- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
-
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
olay kötü ama tehlikeli boyuta gelmeden ve en önemlisi kendisi farkederek bırakmış oynamayı.. artık bunun üzerinde durma, ya olursa diye düşünme, olursa o zaman düşünürsün.. seninki hala lohusa depresyonunun etkisi ben inanıyorum ki gittiğin psikiyatrist ve kullanacağın minicik bir ilaç bütün kuşkularını alıp götürecek..
Destek almak için adım attım. Randevu zamanını bekliyorum. Bakın anlatmadigim cok şey var. Ciddi sorunlar yaşadım bunları anlatmama sebebim tamamen benimle alakalı olmaları. Yardım istediğim nokta ise evliligimle alakalı. Ben kendi içimde asamadigim takıntılar olduğunun farkındayım ve bunun için adım atiyorum.
Sanırım bu tür bir evlilikte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Boşanmak bir seçenek. Lakin düzelen , duzelmek için çok yoğun çaba sarf eden bir eşten bosanmak doğru mu bilmiyorum. Evliliği yürütme aşamasında ise benden kaynaklı sıkıntı var.
Hic zaman kaybetmeyin psikolojik destek alin. Yoksa zamanla sizin bir gulusunuze umut baglayan esiniz sizden gidecektir. Ve dahada onemlisi bebeginizin size en ihtiyaci oldugu zamanlar yaninda degilsiniz.Ciddiyetin lutfen farkinda olun.
sıkıntılar eşinizle mi ilgiliydi peki?
yani geçmişte size yaşattığı ağır sorunlardan sonra mı ona olan güveninizi yitirdiniz yoksa sadece kumar sorunu mu sizi bu noktaya getirdi?
Herseyin farkinda olmaniz iyi birsey...
Destek almalisiniz..hepimiz dogum sonu yasadik bunlari ama abartmanin anlami yok...
Ne sartlar altinda dogum yapanlar var allah askina kendinize gelun ve tedavi olun...cocuga yazik
sanırım sizde de bendekine benzer bir sorun var.
benimki tekrarlayan depresyon, yani benim için tedavi oldum bitti diye bir şey yok, tedaviyi bitirdikten bir süre sonra dünyanın diğer ucunda deprem olması, herhangi bir terör saldırısı ya da eşimin yemek biraz yağlı olmuş demesi beni depresyona sokuyor ve beraberinde anksiyete başlıyor.
siz de eşinizin şans oyunu bağımlılığı fazlaca büyütmüş gibi görünüyorsunuz (10 aydır oynamadığı halde bunu aklınızdan çıkaramamanız nedeniyle)
özetle önce tedavinize başlayın, bir sonraki aşamada hala halledemediğiniz sorunlar varsa onlara yoğunlaşırsınız, en doğrusu bu olur.