Ben simdi nasil davranacagim?

Ya dediğim gibi onlar tesettürlü ben diilim tabiki kıyafet tarzımız falan farklı ama asla çılgısız giyinen bi insan olmadım.
Ki nolursa olsun bu kıskanclığın sebebi bu olamaz

Büyük konuşmayayım ama benim namusuma laf söyleyen insanının kardeşi bile olsa düğününe giden kocayayı yanımda tutmam boşarım. Burada yanlış anlamadıysam o kız sizin nişanlısında gözünüz olduğunu ima etmiş. Kayınbiraderinizde öyle bir lafa rağmen o insanı hayatımda istiyorum diye tutturuyorsa, o ailede benim namusuma atılan iftiraya rağmen o evliğe rıza gösterip o düğünü yapıyorlarsa o kızın haklı olduğunu düşünüyorlardır. Kocamda düğüne giderse oda bu imayı kabul etmiş sayarım. Zira nişan atılınca muhtemelen bu durum çevreyede dillendirilmiştir. Bana o yaftayı yapıştıran aile ile benim o saatten sonra işim olmaz. Ama aynı şeyi benin kız kardeşim ve ailem yeni damat için eşime yapsa kendi ailemi de silerim. Eşimin ailesini kendi ailemden ayırmam hatta bazı konularda daha çok sayarım ve daha bir aradayım ama bu kabul edilebilir bir şey değil bana göre.

Evet çok dogru söylediniz aynen onun da ortamda olmasını isteyeceğim ki o da bilsin ona göre davransın

Eşimle son kez konuşunca daha da rahatladım gerçekten

Ya dediğim gibi onlar tesettürlü ben diilim tabiki kıyafet tarzımız falan farklı ama asla çılgısız giyinen bi insan olmadım.
Ki nolursa olsun bu kıskanclığın sebebi bu olamaz
yok olamaz, ben sizinle hemfikirim zaten :) ama malesef bazı insanlar kendi koşulları dışında olanları sürekli suçlama modunda olabiliyorlar. bu da belki bir etken diye düşündüm.

çizginizi korumanız en mantıklısı. böyle bir yakıştırma yapanı eve bile almamak lazım hatta.

Bu arada biz ilk tanışmaya gittiğimizde kız ve oğlan odada görüşecekti yanlarında teyzeleri olacaktı
Bana sen de git dediler
Ben de gerek olmadıgını kız ve oglan ne konuşacaksa yaşnız da konuşabiliceklerini söyledim
Tabiki sert bir şekilde diil gayet yumuşak bir tavırla
Ve annesi tutup orda bana aaa kusura bakma benim kızım senin kadar rahat diil o başbaşa konuşmaya utanır dedi ben şok cevap veremedim kaldım öyle
Hemen kv devreye girdi siz onun başı açık olduguna bakmayın o herkese çok mesafelidir biz onun peşinden ne kadar koştuk biliyor musunuz fln diye korudu beni

Bu arada kızı da 8 aydır kaynımşa konuşuyormuş zaten
Bize tiyatro yapıyorlarmış orda ilk defa tanışıyoruz diye

ahahahah yani o kadar komik ki :) kendilerini belli bir kalıpta göstermek için uğraşmışlar. bunlar aile olarak başınıza iiş açar bence zaten. kv takdir ettim, ne güzel destek çıkmış.

bu arada ailenin saygısızlığı ayrıca büyük, sırf açık diye rahat değil benim kızım sizin gibi demek falan. ailece terbiyesizler belli. allah hepinize sabır versin.

Siz de aynı ortamda mümkün olduğunca bulunmaz. Bulunduğunuz zaman da muhattap olmazsınız.

Bende tesettürlüyum ama bu zihniyet gerçekten çok sığ
Tesettürlü olununca yobaz olunmuyorsa açık olunca da yollu olunmaz
Anlayamıyorlar herkesin inancı kendine
Bu kadar sofular madem kızları instgramd napiyormus

gerçekten de tam bir akrep kadını

eğer elli kollu bir muhabbet içinde değilseniz, buna rağmen farklı şekilde konuştuysa tabi bilemiyorum. son iki satırı anlamadım bu arada, yorumların tamamını okuyamadım, kaçırdığım bir yer var sanırım

Daha yeni tanıştıkları ınsanlara rahat dıyorlar kendilerine bakmıyorlar. Tuhaf tipler. Kaynananızın koruması ıyı olmuş.

tam olarak yengenin sende gözü var diilde
İşte sizin yanyana olmanızı istemiyorum birbirinizden kıskanıyorum gibi bir laf
Tabiki o lafın gittiği yerde normal diilde

Ben de barışma olayını ilk duydugumda sizin verdiğiniz tepkiyi verdim
Kaynım kızla barışmak isteyerek sen haklısın dedi kıza resmen
Ve ailesi de bu düğünü yaparsa kıza hak vermiş olacaklar
Eşim de giderse o düğüne bunu kabul etmil olur falan filan

Lakin eşimin ailesi istemiyor kızı kesinlikle ama ogullarına laf geçiremiyorlar
Kv hastanelik oldu ambulanslar geldi kapının önüne kaynım gözünü bile kırpmadı kimler kimler konuştu ama kaynım nuh diyor peygamber demiyor

Artık son çare dedilerki madem bu kadar istiyorsun evlen kendin gör bizim sana anlatmamızla anlamıyorsun
Kendin yaşa ve sonuçlarına katlan
Ama o kız bizim evimize girmeyecek
Sadece anne baba olarak üstümüze düşen maddi kısmı halledeceğiz ( abine ne yaptıysak aynı miktarda sana da yardım edeceğiz)
Ama bizden beklentiye girme o kızı gelin olarak evimize sokmayız

Malesef onlara da kızamıyorum artık başka çareleri kalmadı insanların
Napsınlar ogullarını nolursa olsun kaybetmek istemiyorlar..
Yalvardılar ayaklarına kapandılar ama kaynım söz dinlemiyor..

Eşime gelince o zaten kızı yoksayıyor kardeşine de sırf kan bağından dolayı aradaki kardeşlik bağından dolayı belki ama belki bir tel takı takmaya giderim diyor. Yoksa geri kalan ger konuda gemileri yakmış durumda

Ben de insanlar bu haldeyken sırt dönemiyorum rest çekmiyorum onlara

Çünkü görüyorum çabalıyorlar ama olmuyor

Eger gerçekten beni hiçe sayıp bu dügünü yapsalardı buraya konu bile açmazdım sizin dediğinizi aynen yapardım

Ay olmz ki ama bu kadar da ayıp ya. Bnm de benden 3yas küçük kaynım var düşünüyorum da bana elti adayı böyle bişey söylese acayip üzerine yürürdüm sanırım. Kaynımın kızın absürt bir kıskançlığı yüzünden sevdiğinden ayrılmasını da isteyemezdim barısırlarsa barıssınlar banane derdim ama evlendiği zaman illa aynı ortamda bulunulur. Afedersin o zaman bu lafları hatırlatır tabiri caizse köprk totosuna girmiş gibi yapardım sözlerimle yerin dibine sokardım diye düşünüyorum

Allah kimsenin başına vermesin
O kadar saçma bir durumki ya bekar bi kuzeni olsam da beni kıskansa hadi amenna diyeceğim ( bana o da ters geliyor ama neyse)

İnsan ne diyeceğini ne tepki vereceğini şaşırıyor

Tesettürlü oldugunu yazarken bile çekindim çünkü bu düşüncenin tesettürle ilgisi yok
Benim de bir sürü tanıdıgım tesettürlü insan var ama zihinleri o kadar temizki asla böyle çirkinliklerle doldurmamışlar kendilerini

Burdaki mesele din diyanet açıklık kapalışık mevzusu diil aslında tamamen karakter bozukluğu

Allah kimsenin başına vermesin
O kadar saçma bir durumki ya bekar bi kuzeni olsam da beni kıskansa hadi amenna diyeceğim ( bana o da ters geliyor ama neyse)

İnsan ne diyeceğini ne tepki vereceğini şaşırıyor
Ya eşimi ben de çok kıskanırdım hani akrabalarından filan da kıskanıyodum. Şimdi o kadar saçma geliyor ki.
Müstakbel eltin seni tanıdıktan sonra pişman olacaktır diye düşünüyorum

Ya eşimi ben de çok kıskanırdım hani akrabalarından filan da kıskanıyodum. Şimdi o kadar saçma geliyor ki.
Müstakbel eltin seni tanıdıktan sonra pişman olacaktır diye düşünüyorum
Yanlış anlamayın meraktam soruyorum akrabaları derken kimlerden kıskanıyordunuz mesela
Evli kişilerden mi
Ve ne derece kıskanıyordunuz?
Yani basit kıskançlıklar mı yoksa eşinize hayatı zehir edecek boyuttamıydı

Soruyorum çünkü kaynımın dediğine göre artıl her gün kavga ediyorlarmış benim yüzümden hayatı zindan etmiş kız ona

Beni hayatlarında silmek istiyormuş o dercede bi kıskançlık

Nasi kiskanabilmis?? Bu ne sapkinliktir yuh artik ben olsam dugune bile gitmem asla yuzyuze bakmam o kizla cok ayip bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…