Kv cok bilmislikmi desem

Elbette ki kimse ailesini seçemiyor ama çocuk ailelerinin yetiştirmesinin ürünüdür. Ailesinden tamamen zıt kaç kişi tanıdınız bu güne dek? Görüyorum forumda annesi şöyle babası şöyle sayıp dökülüyor e kocayı da aynı anne baba yetiştirmiş, bu zamana gelmesine yardım etmiş, kocası çoğu şeyi anne babasından öğrenmiş. Aynı şekilde şöyle kötü çocuk bakıyor böyle çocuk bakıyor yazılıyor e o kötü bakılan çocuk büyümüş kişi de onu eş olarak seçmiş. O kadar kötü çocuk yetiştiriyorsa kişi öyle yetişmiş biriyle neden evlenmeyi seçmiş?
Kendi cocuklarina oyle degilllll

Sen bence yorum yapmak icin yorum yapma sacma sapan. Ben annesini taniyamazdim yazdim esimi degil. Kayinvalidenle sana mutluluklar:)
Sağol
Benim kv dem gayet mantıklı, seviyeli bir kadın
Sınırını bilir, haddini aşmaz.
Aaa ne tesadüf eşimde öyledir- kimden aldı bu huyunu acaba. Bir düşünelim 🤔
Ha bu arada yaran varsa konu açma, sonra gocunursun böyle

Ay sen ne diyosun Allah askina burayami takildin
Evet, bu kısım rahatsız etti beni. 🙄 Kayınvalideniz de böyle düşündüğü için, ayıp olmadığı için söylemiştir muhtemelen. Onu ilgilendiriyor mu, hayır. İsterseniz 30 ay emzirirsiniz. Ama burada utanılacak bir şey göremedim ben.

Yok yok o eş aileden asla birşey almamıştır
Hata doğduğu günden beri yatılı okuyup hep kendini geliştirmiştir
Yersen…
Çok insan tanıdım, ama şu çocuk o aileden nasıl çıktı dediğim insan sayısı iki elin parmağı kadar ancadır. Ha o aileden nasıl çıktı derken buda hep pozitif anlamda değil. Malum alimden zalimde doğabiliyor.

Ailelerin çocuğun yetişmesinde bir payı yoktuysa hepsi çocuğun kendisine bağlıysa biz neden düzgün çocuk yetiştirmek için uğraşıyoruz ki? Nasılsa kendi kendini yetiştirir diye bırakalım o zaman

Sağol
Benim kv dem gayet mantıklı, seviyeli bir kadın
Sınırını bilir, haddini aşmaz.
Aaa ne tesadüf eşimde öyledir- kimden aldı bu huyunu acaba. Bir düşünelim 🤔
Ha bu arada yaran varsa konu açma, sonra gocunursun böyle
Niye gocuncam be tamam senin kv oyledir benimki degil. Benimki gelin sevmez aslaaa ama cocuklarina duskundur

Ailelerin çocuğun yetişmesinde bir payı yoktuysa hepsi çocuğun kendisine bağlıysa biz neden düzgün çocuk yetiştirmek için uğraşıyoruz ki? Nasılsa kendi kendini yetiştirir diye bırakalım o zaman

Ha kendi çocuğunu çok iyi yetiştirmiş ama ne hikmetse çocuğunun çocuğuna kötü bakıyor öyle mi? Siz gerçekten inanarak mı yazdınız bunu?
Diyorumkiiiii cocuklarina karsi sevgi dolu ama torununa ayni muamele yapmiyor asla bunun nesi garipp

Valla pes Allah askina sus ben ne diyorum siz ne diyosunuz

Sizin bana sus demek gibi bir haddiniz yok yalnız. Konuşmaya devam etmek istemiyorsanız yorum yazmazsınız. Madem kayınvalideniz yanlış yapıyor çocuğa sevgi vermiyor üzülüyorsunuz eleştiriyorsunuz o zaman bir zahmet sorumluluk alacaksınız. Yok almıyorsanız eleştirmek için eleştirmeyeceksiniz.

Sizin bana sus demek gibi bir haddiniz yok yalnız. Konuşmaya devam etmek istemiyorsanız yorum yazmazsınız. Madem kayınvalideniz yanlış yapıyor çocuğa sevgi vermiyor üzülüyorsunuz eleştiriyorsunuz o zaman bir zahmet sorumluluk alacaksınız. Yok almıyorsanız eleştirmek için eleştirmeyeceksiniz.
Birincisi konumu rezil ettiniz ikinci side gidin pskoljinizi gidin baska yerde tatmin edin simdibidaha hucuma kalkarsiniz :))

Bende çocuğun oyuncaklarını kaldırıyorum. Dönüşümlü çıkarıyorum. Bir kaç gün arabalar, birkaç gün hayvanlar, vs.. Kadın tlf Konusunda da sizden daha bilinçli.
Baktırmamak sizin tercihiniz tabii ama eleştirileriniz ağır. Ayrıca kadın anasının babasının bakmadığı çocuğa bakıyor. Yaşlı birde kafası kaldırmıyordur
Boşanırken velayeti kadina verdirmedikleri icin bakiyorlar belki de

X