Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi cocuklarina oyle degilllllElbette ki kimse ailesini seçemiyor ama çocuk ailelerinin yetiştirmesinin ürünüdür. Ailesinden tamamen zıt kaç kişi tanıdınız bu güne dek? Görüyorum forumda annesi şöyle babası şöyle sayıp dökülüyor e kocayı da aynı anne baba yetiştirmiş, bu zamana gelmesine yardım etmiş, kocası çoğu şeyi anne babasından öğrenmiş. Aynı şekilde şöyle kötü çocuk bakıyor böyle çocuk bakıyor yazılıyor e o kötü bakılan çocuk büyümüş kişi de onu eş olarak seçmiş. O kadar kötü çocuk yetiştiriyorsa kişi öyle yetişmiş biriyle neden evlenmeyi seçmiş?
SağolSen bence yorum yapmak icin yorum yapma sacma sapan. Ben annesini taniyamazdim yazdim esimi degil. Kayinvalidenle sana mutluluklar:)
Evet, bu kısım rahatsız etti beni. Kayınvalideniz de böyle düşündüğü için, ayıp olmadığı için söylemiştir muhtemelen. Onu ilgilendiriyor mu, hayır. İsterseniz 30 ay emzirirsiniz. Ama burada utanılacak bir şey göremedim ben.Ay sen ne diyosun Allah askina burayami takildin
Yok yok o eş aileden asla birşey almamıştır
Hata doğduğu günden beri yatılı okuyup hep kendini geliştirmiştir
Yersen…
Çok insan tanıdım, ama şu çocuk o aileden nasıl çıktı dediğim insan sayısı iki elin parmağı kadar ancadır. Ha o aileden nasıl çıktı derken buda hep pozitif anlamda değil. Malum alimden zalimde doğabiliyor.
Niye gocuncam be tamam senin kv oyledir benimki degil. Benimki gelin sevmez aslaaa ama cocuklarina duskundurSağol
Benim kv dem gayet mantıklı, seviyeli bir kadın
Sınırını bilir, haddini aşmaz.
Aaa ne tesadüf eşimde öyledir- kimden aldı bu huyunu acaba. Bir düşünelim
Ha bu arada yaran varsa konu açma, sonra gocunursun böyle
Kendi cocuklarina oyle degilllll
Ailelerin çocuğun yetişmesinde bir payı yoktuysa hepsi çocuğun kendisine bağlıysa biz neden düzgün çocuk yetiştirmek için uğraşıyoruz ki? Nasılsa kendi kendini yetiştirir diye bırakalım o zaman
Diyorumkiiiii cocuklarina karsi sevgi dolu ama torununa ayni muamele yapmiyor asla bunun nesi garippHa kendi çocuğunu çok iyi yetiştirmiş ama ne hikmetse çocuğunun çocuğuna kötü bakıyor öyle mi? Siz gerçekten inanarak mı yazdınız bunu?
Aşırı mantıklı, çünkü aklı başında,Ailelerin çocuğun yetişmesinde bir payı yoktuysa hepsi çocuğun kendisine bağlıysa biz neden düzgün çocuk yetiştirmek için uğraşıyoruz ki? Nasılsa kendi kendini yetiştirir diye bırakalım o zaman
Vallah sizin gibi gelini kim olsa sevemez. Kusura bakmayınNiye gocuncam be tamam senin kv oyledir benimki degil. Benimki gelin sevmez aslaaa ama cocuklarina duskundur
Diyorumkiiiii cocuklarina karsi sevgi dolu ama torununa ayni muamele yapmiyor asla bunun nesi garipp
Hadi ya:)))Vallah sizin gibi gelini kim olsa sevemez. Kusura bakmayın
Valla pes Allah askina sus ben ne diyorum siz ne diyosunuzHani torunu çocuğunun çocuğu olduğu için garip olabilir mi? E madem öyle alın çocuğu siz bakın sevgi dolu bir şekilde. Bu kadar eleştiriyorsunuz madem
Valla pes Allah askina sus ben ne diyorum siz ne diyosunuz
Ciddiyim bakHadi ya:)))
Sizin bana sus demek gibi bir haddiniz yok yalnız. Konuşmaya devam etmek istemiyorsanız yorum yazmazsınız. Madem kayınvalideniz yanlış yapıyor çocuğa sevgi vermiyor üzülüyorsunuz eleştiriyorsunuz o zaman bir zahmet sorumluluk alacaksınız. Yok almıyorsanız eleştirmek için eleştirmeyeceksiniz.
Birincisi konumu rezil ettiniz ikinci side gidin pskoljinizi gidin baska yerde tatmin edin simdibidaha hucuma kalkarsiniz :))Ciddiyim bak
Psikoloji pardon pskoloji tatmin etmek nedir?Birincisi konumu rezil ettiniz ikinci side gidin pskoljinizi gidin baska yerde tatmin edin simdibidaha hucuma kalkarsiniz :))
Bilimsel bir şeyler söylemeye çalıştı herhalde.Psikoloji pardon pskoloji tatmin etmek nedir?
nasıl yapılır?
hiç duymadım da, biraz bigi verirmisiniz.
siz çok sık yapıyorsunuz herhalde
Boşanırken velayeti kadina verdirmedikleri icin bakiyorlar belki deBende çocuğun oyuncaklarını kaldırıyorum. Dönüşümlü çıkarıyorum. Bir kaç gün arabalar, birkaç gün hayvanlar, vs.. Kadın tlf Konusunda da sizden daha bilinçli.
Baktırmamak sizin tercihiniz tabii ama eleştirileriniz ağır. Ayrıca kadın anasının babasının bakmadığı çocuğa bakıyor. Yaşlı birde kafası kaldırmıyordur
GalibaBilimsel bir şeyler söylemeye çalıştı herhalde.