Ben şimdi ne yapayım ?

Evet ama böyle binlerce şey oluyor konuşunca da sürekli konuşacan geçimsiz kadın oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Konu cocugumun sagligi veya güvenligi oldugu yerde kaya olurum gerekirse. Insanlar istedigi kadar carpabilir. Baska konularda "amaan salla" derim, ama cocugun yaninda sigara, veya baskalarin eline birakilmasi gibi konularda susmayacaksiniz. Kendinizi onlara begendirmek veya begendirmek zorunda degilsiniz.

Ben anlamıyorum babası elinde sigara varken çocuğunuzu kucağına almasına eşiniz nasıl birşey demiyor?
Çocukla ilgili anne ve babanın hem fikir olması çok önemli.
Çocuğun sağlığı, güvenliği söz konusu olduğundan akan suların durmasi lazım.

Susulacak yer vardır susulmayacak yer var, eş hatrı dediğimiz böyle birşey değil.

Eşiniz birkaç kez anne babasını uyarsa sorun kalmayacak, bu kadar beceriksiz olunması fenalık getiriyor bana. Sonra ailemin yanına gidince sorun çıkıyor der, sizi suçlu bulur.

Kendimi onlara beğendirmeye çalışmıyorum öyle bir gayretim yok . Geçen seneki kavga çok kötüydü boşanacaktım neredeyse o duruma gelmeyeyim hemen herşeye tepki göstermiş olmayayım diye çabaladıkça sürekli tepeme çıktılar yine

Ben siz kendinizi begendirmeye calistiginizi demedim. Öyle bir zorunlulugunuz zaten yok. Gecen sene bosanmanin esigine geldiyseniz bunun bas sebebi esiniz. Hepimizin aileleride normal davranmayan insanlar var. Biz herkesin evlilige karismasini veya bulandirmasina izin versek ohooo bosanmayan cift kalmaz. Öncelikle esinizke ayni tarafta olmaniz lazim. Ama o gereken sınırı cizmeyi bilmiyorsa sizin cizmeniz lazim yinede. Size adim atmayana sizde adim atmayi birakin. Onun yerine bir iki tekem olabilir bence

Kusura bakma ama sırf kavga çıkmasın diye herşeye susmussun zaten bunada sus
Nereye kadar susayım sorun bu işte bir sus iki sus en sonunda patlıyorum çünkü sonu gelmiyor. Her olayı uyarsam yaptıkları yüzde 50 hareket benim gözümde yanlış . Sürekli uyaran sonun çıkaran tip oluyorum bu sefer de

Tabiki de eşim ben hep söylüyorum eğer benim ailem böyle davransa aynı şekilde uyarırım senin ailene karşı özel bir tavır sahibi değilim hep diyorum . Oda bana ben fark etmedim şöyle böyle diyor deliriyorum bu sefer de. Birde diyor ki zaten senede 20 gün görüşüyoruz biraz sabırlı ol diyor .

Şimdite kadar susman hata tuce. Scrm kavgasına gürültüsüne .çıkarsa çıksın .konu çocuğum gözüm zaten istese birşey görmez. o çocuk sana emanet babası korumuyorsa sen koruyacaksin. Kavgadan gürültüden bukadar korkmayın. Kaynanamla birgün çok kötü kavga ettik kadın resmen çocuğumu kıskanıyor benden. Ozaman daha aylıktı çocuğa süt vericem kucağıma alıyorum hop gelip alıyor.dedim heralde ilk torun ondan böyle bu olay çığrindan çıkmaya başladı.sut emen çocuğu 2.3 günde bir gelip almak istiyorlar.ozamn ek gıda bile almıyordu okadar küçük.... baktım birgün geldi bu bize patlama yaşadım çünkü eşimde bunlara birşey demiyordu ben sürekli bir mudehale içindeydim .kıyameti kopardım o gün " dedim oğlunuda al defol git bu evden .bana dediki eğer oğlumu alırsam torunumuda alırım . Yurutecte çocuk al hadi dedim al ben seni bir goreyim dedim hadi all ..kadın kaygilandi yaklaşmaya korktu minik bir adım attı eşim annesini dedi dokunma hadi ben sizi taksiye bindireyim dedi götürdü onları ...! Birdaha yaşanmadı gerektiği yerde cinnet gecireceksin susunca madalya takmıyorlar

İşte senin o geçirdiğin cinneti ben geçen sene tam bu ay geçirdim sonra araya eşim girdi bu sefer onunla kötü olduk annemle babamı çağırdım hemen gelin beni alın diye . Sonra bir şekilde eşimle ben evimize döndük ama eşimi uzun süre affedemedim. Bu olay olduktan 1 ay sonra kv kp bize geldikler arayı düzeltmeye . Ben iyi ağırladım ama çizgiyi çekmiştim normalde bizde 1 hafta kalırlardı 2 gün sonra geri döndüler . Bu kez yine o çizgi aşılmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Eşime az önce birşeyler anlattım bana diyor ki bence bu anlattıkların basit şeyler kafana takma diyor . Kimse yokken sen haklısın diyor bir olay olduğu zaman da düzgün müdehale etmiyor ben ediyorum sürekli müdahaleci insan oluyorum insanların gözünde . Çok yıpranıyorum . Eşime ciddi bir ders vermek istiyorum ama nasıl ?

Beni anlayacak kapasite bu ailede yok bence

Eşine ciddi ders vermek istiyorsun

Tamam susmamaktan başla hatta ailesini onların yanında uyar baktın uyardigin halde devam ediyorlar bu sefer onların yanında yak gemiyi tabi eşinide yak .belki ogullarida aradan kaynayinca belki dikkat ederler ogullari için onlar susar. bundan baslayabilirsin

Ben herşeyi anında uyarmayayım biraz sakin kalayım diyorum sanırım bu hatalı bir davranış. Çünkü bu sefer de çok doluyorum ve fazla tepki veriyorum . Zaten benim karakterim böyle sertim kendimi yumuşatmak için baya çaba sarf ediyorum aslında bu kadar oldu ancak . Ama uyarınca da sürekli uyarmak gerekiyor çünkü dk başı saçma davranışlar sergiliyorlar . Uyarınca da sürekli müdehaleci taraf oluyorum . Çünkü kocam ailesini hiç bir konuda uyarmıyor sürekli yanlış şeyleri alkışlıyor bu çocuk konusunda değil her konuda böyle . Bu durumu saygı olarak nitelendiriyorlar birde . Bence saçmalık benim ailem yanlış bir şey yapsa herhangi bir konuda ben uyarıyorum kendimce doğru olanı söylüyorum ve bunu saygısızlık olarak asla görmüyorum

İşte bu dikkat etmiş halleri geçen seneki olaydan sonra . Çünkü biz ayrılırız diye çok korktular o zaman . Kv biz dönünce sürekli bizi rüyasında görüp eşimi arıyordu sizi gördüm diye . Netice de geçen sene daha fenaydı. 9 aylık çocuğa triliçe ve yaprak sarması yedirmedim diye eleştirilmiştim ve çocuğu aç bırakıyormuşum o aslında yemek istiyormuş olay bundan çıkmıştı dedikodumu yaparlarken yakalarım. Yüzleştim inkar ettiler bir sonraki gün annemlere gittik 1 hafta sonra geri evimize dönerken veda için geçmişti hiç bir şey yok gibi davranmaya çalıştılar bende tepki gösterince biz ne yaptık ki dedi Kv bende sesimi yükselttim istemsizce olay büyüdü .

Bu daha dikkat etmiş hallerimi en iyisi görüşmemek miss kafa rahat

Bu daha dikkat etmiş hallerimi en iyisi görüşmemek miss kafa rahat
Oğlum 2 aylıkken Kv dudağından öpüyordu yakaladım eşime söyledim uyar diye . Oda uyarmış diyormuş ki öpmedim ki gözümle gördüğüm şeylere yapmadım ki etmedim ki söylemedim ki hep böyle yalancılar. Şeytan diyor defolun hayatımdan hiç birinizi görmek istemiyorum demek

Lütfen evladınıza sahip çıkın kavga etmeyin ama pimpirikli anne rolü yapın.. En çok kızdığım şey çocuğu başkasının evine yollaması bir de hasta hasta öpmeleri.

Öyle arkadaş gezmelerini bırakın çocuğunuz nerde siz orda olun gidene kadar sabırla..

+1

Konu sahibi bence ezilecek biri değil. Kendisini ezdirdiğini düşünmüyorum. Şu söylediğinize katılıyorum yalnız. Geçen sene büyük olay yaşanmış, tekrar aynı yere gitmesine gerek yok. Galiba eşini kırmak istememiş

Birisinine yollamamış orası yanlış anlaşılmış. Bahçede karşılaşmışlar ve kadın çocuğu sevmiş kucağına almış bizim kapıya kadar kucağında çıkarmış . Pimpirikli anne rolüne gerek yok çünkü ben zaten öyleyim söyledim görüyorlar da çocuğun uyku saatini yemek saatini 1 dk geçirmem mesela bununla dalga geçiliyor bir çocuk bende mi varmış kp öyle dedi bir defasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…