• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil davranacagim?

Ben olsam kişi kendinden bilir işi diyerek postayı koyar ve eşimi de bu konu da net şekilde uyarırdım asla muhatap olmayacaksın diyerek. Böyle pis zihniyetli kişilerden her şey beklenir. Ayrıca kızdaki bu halsizlik de hayret verici ne cesaretle bunu aklından geçirse de açıkça söyleyebiliyor. Hadi o densiz söyledi bu olay ailelere kadar kim tarafında duyuruluyor herkes bir acayip

ben olsam asla gorusmem dugune bıle gıtmeyız esım dugune gıtmem derse gıtmeyız yanı. ruh hastası kadın ya yakıstırdıgı seye bak 1 saat oturmada bunu yakıstıran evlendıgınde uzun gorusmede neler yapar
kaynınızda normal degılmıs normal bır ınsan oyle yakıstırmalar yapan bırıyle evlenmez cunku

Tesettürlü oldugunu yazarken bile çekindim çünkü bu düşüncenin tesettürle ilgisi yok
Benim de bir sürü tanıdıgım tesettürlü insan var ama zihinleri o kadar temizki asla böyle çirkinliklerle doldurmamışlar kendilerini

Burdaki mesele din diyanet açıklık kapalışık mevzusu diil aslında tamamen karakter bozukluğu
AYnn karakter yok sıfır malesef

Ben olsam kişi kendinden bilir işi diyerek postayı koyar ve eşimi de bu konu da net şekilde uyarırdım asla muhatap olmayacaksın diyerek. Böyle pis zihniyetli kişilerden her şey beklenir. Ayrıca kızdaki bu halsizlik de hayret verici ne cesaretle bunu aklından geçirse de açıkça söyleyebiliyor. Hadi o densiz söyledi bu olay ailelere kadar kim tarafında duyuruluyor herkes bir acayip
Bu olay önce sadece ikisi arasında yaşanmış
Yani kız önce kaynımı darlamış etmiş
Kaynım ikna etmeye çalışmış
Ama başarılı olamamış

Sonra kız annesine söylemiş bu durumu
Annesi kızını haklı bulmuş ben kv’ni arar söylerim durumu demiş

Bu sırada annesinden onay alınca kız daha da baskı yapmaya başlamış

Kaynım da dayanamamış annesine söylemiş anne bu işe bi çare bul bunlar kafayı yedi ben napıcagımı bilmiyorum diye

Kv kadını aramış
Hani hayırdır bana bişey anlattı noluyor
Bi sıkıntı mı var fln diye

Kadın da demiş eve sıkıntı var buyrun bize gelin konuşalım

Kv kp kaynım böylece oraya gitmişler
Meğersem kızın babası teyzesi herkes biliyor ve kızı destekliyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Kv kp de istemiyor ama söz geçiremiyorlar oğullarına o yüzden onlara tavrınız değişmesin ben nedense görmeden sevdim aileyi, size duyurmamaları çok ince olduklarını ve olayın gerçekten çirkin olduğunun farkında olduklarının ve sizi üzmek istmediklerini gösterir. Ama onlar için yapabileceğiniz tek şey belki kardeşiniz için düğününe gitmek olur. Birdahada bir araya gelmeyin

Yanlış anlamayın meraktam soruyorum akrabaları derken kimlerden kıskanıyordunuz mesela
Evli kişilerden mi
Ve ne derece kıskanıyordunuz?
Yani basit kıskançlıklar mı yoksa eşinize hayatı zehir edecek boyuttamıydı

Soruyorum çünkü kaynımın dediğine göre artıl her gün kavga ediyorlarmış benim yüzümden hayatı zindan etmiş kız ona

Beni hayatlarında silmek istiyormuş o dercede bi kıskançlık
Ay yok canım öyle değil evlerine yeni yeni girdiğim zamanlardı tanımadığım bir akrabasıydı bi anlık surat astım ama şimdi çok da severim o ablayı

Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor o da tabiri caizse. Ne demek seni hayatlarından silmek istemek. Diyorum ya benim de 3yas küçük kaynım var bir eltim daha gelecek umarım böyle bişeyle karşılaşmam. Ben eltimi ilk gördüğümde de çok sevmiştim 5 senedir hala daha çok severiz birbirimizi. Benim bildiğim elti abladır kardeştir sonuçta aynı aileye gelin gelmiş bi kader ortağıdır

Son mesajlarınızı okuyunca aklıma yeni bir düşünce geldi, bence kız ve ailesi o kadar pis zihniyettekiler de Allah sizi korumak için böyle bir olay yaşattı ve bu sayede o kızdan uzak duracaksınız.

İyi tarafından bakın , eğer şimdi sorun yaşamasanız düğünden sonra bir yerde mutlaka patlak verecekti ve belki de başınız çok ağrıtacaktı. Siz daha kızla doğru düzgün iletişime geçmeden bu sıkıntılar yaşandı ve hayatınızdan çıkarttınız hepsini. Her şerde bir hayır vardır demişler içiniz rahat olsun. İlk tanışmada annesinin sizi geniş kızını çok edepli göstermeye çalısmasından belli nasıl insan oldukları, halbuki saman altından su yürütün kendi kızı, kaç aydır konuşuyormuş kaynınızla. Bu arada konuşmalarına normalde karşı değilim ama normal olduğu halde kendileri bu durumu yanlış görüp gizleyip saklıyorlarsa kızlarını mesafeli göstermek için millete de çamur atmayacaklar. Ne güzel ki kurtuldunuz hepsinden artık uzaktan alırsınız haberlerini, sorunları bitmez o kafayla .

Back