Ben Şimdi Ne Yapacağım?

Çocuk isteyen o aslında. İlk mesajda da dediğim gibi ben bu ay dinlenmek isterken o istedi. Son 3 yıldır böyleyiz diyebilirim. Çok sık tartışıyoruz, cinsel problemlerimiz var, artık birbirimizin sevgilisinden daha çok kardeşi, kankası gibi bir durumdayız ve ne yazık ki tartışmalarda kavgalarda asla konuşmuyoruz bu ilişkinin en başından beri böyle. Ben kendim söylüyorum kendim çalıyorum. Evet bu bazen güzel ama hep böyle olunca ne anladım ben evlilikten, sevgililikten...

Biraz odunlasmis seninki sanki ne demek herkes iciyor herkes igne oluyor o kadar cok insan var ki ilk 3 ay hamile oldugunu bile anlamayan kolayca hamile kalan hicbir sknti cekmeyen bulantisi istifrasi agrisi sizisi olmayan..

Bussuru kadin ilacsiz ignesiz hamile kalir hamilelik geciriyorken biz igne oluyoruz

Burcu nedir eşinin?

Biraz mı bence komple odunlaştı Yay burcu ama pek taşımaz özelliklerini, öyle gezsin tozsun pek sevmez, odun ama evcildir

canım eşiin hormonlarına baktırsın ürolojide hormonlarla alakalı bir durum olabilir. bizde bir dönem sıkıntı

Bence eşinizin üzeründe baskı hissetmesi çok normal, siz de öylesinizdir eminim ama erkekler biraz farklı yaşıyor bizden duygusal olayları.. Çocuk yapma olayına odaklanmanız ikinizi de germiş ve uzaklaştırmış.. Bence o konuyu bir süre rafa kaldırın konuşmayın birbirinizi sevdiğinizi ve ayrılma sebebinizin olmadığını anlayacaksınız.

Bence tek sorun çocuk isteginiz.zaten bu kosullarda cocuk yapmak icin pekte dogru bi zaman gibi görünmüyor. Ayni yastayiz polikistik over oldugumu ogrendigim için korunmayi biraktim ve kisa bir surede hamile kaldim.ama cocuk icin cok erkenmis diyorum.bazi insanlar siparis uzerine esine yaklasamaz bence bu konuda cokta uzerine gitmeyin.o durumun verdigi utancla sizi asagiliyor olmali.erkek psikolojisi...bir sure sevgili gibi olun gezin tozun ve birbirinizden birsey beklemeyin.bosanmayi rafa kaldir bence daha cok erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…