• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil davranacagim?

Tabi ki gitmemesi gerek orada bende sizinle hemfikirim .... ama oldu da aile israrıyla gitmeyi kabul etti, siz asla ikna olmayın gitmeyin... yarın öbür gün evinize gelmek isterse gelmesin demeyin eşinizin de evi ama siz evden çıkın gidin muhattap olup ağırlamayın eviniz de
Dügün icin belki karsi gelemecegim durumlar olabilir ama ev icin herkes bir adim geride duracak o kizi evime asla sokmam orda esimin de borusu ötmez
Kimse de karisamaz o kadar da diil

Size acik söyliyim cok tehlikeli biri..
Eger aranizda bunlara sebeb verecek birsey yoksa ki sizde oyle olmadigini soyluyorsunuz..
Kesinlikle cok mesafeli ve dikkatli olun bu kiza..
Kayinlarinizla gayet samimi olun ama asla o kiz yokmus gibi davranin ortamda.. seviyenizi kendinizi de bu kişi icin dusurmeyin
Yerinizde olsam duğüne gitmem.. cünkü kotasıni doldurmus bu kiz. Şimdi duğunune gitmeniz ilerde ona bazi hadsizlikler verebilir
Baştan çizginizi çekin..
Kac gecedir uyumuyorum suan burda gun aydi ama bi gram uyumadim bunlari dusunmekten

Gitmeyip hem herkese göstermeliyim affetmedigimi
Hem de onlarin icine dert olsun abisi gelmeyince, dügünden keyif alabilecek mi bakalim
Millete aciklama yapmaktan dugunden birsey anlamasinlar

Dügün icin belki karsi gelemecegim durumlar olabilir ama ev icin herkes bir adim geride duracak o kizi evime asla sokmam orda esimin de borusu ötmez
Kimse de karisamaz o kadar da diil
Öncelikle anlatımınız çok naif :) Bence yeni gelin, ailenin size tavrını kıskandı ve nişanlısını en iyi ikna edecek yol olarak bu çirkin tavrı seçti. Ben olsam düğüne giderdim. Çünkü gitseniz de gitmeseniz de başka laf çıkacak. Gitmediğinizde de benim bu lafından gelmedi demeyecek, yeni iftirası bak haklıymışım bizi bir arada görmemek için gelmedi olacak. Asalet sonradan kazanılmıyor. Gidin ve kendi kalitenizi gösterin.

Kac gecedir uyumuyorum suan burda gun aydi ama bi gram uyumadim bunlari dusunmekten

Gitmeyip hem herkese göstermeliyim affetmedigimi
Hem de onlarin icine dert olsun abisi gelmeyince, dügünden keyif alabilecek mi bakalim
Millete aciklama yapmaktan dugunden birsey anlamasinlar
Söyle birseyi vardi arkadasimin. Eltisi ayni sizin durumunuz gibi kiskanclik yapmis cok fazla dugunden once.. eltisi icin dügýnde görümcesine asla eltisini yaninda yöresinde istemedigini cok net sekilde söylemiş.. dugün videosunda eltisi kina da dugunde heryerde vardi oynuyordu da ama :) arkadasim evine barkina asla almiyor ve konusmuyor. Daha evlenmeden olmuş bu durumlar.. bilemiyorum gidişat neyi gosterir sizin durumujuzda ama boyle insanlarin ne yaptiklarini cok fazla dusunup uzulmeyin hadsiz hadsizligini hep yapar rahatta durmucaktir buyuk ihtimal siz mumkun oldugunca uzak olucaksiniz.. yazik ya boyle seylere hic gerek yok.. benim de eltim var etlisine sutlüsüne karismayiz kimsenin herkes kendi halinde.. kaynanamlarda is birligi yapariz ev isleri ile ilgili vs.. ne gerek var ki.

Acaba bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi :) ben şu şekil anladım. İçinizi rahatlatmaya geldim. Dindar bir aile dediniz ya, belki kaynınızın sizinle tokalaşıyor yahut da konuşuyor çok resmi olmadığınızı öğrenmiş olabilir. Kız bunlara dikkat etmesini istemiştir dini açıdan. Kaynınız da olur mu o benim yengem demiştir. Kız da ama sonuçta namahremin. Nikah oluyor sonuçta filan demiştir. Yakıştırma dediğiniz böyle bir şey olabilir belki.

Benim baba tarafım rahattır mesela. Ama anne tarafım böyle konularda hassastır. Eniştelerimle çok samimiyken büyüyünce beni de mesafemi arttırmam konusunda uyardılar. Ben de ona göre mesafe çizdim. Bence olay bu şekilde olmuştur.

Ben de eşimin yengesi olsa mesafeli olmasını tercih ederim. Ona saygı duymasını ona dokunmamasını tercih ederim. Anne tarafımdan erkek kuzenlerimle mesela samimi de olsam asla sarılmayız tokalaşmayız mesela. Sadece çok önemli bi olay olur işte birimiz evlenir, askere gider anca o zaman dayanamayız öyle olur :)

Aslında bu kötü bir şey değil, toplumda neler oluyor. Zira bu millet bihter behlül ikilisini atlattı :)) tedbirdir bunlar. İnsan oğlu nefis taşıyor sonuçta.

Yani bence böyle olmuştur. Kaynınız da tercih edip o kızla evlenirse, ki olay bundan farklı değilse diyorum, kendinize zehir etmeyin bence :) kız size yanaşır diye düşünüyorum :) stres yapıp kendinizi üzmeyin lütfen :)

Aslinda neden hakkimda böyle düsündü anlamadim
Cok dindar olduklari icin hep haremlik selamlik oturduk kaynimla yanyana bile görmedi beni
Toplamda 4 kere ailecek görüstük
Beni yalniz basima hic görmedi tanima firsati olmadi
Öncesinde kayniniz yengem şöyle iyi bir insan böyle değerli benim için demiştir. Sizi görmeden sizi tanıma fırsatı olmuştur. Kıskanmak isteyen icin her şey bir sebep. Hata yapmış gerçekten telafisi zor bir hata. Olayları gidişatına bırakın, ister barissinlar ister barismasinlar. Asil duruşunuz karşısında pişman olacaklarını düşünüyorum. Düğüne gidip gitmemekte karar sizin. Her ne yaparsanız eşinizin ve kendi sayginliginizin sarsilmamasina dikkat edin. Bu evlilik gerçekleşirse bu ergen ruhlu gelin kayninizi üzmeye devam edecek. Gerçekleşmezse de
"siz engel oldunuz "durumuna düşmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Esim diyor ki ben kardesimi atamam hic bir zaman
Ama ne dügününe ne evine giderim
O kiz da ölse bile bu evden iceri giremez izin vermem
Kardesim tek basina beni görmeye geliyorsa gelsin
O kiz benim umrumda bile degil.
Tamam işte eşinin yaklaşımı gayet yerinde. Sonuçta kız kötülük de etse evlenmekte kararlı bi insana karışılmaz. Sen de kızla hiç muhatap olmazsın

Hiç karışmayın muhatap da olmayın. Işte ama bunun bayramı var , düğünü var. Amaaan elti hanım kurşun kafasında boşverin. Değişik biri belliki, Allah kaynına yardım etsin, daha çok uğraşacağız benziyor.

Siz dikkat edin bu elti şahsina insallah bu is olmaz cunku bu yakistrmayi yapan kisiden herseyi beklerim. Tabiki de agir takilacaksiniz meraba meraba olacaksiniz

Acaba bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi :) ben şu şekil anladım. İçinizi rahatlatmaya geldim. Dindar bir aile dediniz ya, belki kaynınızın sizinle tokalaşıyor yahut da konuşuyor çok resmi olmadığınızı öğrenmiş olabilir. Kız bunlara dikkat etmesini istemiştir dini açıdan. Kaynınız da olur mu o benim yengem demiştir. Kız da ama sonuçta namahremin. Nikah oluyor sonuçta filan demiştir. Yakıştırma dediğiniz böyle bir şey olabilir belki.

Benim baba tarafım rahattır mesela. Ama anne tarafım böyle konularda hassastır. Eniştelerimle çok samimiyken büyüyünce beni de mesafemi arttırmam konusunda uyardılar. Ben de ona göre mesafe çizdim. Bence olay bu şekilde olmuştur.

Ben de eşimin yengesi olsa mesafeli olmasını tercih ederim. Ona saygı duymasını ona dokunmamasını tercih ederim. Anne tarafımdan erkek kuzenlerimle mesela samimi de olsam asla sarılmayız tokalaşmayız mesela. Sadece çok önemli bi olay olur işte birimiz evlenir, askere gider anca o zaman dayanamayız öyle olur :)

Aslında bu kötü bir şey değil, toplumda neler oluyor. Zira bu millet bihter behlül ikilisini atlattı :)) tedbirdir bunlar. İnsan oğlu nefis taşıyor sonuçta.

Yani bence böyle olmuştur. Kaynınız da tercih edip o kızla evlenirse, ki olay bundan farklı değilse diyorum, kendinize zehir etmeyin bence :) kız size yanaşır diye düşünüyorum :) stres yapıp kendinizi üzmeyin lütfen :)
Daha önceki mesajlarimda da yazdigim gibi
Kaynimla benim hic bir iletisimime sahit olmadi
Kaynima sorduysa bile anormal bir cevap almamistir
Cunku ben de dokunan sarilan öpen bir insan diilim
Dini sebeplerden ötürü diil ama ben sevmiyorum, dokunsal iletisim kuramiyorun insanlarla,
Eminim sizinde cevreniz de vardir cok sarilmayi öpmeyi sevmeyen insanlar

Evet gazetelerde tvlerde neler duyuyoruz o acidan bakinca tamam da bugüne kadar bu kiz duydu sonucta arkasindan konusulanlari madem hersey yanlis anlasilma neden kendini ispatlamaya calismiyor

Bence bu cok agir bir itham eger benim basima böyle bir sey gelmis olsa bütün imkanlari kullanirdin sucsuzlugumu ispatlamak icin

Öncelikle anlatımınız çok naif :) Bence yeni gelin, ailenin size tavrını kıskandı ve nişanlısını en iyi ikna edecek yol olarak bu çirkin tavrı seçti. Ben olsam düğüne giderdim. Çünkü gitseniz de gitmeseniz de başka laf çıkacak. Gitmediğinizde de benim bu lafından gelmedi demeyecek, yeni iftirası bak haklıymışım bizi bir arada görmemek için gelmedi olacak. Asalet sonradan kazanılmıyor. Gidin ve kendi kalitenizi gösterin.
Evet asalet sonradan kazanilmiyor
Size bir sey itiraf ediyim aklimdan gecenleri bilseniz hic asil olmadigimi düsünürsünüz 😂 cünkü bazen icimden ( asla yapamayacagim) kötü intikam planlari geciyor 😂😂

Ama dıştan cok cool ve asil davraniyorum 😂

Yani simdiye kadar süreci iyi yönettim
Duygularimi belli etmemeye calistim
Bakalim bundan sonra neler olacak

Ben olsam hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Ama mesafeli olurdum kıza karşı. Sonuçta kıskanan kişi o. Sizi ilgilendirmez. Saçma düşünceler içine de girmeseymiş.

Söyle birseyi vardi arkadasimin. Eltisi ayni sizin durumunuz gibi kiskanclik yapmis cok fazla dugunden once.. eltisi icin dügýnde görümcesine asla eltisini yaninda yöresinde istemedigini cok net sekilde söylemiş.. dugün videosunda eltisi kina da dugunde heryerde vardi oynuyordu da ama :) arkadasim evine barkina asla almiyor ve konusmuyor. Daha evlenmeden olmuş bu durumlar.. bilemiyorum gidişat neyi gosterir sizin durumujuzda ama boyle insanlarin ne yaptiklarini cok fazla dusunup uzulmeyin hadsiz hadsizligini hep yapar rahatta durmucaktir buyuk ihtimal siz mumkun oldugunca uzak olucaksiniz.. yazik ya boyle seylere hic gerek yok.. benim de eltim var etlisine sutlüsüne karismayiz kimsenin herkes kendi halinde.. kaynanamlarda is birligi yapariz ev isleri ile ilgili vs.. ne gerek var ki.
Benim de istediğim fazla samimiyet zaten diil
Bakın ben o konuda çok açıl görüşlüyüm
Hep diyordum benim gelecekteki eltim beni sevmek zorunda diil
Benimle çok samimi olmak zorunda da diil
En yakın arkadaş, dost olmamıza da hiç gerek yok

Ama yeterki toplum içinde yüz yüze bakacak kadar birbirimizi sevelim sayalım bu yeter

Eger beni bi yenge bilirse yenge olurum
Abla bilirse abla olurum
Elti bilirse elti olurum
O kadar rahat anlayışlı bir insandım ki ama bunlar ben de anlayış bırkamadılar

Şuan ona düşman olmaktan başka çare yok

Tamam işte eşinin yaklaşımı gayet yerinde. Sonuçta kız kötülük de etse evlenmekte kararlı bi insana karışılmaz. Sen de kızla hiç muhatap olmazsın
Evet şuanki tavrı mükemmel de benim korkum bu tavrı sürdürebilecek mi yoksa anne baba baskısından pes edecek mi
Ya da ilerde pişmanlım duyacak mu düğüne gitmediği için

Beni kaynimdan kiskanmis yani sanki aramizda bisey olabilir de o yüzden bana mesafeli olsunmus
Böyle pis bir zihniyet ailenize dahil olursa kesinlikle ama kesinlikle görüşmeyin.
Fıkır neyse zikir de odur. Demek ki kendi çevresinde bu tip şeyler yaşanıyor ki umarsızca yakıştırma yapabiliyor.

Böyle pis bir zihniyet ailenize dahil olursa kesinlikle ama kesinlikle görüşmeyin.
Fıkır neyse zikir de odur. Demek ki kendi çevresinde bu tip şeyler yaşanıyor ki umarsızca yakıştırma yapabiliyor.
Evet aynısını düşündüm şahsen ben 40 yıl düşünsem böyl bişey aklıma gelmezdi çünkü zihnimde varolan bi duygu, düşünce diil
O bu kadar kolay söyleyebildiğine göre ya çok normal
Ya da çevresinde gördü şaşırmıyor

Ben de bizimle görüsmeyecegine eminim ki o görüsse bile ben görüsmem ama varligindan bile rahatsiz oluyorum o derece
Esim de diyor zaten dügününe bile gitmem ama ilerde beni suclsr mi acaba senin yüzünden gitmedin diye ne kadar dile getirmsemde karsi oldugunu biliyor bu evlilige

Eger sizi suclarsa kardeşinle beni yakıştıran kadının düğününü görememiş olman beni de çok uzuyor vs deyip iğnelersiniz biraz. Ailesinin etkisiyle unutmaya meylettigi anda hatırlayın bu iğrençliği.
En önce o affetmemeli bence

Eger sizi suclarsa kardeşinle beni yakıştıran kadının düğününü görememiş olman beni de çok uzuyor vs deyip iğnelersiniz biraz. Ailesinin etkisiyle unutmaya meylettigi anda hatırlayın bu iğrençliği.
En önce o affetmemeli bence
Eşimin içi şöyle rahat yani bir kaç cümlesinden çıkardım bunu

Ben o kızı zaten takmıyorum umrumda diil diyor
Evime barkıma giremez diyor
Tahminim düğününe gitse bile ya elalem ne der diye gittim diyecek ya da kardeşim için gittim kızla alakası yok diyecek

O karar verdikten sonra kılıfını bulurlar
Zaten eşimin ailesi öyle bir aileki nasıl anlatsam bu olay hiç olmamış gibi davranmaya karar verirlerse öyle bir yaparlarki 40 tane avukat hakim gelse ispatlayamaz olayın oldugunu

O konuda üstün yetenekliler

Back