- 11 Ağustos 2021
- 684
- 1.074
- 63
- 42
O hep öyle oluyor. Benim de çevremde dikkat etmeyip bu hastalığı küçümseyen kim varsa covid olmadi. Hayret ediyorum buna..Birde covid kapmadılar ya hayret birşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hep öyle oluyor. Benim de çevremde dikkat etmeyip bu hastalığı küçümseyen kim varsa covid olmadi. Hayret ediyorum buna..Birde covid kapmadılar ya hayret birşey
Bende ya covid insan seçiyor resmenO hep öyle oluyor. Benim de çevremde dikkat etmeyip bu hastalığı küçümseyen kim varsa covid olmadi. Hayret ediyorum buna..
Ne manada geliyor aliyordu neye kizmistiniz tam olarak, anlamadimŞimdite kadar susman hata tuce. Scrm kavgasına gürültüsüne .çıkarsa çıksın .konu çocuğum gözüm zaten istese birşey görmez. o çocuk sana emanet babası korumuyorsa sen koruyacaksin. Kavgadan gürültüden bukadar korkmayın. Kaynanamla birgün çok kötü kavga ettik kadın resmen çocuğumu kıskanıyor benden. Ozaman daha aylıktı çocuğa süt vericem kucağıma alıyorum hop gelip alıyor.dedim heralde ilk torun ondan böyle bu olay çığrindan çıkmaya başladı.sut emen çocuğu 2.3 günde bir gelip almak istiyorlar.ozamn ek gıda bile almıyordu okadar küçük.... baktım birgün geldi bu bize patlama yaşadım çünkü eşimde bunlara birşey demiyordu ben sürekli bir mudehale içindeydim .kıyameti kopardım o gün " dedim oğlunuda al defol git bu evden .bana dediki eğer oğlumu alırsam torunumuda alırım . Yurutecte çocuk al hadi dedim al ben seni bir goreyim dedim hadi all ..kadın kaygilandi yaklaşmaya korktu minik bir adım attı eşim annesini dedi dokunma hadi ben sizi taksiye bindireyim dedi götürdü onları ...! Birdaha yaşanmadı gerektiği yerde cinnet gecireceksin susunca madalya takmıyorlar
Canım evlerimiz birbirimize uzak gelip benim evden arabayla alıp arabayla bırakmayi istiyorlardi çok saçma değilmi benim olmadığım süt emen bana bağımlı bir çocugun benim olmadığım yerde işi neNe manada geliyor aliyordu neye kizmistiniz tam olarak, anlamadim
Bu kadınlar bizim çocukları kendi çocukları zannediyorlar başka diyeceğim yokCanım evlerimiz birbirimize uzak gelip benim evden arabayla alıp arabayla bırakmayi istiyorlardi çok saçma değilmi benim olmadığım süt emen bana bağımlı bir çocugun benim olmadığım yerde işi ne
Bazı konu ve durumlarda ben de sizin gibiyim, yüz ifadem bile mizacımı yansıtıyor ama asla kabul etmeyeceğim şeylerde biriktirip dolmak yerine baştan kuralcı davranıyorum, sizin konu üzerinden örnek vermek gerekirse bebeğimin yanında sigara içilmesini istemem ve bunu baştan söylerim.Ben herşeyi anında uyarmayayım biraz sakin kalayım diyorum sanırım bu hatalı bir davranış. Çünkü bu sefer de çok doluyorum ve fazla tepki veriyorum . Zaten benim karakterim böyle sertim kendimi yumuşatmak için baya çaba sarf ediyorum aslında bu kadar oldu ancak . Ama uyarınca da sürekli uyarmak gerekiyor çünkü dk başı saçma davranışlar sergiliyorlar . Uyarınca da sürekli müdehaleci taraf oluyorum . Çünkü kocam ailesini hiç bir konuda uyarmıyor sürekli yanlış şeyleri alkışlıyor bu çocuk konusunda değil her konuda böyle . Bu durumu saygı olarak nitelendiriyorlar birde . Bence saçmalık benim ailem yanlış bir şey yapsa herhangi bir konuda ben uyarıyorum kendimce doğru olanı söylüyorum ve bunu saygısızlık olarak asla görmüyorum
Bu kadınlar bizim çocukları kendi çocukları zannediyorlar başka diyeceğim yok
Boşanmaya kadar varan bu olaylardan sonra ben kayınvalide olsam daha dikkatli davranırım. Hatta çok görüşmek de istemem. Rahat insanlar galiba...Kendimi onlara beğendirmeye çalışmıyorum öyle bir gayretim yok . Geçen seneki kavga çok kötüydü boşanacaktım neredeyse o duruma gelmeyeyim hemen herşeye tepki göstermiş olmayayım diye çabaladıkça sürekli tepeme çıktılar yine
Bu durumda tek bir hatalı var oda eşim . Söylüyorum bugün binlerce kere söyledimBazı konu ve durumlarda ben de sizin gibiyim, yüz ifadem bile mizacımı yansıtıyor ama asla kabul etmeyeceğim şeylerde biriktirip dolmak yerine baştan kuralcı davranıyorum, sizin konu üzerinden örnek vermek gerekirse bebeğimin yanında sigara içilmesini istemem ve bunu baştan söylerim.
Uymuyorlarsa çeker giderim, kavga etmek yerine en başından söyleyip uyup uymadıklarına bakıyorum uymadıklarında toplanıp gidiyorum, ister eşim benimle gelsin ister gelmesin kimseyi gözüm görmez benim de tepkim bu şekilde oluyor.
Eşiniz özellikle bebekle ilgili konularda yanlışa yanlış dese bunların hiçbirini yaşamazsınız aslında, sorun ailesinden ziyade eşiniz yüzünden bu hale geliyor bence.
Saygı her kültürde farklı algılanıyor, büyüklerin yaptıkları yanlışsa dahi susmayı saygı zannedenler var maalesef, oysa burada söz konusu küçük bir bebeğin sağlığı, yanında sigara içilmesi yanlış, hastayken aynı ortamda olmak bile yanlış, ailesini uyarsa saygısız olmaz evladının sağlığını koruyan bir baba olur.
Korkudan eli ayağı titremişti . Bu dikkat ediyor hali şuanBoşanmaya kadar varan bu olaylardan sonra ben kayınvalide olsam daha dikkatli davranırım. Hatta çok görüşmek de istemem. Rahat insanlar galiba...
Şu anda olmaz çünkü evinizde değilsiniz olay büyür ama evinize döndüğünüzde eşinizle ciddi bir konuşma yapın, her zaman görüştüğünüz sürekli iç içe olduğunuz kişiler değiller ama gittiğinizde sizi dahi bir kenara bıraksak bebeğinizin sağlığını doğrudan ilgilendiren konularda siz nasıl uygun görüyorsanız ona göre davranmak zorundalar, bunu eşinize anlatın ve bir daha aynı şeyler yaşanırsa bana uyarsın veya uymazsın, benimle gelirsin ya da gelmezsin senin kararırdır ama ben bebeği de alır dönerim deyin.Bu durumda tek bir hatalı var oda eşim . Söylüyorum bugün binlerce kere söyledim
Aksiyon çok az alıyor ama çok az
Şu anda olmaz çünkü evinizde değilsiniz olay büyür ama evinize döndüğünüzde eşinizle ciddi bir konuşma yapın, her zaman görüştüğünüz sürekli iç içe olduğunuz kişiler değiller ama gittiğinizde sizi dahi bir kenara bıraksak bebeğinizin sağlığını doğrudan ilgilendiren konularda siz nasıl uygun görüyorsanız ona göre davranmak zorundalar, bunu eşinize anlatın ve bir daha aynı şeyler yaşanırsa bana uyarsın veya uymazsın, benimle gelirsin ya da gelmezsin senin kararırdır ama ben bebeği de alır dönerim deyin.
Biraz önce ciddi ciddi konuştum ama hırsım geçmedi dahakendini geliştirsin. yapacak bişi yok. yaptırım uygula bol bol
kayınvalide evindesiniz, onlar umursamaz eş suskun olduğu için ister istemez bu hallerine daha çok sinirleniyorsunuz, insan birebir görüp yaşayınca sinirlerine hakim olmakta zorlanıyor, umarım kazasız belasız atlatırsınız orada geçireceğiniz günleri.Biraz önce ciddi ciddi konuştum ama hırsım geçmedi daha
Son 1 gün bitiyor artık . Eşim diyor ki ben bitiyorum artık bıktım diyor . Ne yapabilirim dedim suç benim değilkayınvalide evindesiniz, onlar umursamaz eş suskun olduğu için ister istemez bu hallerine daha çok sinirleniyorsunuz, insan birebir görüp yaşayınca sinirlerine hakim olmakta zorlanıyor, umarım kazasız belasız atlatırsınız orada geçireceğiniz günleri.
Eşinizdir çok da iç işlerinize karışmak istemem ama ailesine karşı net olsaydı, her gidişiniz bu kadar stresli geçmezdiSon 1 gün bitiyor artık . Eşim diyor ki ben bitiyorum artık bıktım diyor . Ne yapabilirim dedim suç benim değil
Benim anlatmak istediğim şey bu zaten ama yok yani eşim anlamıyor. Ben ne yapabilirim ki kafasında adam. Ben ne yaparsam yapayım bu kafa değişiyor 4 senedir aynı ölene kadar da böyle gidecek herhaldeEşinizdir çok da iç işlerinize karışmak istemem ama ailesine karşı net olsaydı, her gidişiniz bu kadar stresli geçmezdi
Yoo öyle bir mecburiyet yok kimsenin derdini çekmeye gelmedik ki bu dünyaya saygı diye diye tepemize çıkamaz kimse anne babaysa doğru davransınlarBu msj tam bizim durum işte . Eşim geçen sene olay bitip biz eve dönerken dedi ki zaten kaç gün görüyorsunuz ki birbirinizi sen haklısın ama sus lütfen dedi
Bu durumda ne yapmam lazımYoo öyle bir mecburiyet yok kimsenin derdini çekmeye gelmedik ki bu dünyaya saygı diye diye tepemize çıkamaz kimse anne babaysa doğru davransınlar