi sıkıntı basıyordu.hastane de bile yattım .yüzüm hep asıktı gülmek artık bana haramdı.Üzülme bunlar depresyonun etkileri iyleşince hepsi bitecek hemen tedavi ol canım.depresyon boyunca neden?niçin?hiç bitmeyecek.

Merhaba arkadaşlar.

Bu yazı ağır kamu sporu içerir. Delirmek üzere olanlara ithafen yazılmaktadır. Yirmi gündür nedense sürekli ihmal ettiğim tedavime devam ediyorum. Önyargımin olduğu ve biraz fazlaca kullandığım ilaçlar sayesinde boşanma fikrinden vazgeçtim. Oğluma tahammülüm çoğaldı. Düzenli uyuyor ve yemek yiyorum. Daha da önemlisi ölüm fikri zihnimi meşgul etmiyor. Yaşamak istiyorum...

Lütfen depresyonda olduğunuzu düşünüyorsanız çevremizin "haline şükret senin yaptığın simariklik. İlaçlar çare olmaz. Sağlığın yerinde sağlıklı bir evladım var. Daha ne istiyorsun. Şükret şükret şükret." Saçmalıklarına aldırmayın ve tedavi olun. Bu durumun sukursuzlukle hiçbir alakası yok.

Su an bir uzvumu kaybetmiş ve geri bulmuş gibi hissediyorum. Normale dönüyorum. Burada yardım eden beni tedaviye iten tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben iyiyim :)

Oh çok şükür yirmi günde böyle iyi hissediyorsan arkası çabuk gelir

Psikolojik destek alın ve randevu Zamanına kadar Kafanızda kurmamaya çalışın
Bu noktada Boşanmayı gerektirecek bişey yok

Sizin adınıza nasıl sevindim anlatamam. Keşke herkes depresyonun bir kişilik özelliği olmadığını, tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu bazen yeniden tekrar edebildiğini anlasa.. Bunu yenip yeniden doğmuş gibi olan o kadar çok insan var ki.. İlaçlarınızı düzenli kullanın ve sabırlı olun burda tek kilit nokta bu. Çok geçmiş olsun.

Size mükemmeliyetçi diyen bendim :) Çünkü içten içe kendinizi hunharca eleştirdiğinizi düşünüyordum, geçmiş olsun. Anksiyeteye bulaşmadan tedavinizi olun, anksiyete gerçekten çok zor bir hastalık. Geçmiş olsun.

İnsanlar yaşam boyunca maddi, manevi sınanıyor... Her birimizin başına türlü türlü sıkıntılar geliyor, eğer yaşamaya niyetliysek bunları kabullenip mücadele etmek ve olası sıkıntılara karşı önlem almak zorundayız. İnsanın hayatı boyunca yaptığı bir aptallık vardır, biraz da yapı meselesi... Ben yakın vakte kadar bu aptallığı yaptım, belki hala ucundan kıyısından yapıyorum fakat büyük oranda bunu yendim. Bu aptallık, insanın her başına gelen olayı büyütmesi... Tamam başıma gelen olaylar ufak tefek basit şeyler değildi ama elden bir şey gelmiyor, kabullenip önüne bakman lazım. Telafi edilebilecek bir şey ise telafi etmeye bakmak lazım, sabır dilemek lazım... Çünkü yaşımla beraber başıma daha büyük dertlerle uğraşmaya başladım, çoğumuz için bu böyledir. Ufak yaşta ağır şartlarda sıkıntılarla boğuştuğum için çok zorlanmadım olağan dertleri atlatırken, artık hayat gelsin bildiği gibi diyebiliyorum gönül rahatlığıyla... Bu konuda keşkem ufak tefek şeyler için canımı sıkmasaydım önceleri idi...

Bu yüzden bakmakla yükümlü olduğun, senin sorumluluğunda olan kişilerle kenetlenmelisin... Eğer eşinle uyumluysan bu seni daha güçlü yapacaktır. Maddi şeyler için eşini asla üzme, kimse bile bile para kaybetmek istemez. Yeter ki bu konularda mesafe kat edebilesiniz... Çocuğunuzun da dengesini bozar böyle şeyler, ebeveynler önderdir; sağlıklı ortamda büyüyen çocuk sağlıklı olur..

Bu arada bir dipnot ekleyeyim, hisse senedi piyasası yani borsa serttir kuralları net ve keskindir. Borsa bir oyun değildir, yatırım aracıdır. Kumar da değildir... Sadece bu konuda gerekli bilgi altyapısına sahip olmadan ve piyasayı tecrübe etmeden ciddi miktarlarla adım atılmamalı. Eğer akıllıca ve arkası sağlam adımlarla yatırım yapılırsa borsadan iyi kazandıracak başka bir araç yoktur.

Umarım mesajımı görür sunuz eşim yüzünden psikolojim bitti çok kötü bir durumdayım çünkü iki evladımın babası kumarcı imiş eşiniz de gelişme oldumu bıraka bildimi bu illeti acaba durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…