Bu konuyu açmayı hiç sevmiyorum kızlar ama sizlerin fikirleri benim için önemli, siz dışardan bir göz olarak bu durumu yorumlar mısınız?
Konu Şu ki kv evlendiğimiz günden beri bir türlü eşimle benim ilişkimizi, evliliğimizi kabullenemedi, kv ye yarim saatlik bir mesafede oturuyorum ama yinede huzur vermiyor, mesela evde yemek yapmama rağmen ha bire yemek yapıp eşimi yarım saatlik yola çağırıyor e bende yemek yapmış oluyorum bu sefer eşim gidiyor eve gelmiyor, eşimle kaç kere kavga ettik eşim bazı konularda annesine sınır koydu ama annesi sürekli kendisini hasta , aciz göstererek bizleri manipüle ediyor, esimde vicdan yapıyor sürekli, dünde buna benzer olay yüzünden büyük kavga ettim, annesi beni yeni evliyken çok darladı şimdilerde beni bıraktı ama acayip şekilde eşime sardı, geçen tansiyonum çıktı diye eşimi aradı apar topar kv lere gittik, gittiğimizde çay koymuş oturuyor rahat rahat, hiç hasta gibi değildi bizle beraber yedi içti ben şok
yani durum bu kızlar , şuan iş yerimdeyim ve moralim sıfır
Eşim birçok konuda annesini frenledi hakkını yiyemem ama konu hastalık vb. Olunca eşim inanıyor annesine ve çok üzülüyor, bende şok geçirerek izliyorum olanları, inanın sırf bu kadın yüzünden 2 yıldır çocuk yapmadım şuan eşim çocuk istiyor ama ben tuhaf duygular içerisindeyim...