• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden içimi dökmek istedim.

Hangi ilçede böyle ucuz evler. Bizim ev 13 senelik bu evi satalım yeni kaloriferli ev alalim dedik biz evi 350 ile ilana koyduk sonra 550 ye kadar çıkardık çünkü bizim evden daha eskileri 500-600 bin. Ve evimizi sarsak bile alamayacaktık çünkü 1 milyondan başlıyor Yeni evler 🤦🏻‍♀️ o evlerde kapış kapış satılıyor bizim burda..
İç Anadoluda bir ilçe isim vermeyeyim şimdi. Kiralık baktım sadece 1 tane var 1100 TL. Aynı mahallede aynı katta aynı metrekarede eğ 255bin diyor satılık da. Aslında kira çarpani da kötü değilmiş. Şu an ilanda en pahalı gördüğüm ev 460.
Sizin ilçe ege, Akdeniz veya başka tercih edilen bir yerdedir belki. Öyle düşünmek istiyorum yani. Küçük ilçe diyorsunuz çünkü 1 milyon ne demek.

Hangi ilçede böyle ucuz evler. Bizim ev 13 senelik bu evi satalım yeni kaloriferli ev alalim dedik biz evi 350 ile ilana koyduk sonra 550 ye kadar çıkardık çünkü bizim evden daha eskileri 500-600 bin. Ve evimizi satsak bile alamayacaktık çünkü 1 milyondan başlıyor Yeni evler 🤦🏻‍♀️ o evlerde kapış kapış satılıyor bizim burda..
Hangi ildesiniz ist mumkun değil . Bizim anlaştığımız emlaköı kendine ev almış biraz çarşıdan uzak 20 yıllık bina 250 bine yeni almış .. Hee çarşıdan falan yada popüler yerden alayım derseniz 600 bin 1milyona da var .. benm bina 30 yıllık giriş 2+1 baya eski ama içi fena değildi..

Doğrudur ben örnek olarak attım onu istda yaşamıyorum zaten ...
Beylikdüzü’nden örnek ilân atan bendim, 150 bine İstanbul’da bile ilân var ama hepsi sahte demek istedim. Ha siz de mi temsili ilân attınız? Muhtemelen o ilân da sahte o zaman.

Bayburt’ta bile yok 150 bine ev, eski de olsa 150 bine ev kalmadı, aldığınızı iddia ettiğiniz ev köy evi falan mı?

İç Anadoluda bir ilçe isim vermeyeyim şimdi. Kiralık baktım sadece 1 tane var 1100 TL. Aynı mahallede aynı katta aynı metrekarede eğ 255bin diyor satılık da. Aslında kira çarpani da kötü değilmiş. Şu an ilanda en pahalı gördüğüm ev 460.
Sizin ilçe ege, Akdeniz veya başka tercih edilen bir yerdedir belki. Öyle düşünmek istiyorum yani. Küçük ilçe diyorsunuz çünkü 1 milyon ne demek.
Bayburt’ta akrabam aldı betonarme daire 400 bine. Bakın Bayburt diyorum. 😒 Belki bahsedilen evler betonarme değildir ya da köydedir, merkezden çok uzaktır.

Bayburt’ta akrabam aldı betonarme daire 400 bine. Bakın Bayburt diyorum. 😒 Belki bahsedilen evler betonarme değildir ya da köydedir, merkezden çok uzaktır.
Yok köyde değil küçük bir ilçe 10bin nüfusu var. Başından başına 40 dakikada gidersin sanırım. İlçenin içinde ama çarşı pazara da uzak yerde. Uzak dediğim de 20 dakika yürüyerek. Pek gelişmiş bir yer değil digalgaz bile geçen sene gelmiş tüm ilçeye. Bizimkilerin de evi var burda boş duracağına satalım dediler 3 sene ince. O kadar komik rakamlara inmesini istedi ki alıcılar vazgeçtiler. Dursun belki ileride değerlenir dediler.

Siz sazan ariyorsunuz borcun ustune yatip foyaniz ortaya cikinca grupmu oldu herkes tanimadiklari size karsi :D Gorumceye karsi birde boyle destanlar dokup kotulemek resmen nankorluk . Kimse size verdigi borcu silmek ,unutmak zorunda degil .İster annesinin yaninda otursun ister kazanci cok iyi olsun .Nasil ev aldik ona ne diyorsaniz gorumcenizin parasindan giderinden asil size ne borcunuzu odeyin adam gibi once

Siz sazan ariyorsunuz borcun ustune yatip foyaniz ortaya cikinca grupmu oldu herkes tanimadiklari size karsi :KK70: Gorumceye karsi birde boyle destanlar dokup kotulemek resmen nankorluk . Kimse size verdigi borcu silmek ,unutmak zorunda degil .İster annesinin yaninda otursun ister kazanci cok iyi olsun .Nasil ev aldik ona ne diyorsaniz gorumcenizin parasindan giderinden asil size ne borcunuzu odeyin adam gibi once
Ya bir de ben çok inançlı sayılmam ama iftira, yalan, hak yeme, kul hakkı...vs tehlikeli işler değil mi? Çok çok inançlı biri olmasam da ben bunlardan çok korkarım yani...

Son düzenleme:
Ya bir de ben çok inançlı sayılmam ama iftira, yalan, hak yeme, kul hakkı...vs tehlikeli işler değil mi? Çok çok inançlı biri olmasam da ben korkarım yani...
Aklinca gecmisi bilmeyen biz gorumceyi kotuleyince , kendini hakli bulup vicdan rahatlatacak konu sahibi .

Evet yiyorum oh afıyet olsun bana. Yiyen benim ama sana hazımsızlık yapmış deseydiniz 😂
Vay be onca yıllık görümceyim böyle hadsizlik görmedim 😐
D Deniz3486 eski konularınıza bakmadan yorum yapıyoruz, dedektif gibi eski konu mı didikliycez. Görümceye saydırmak için konu açmışsınız. Geri alıyorum bu mesajı görümce az bile söylemiş. Arsızlıkta nirvanasınız pes!

Siz de mi gorumcenin parasına çöktünüz?
Allah korusun kimsesinin parasında gözüm yok .
Görümcem keşke abimle evlenmeseydin dedi ,neden dedim ? Abim her Pazar bizi gezmeye götürüyordu senin yüzünden artık gezemiyoruz dedi :KK53:. Amannn neler dedi işte eşyamı istedi vermedim kavga etti değişik dengesizin teki.Ben çalışıyorum telim çalındı tel aldım ,ertesi gün onun teli yere düşmüş ekran bildiğiniz paramparça abisine tel aldırdı,iş için eve pc aldım abisine pc aldırdı yine iş için fotoğraf makinası aldım ,abisine makina aldırdı ama ben kendi paramla aldım çalıştığım ama o abisinin parasıyla aldırdı 1 defa bile eşime alma demedim aksine al dedim yeter ki benimle kavga etmesin diye,tabiri caizse benimle sidik yarışına girdi.Düğünün ertesi günü altınlarımı eşime verdim çok borçlanmış hepsini ödesin diye ama evlilikle ilgili konu açılsa eşimin parasını yiyormuşum ki çalışan biriyim en sonunda kocaya kaçtı saçma sapan şeylerden benle küstü 3 senedir çok rahatım 🤲 yani bunlar daha minnak olanlar .

D Deniz3486 eski konularınıza bakmadan yorum yapıyoruz, dedektif gibi eski konu mı didikliycez. Görümceye saydırmak için konu açmışsınız. Geri alıyorum bu mesajı görümce az bile söylemiş. Arsızlıkta nirvanasınız pes!
Evet ya burda insanları yaniltip bir de boşu boşuna günah aldırdı. Görümce cennetlik olmuştur şimdiye, konu sahibinin eline ne geçti bilmiyorum?

Sormuşsunuz cvbı beklemeden saydırmışsınız.
Ödedik görümceye borcu biz . Ödedik ev aldık zaten .. insanların ağzına laf vermemek için. Yoksa borç varken ev almak doğru değil zaten bunu bi tek siz bilmiyorsunuz
Geçinemiyordunuz ne ara nasıl ödediniz? Geçinemezken evde almışsınız valla tebrikler sırrı ne?

Ya şimdi konu sahibi mi görümce parası yemiş,yoksa görümce ev aldılar diye çirkeflik mi yapmış ben 2.olarak algıladım yani öyle yazmış .
Valla konu sahibinin ağzına bakıp hep günahını aldık kadının, görümce iki günde cennetlik olmuştur sayemizde burda yazılanlardan

Normalde görümceleri koruma derneği başkanıyım ama böyle görümce evlerden ırak. O am keşke tünele girdik deyip yüzüne kapayaydınız.
OOO Benim için görümce hanım böyle diyorsa bu konuda resmen görümce suçludur. Ben sizi üye olarak hep görümce olmanızdan ve şahikadan hatırlıyorum. :KK70:

Ben olsam bu görümcenin daha da yüzüne bakmam gece neyi konuşacakmış seninle derim eşime de. Sanırım hatta eminim öyle burnundan getiririm ki laflarımla bi daha adımı almadan önce Bismillah çeker.:KK14:

Valla konu sahibinin ağzına bakıp hep günahını aldık kadının, görümce iki günde cennetlik olmuştur sayemizde burda yazılanlardan
Ben hiç inanmamıştım neyse ki ya. Herkesin içinde laf söylüyor, sonra mesaj atıyor yetmiyor cikista görüşürüz der gibi abim işe gidince arayacağım diyor. Birinin ulu orta bu kadar koz vermesi için aptal olması lazım.

Kk bazı konular çok komik sırf can sıkıntısından saçma sapan konu açıyorlar🤦🏻‍♀️ Neyse saolun bir aydınlanma daha yaşadım 🤭🤣

OOO Benim için görümce hanım böyle diyorsa bu konuda resmen görümce suçludur. Ben sizi üye olarak hep görümce olmanızdan ve şahikadan hatırlıyorum. :KK70:

Ben olsam bu görümcenin daha da yüzüne bakmam gece neyi konuşacakmış seninle derim eşime de. Sanırım hatta eminim öyle burnundan getiririm ki laflarımla bi daha adımı almadan önce Bismillah çeker.:KK14:
Zaten konu sahibine pas bile vermiyordur görümce ya ona da ayrı bir gıcık olup açmıştır bu konuyu. Gelin=hakli demek değildir her zaman

Back