Acaba bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi :) ben şu şekil anladım. İçinizi rahatlatmaya geldim. Dindar bir aile dediniz ya, belki kaynınızın sizinle tokalaşıyor yahut da konuşuyor çok resmi olmadığınızı öğrenmiş olabilir. Kız bunlara dikkat etmesini istemiştir dini açıdan. Kaynınız da olur mu o benim yengem demiştir. Kız da ama sonuçta namahremin. Nikah oluyor sonuçta filan demiştir. Yakıştırma dediğiniz böyle bir şey olabilir belki.
Benim baba tarafım rahattır mesela. Ama anne tarafım böyle konularda hassastır. Eniştelerimle çok samimiyken büyüyünce beni de mesafemi arttırmam konusunda uyardılar. Ben de ona göre mesafe çizdim. Bence olay bu şekilde olmuştur.
Ben de eşimin yengesi olsa mesafeli olmasını tercih ederim. Ona saygı duymasını ona dokunmamasını tercih ederim. Anne tarafımdan erkek kuzenlerimle mesela samimi de olsam asla sarılmayız tokalaşmayız mesela. Sadece çok önemli bi olay olur işte birimiz evlenir, askere gider anca o zaman dayanamayız öyle olur :)
Aslında bu kötü bir şey değil, toplumda neler oluyor. Zira bu millet bihter behlül ikilisini atlattı :)) tedbirdir bunlar. İnsan oğlu nefis taşıyor sonuçta.
Yani bence böyle olmuştur. Kaynınız da tercih edip o kızla evlenirse, ki olay bundan farklı değilse diyorum, kendinize zehir etmeyin bence :) kız size yanaşır diye düşünüyorum :) stres yapıp kendinizi üzmeyin lütfen :)