Ben simdi nasil davranacagim?

Asla gitmem yerinde olsam. Böyle bi hakareti de sineye çekmem. eşine karışma ama bir daha elti ile aynı ortama asla girme. Olgun davranmak iyi gözükmek zorunda değilsin ya da aileyi bi arada tutmak senin misyonun değil. Ayrıca kızın fikrini değiştiğini de sanmıyorum. Özür dilenmemiş, pişman olunmamış. Neyin adımını atacaksınız?'

Verdikleri örneğe göre kızları yarın bir gün senin eşinle de birlikte olabilir ?? Yuh diyorum

Zaten pisma olan insan inanin belli eder kendini
Nisan biter bitmez sanki suclu benmisim gibi beni engellemis instagramdan
Baska hic kimseyi silmedi bile bekleti arkadas olarak
Ve bugün oldu güya baristilar
Hala engelimi bile kaldirmamis
Sizce pisman olan bi insan bunu mu yapar
Aslinda önem vermiyorum böyle seylere ama bu devirde herkes tepkilerini sosyal medyadan gösteriyoe biliyorsunuz

Verdikleri örneğe göre kızları yarın bir gün senin eşinle de birlikte olabilir ?? Yuh diyorum
Bakin iste ne kadar cirkin insanlar
Söyledikleri lafin nereye gittigini bile bilmiyorlar
Bi de bizimki kalkmis Kizi ikna etmeye calisiyor
Bu ne demek
Tamam sen haklisin demek diil mi

Bakin iste ne kadar cirkin insanlar
Söyledikleri lafin nereye gittigini bile bilmiyorlar
Bi de bizimki kalkmis Kizi ikna etmeye calisiyor
Bu ne demek
Tamam sen haklisin demek diil mi
Sanal ortamda milletle flört ede ede kafayı yemiş kız da kaynin da !! Beraberinde sizin huzurunuzu da yemek istiyorlar.Bence eşinle sakin kafa otur konus bu konuyu...o ne düşünüyorsa ortak hareket edersiniz

Valla anlattığınız kadarıyla baya sizi kadın olarak kıskanmış. Daha güzel daha başarılı vs gerçi bu tiplere sebep de lazım değil. Sırf kendi kompleksleri. Kendi kendine sizinle yarışa girmiş. Kesinlikle idare etmeyin. Şeytan diyor düğün zamanı kocamı gönderemem, kişi kendinden bilir, demek ki niyeti bozuk diyeceksin. Sonra bakalım bunu da sineye çekebiliyor mu o aile.

Sanal ortamda milletle flört ede ede kafayı yemiş kız da kaynin da !! Beraberinde sizin huzurunuzu da yemek istiyorlar.Bence eşinle sakin kafa otur konus bu konuyu...o ne düşünüyorsa ortak hareket edersiniz
Esimle bu konuyu cok konustuk
Ama o bazen kardesine olan duygularina engel olamiyor ben de ugradigim iftiradan dolayi sinirime hirsima engel olamiyorum

Onunla o kadar farkliyiz ki
O tesettürlü ben diilim
O baska meslek sahibi ben baska
Onun hayat görüsü baska benimki baska
Aile yapimiz farkli benimki ona uymaz onunki bana
Beklentilerimiz farkli
Bi insan bu kadar kendine zit birini niye kiskansin

P Plomien samimi olarak soruyorum ikisinin tartıştığı konunun aslında seninle bir ilgisi olmama ihtmali var mı? Yani doğrudan senin ismini kayninla zikretmis mi kız yoksa bizde kadın erkek ilişkileri su şekildedir..kadın erkek arasında şu mesafe olmalıdır..gibi bir konudan mi çıkmış olay?

Acik acik ismimi söylemis
Hatta sadece benim ismim geciyor bütün olayda malesef
Yani ayrilik konusmasinda bile söylemis kendi ailesinin yaninda bizimkilerin yaninda. O konuda süphe yok

Acik acik ismimi söylemis
Hatta sadece benim ismim geciyor bütün olayda malesef
Yani ayrilik konusmasinda bile söylemis kendi ailesinin yaninda bizimkilerin yaninda. O konuda süphe yok
Olay ilk olarak şöyle baslamis
Ben senin yengene isinamadim Demis
Sonra ben yengeni sevmiyorum demis
Sonra yengenle mesafeli olurum ben demis
Sonra sen yengenle mesafeli ol demis
Ben yengeni kiskaniyorum demis
En son ben yengeni senden kiskaniyorum onunla iletisim kurmani istemiyorum demis
Yani kabaca bu sekilde

Ya gerçekten bazı insanların kıskanması için sebebe ihtiyacı yok. Zaten mantık aramaya gerek de yok böyle yakıştırma yapan birinde. Ya da o aradaki zıtlıklardır kıskandıkları bilemeyiz. Siz uzak durun gerçekten. Nispet için sinir etmek için de gitmeyin. Ya da ailenin huzuru için. Gerek yok. Üstü kapanmasın bu terbiyesizliğin. Sonucunu herkes yaşasın. Gerekirse abisi de olmasın düğünde ki kv kp ve kayın nasıl bi gelin aldıklarını, aileyi ne hale getirdiğini görsünler. Mümkünse o günü de hiçbir şey olmamış gibi yaşayamasınlar mutlu mutlu. Ben olsam eşime çok karışmazdım ama gitmesi için desteklemezdim. Üzülürse de üzülsün. Üzen siz değilsiniz. Ne çirkin ya aile efradı oturmuş kayınla yenge arasında bir şeyler olabileceğini ima edip görüşme yasağı koyacak. Asıl geniş kendileri haberleri yok.

Esimi gitmesi icin asla desteklemem zaten
Aslinda ben de tam olarak sizin gibi dusunuyorum madem bu secimi yapiyor kaynim
Sonucuna katlansin o cok sevdigi abisi dugunune gitmesin zehir olsun dugun icinde ates olsun kavrulsun
Bi yandan da diyorum aslinda kizin istedigi de tam olarak bu
Biz olmayalim ortamda o da at kostursun millete kendini iyi göstersin show yapsin
Orda olup onu kudurtmak da var
Zaten gidersem asil showu ben yaparim
Seytan diyor kayninla hic arani bozma kuduran o olsun
Ama midem de almiyor
Ya sessizce köseme cekilecegim ne halleri varsa görsünler akrep gibi birbirlerini soksunlar
Ya da savasa girecegim onunla
Asil istemedigi tarzda gicik suratsiz onu huzursuz eden bir elti olacagim

Kaynimla da onun eşi olacak kadınla da böyle bir durumda asla görüşmezdim.Gorusurseniz daha huzursuz olacağınız şeyleri görürsünüz de yaşarsınız da ...nasılsa konuyu sagir sultan duymuş düğünde neden olmadiginizin açıklamasını yapmaniza bile gerek yok

P Plomien yüzleştiniz mi hiç? Ben olsam kV, KP, eşim kaynım ve nişanlısı aynı ortama girer ve kibarca bu lafın hesabını sorar, , düğünede katılacaksak sadece kV ve KP e olan saygımdan olduğunu, ve onun dışında da onlarla mesafeli olmak istediğimi belirtirim. Yani tavrınızı bilsin bence eltiniz ki sonra ben öyle dememiştim falan diye kıvıramasın, yüzüne vurun bence bu yaptığını.

yüzlesmedim
Ben kaynimin barisacagini dusunmedigim icin yüzlesmeye gerek görmedim ilk basta
Söyledigiyle kalsin nasil olsa cevabini almis diyordum
Asil cevabi ben aldim isin sonunda o ayri

Inanin dusunurken bile sinirlerime hakim olamiyorum onunla karsilastigimi hayal bile edince kan beynime sicriyor
Bi de yüzlesirsem kendime hakim olamam hakliyken haksiz duruma düserim

Zaten inkar edecegini düsünüyorum kaynimda ona canak tutacak barisacaklari icin iyi göstermek isteyecek sucu kendi üstüne bile alabilir

Ama ben gercegi biliyorum emin olun yüzlesmeye gerek yokki
Kaynim kp kv agziyla söyledi
Kaynin gercegi bilmese ben yengemin gönlünp almaliyim diye niye söylesin
Yengem yanlis anladi derdi ben yanlis anlattim derdi cikardi isin icinden

Tamam eş demişiz kocanın adına da göbek bağımızda bir değil ya... eşiniz giderse gitsin sizin kendi kişiliğiniz,karakteriniz böyle bir davranışı,iftirayı kabullenemiyorsa gitmeyin... kimse için kendinizden ödün vermeyin... siz dik durursanız hiç birşey için size baskı yapamaz,ısrar edemezler

Ben esimin de gitmesini istemiyorum cok bencilce gelebilir size ama onun gitmesini de hazmedemem
Onun gitmesi demek beni ezip gecmesi demek

Bütün aile orada olacak ben disarda olacagim bunu kabul edemem

Esim de gitmek istemiyor da baskilara maruz kalacak vicdan yaptiracaklar
Ne kadar dayanir bilmiyorum

Tabi ki gitmemesi gerek orada bende sizinle hemfikirim .... ama oldu da aile israrıyla gitmeyi kabul etti, siz asla ikna olmayın gitmeyin... yarın öbür gün evinize gelmek isterse gelmesin demeyin eşinizin de evi ama siz evden çıkın gidin muhattap olup ağırlamayın eviniz de

Size acik söyliyim cok tehlikeli biri..
Eger aranizda bunlara sebeb verecek birsey yoksa ki sizde oyle olmadigini soyluyorsunuz..
Kesinlikle cok mesafeli ve dikkatli olun bu kiza..
Kayinlarinizla gayet samimi olun ama asla o kiz yokmus gibi davranin ortamda.. seviyenizi kendinizi de bu kişi icin dusurmeyin
Yerinizde olsam duğüne gitmem.. cünkü kotasıni doldurmus bu kiz. Şimdi duğunune gitmeniz ilerde ona bazi hadsizlikler verebilir
Baştan çizginizi çekin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…