- Emoji Skoru
- 6.722
- Puanlar
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk tanıştığınız gün birlikte mi oldunuz?Merhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
Kusura bakmayın ama adam sizinle tek gecelik ilişki yaşamış zaten niyetini açık açık söylemiş siz hala yok o boğa burcu bağlanmaktan korkuyor diyorsunuz kendinizi böyle teselli edebiliyorsanız ne mutlu size.Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum
Bu sadece sizin avuntunuz adam zaten açık açık nasıl biri olduğunu söylemiş sizin adam adına bahane üretmenize neden diye düşünmenize gerek yok açık her şey gayetAslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü
Yani şu okuduklarıma inanamıyorum. Bu adam yüzde 80 evli hadi evli olmasin şu konuşmalardan sonra nasil engeli basmadin hayret ediyorum . Bir kanka olarak yanimda olsaydın sana demediğimi bırakmazdım ne demek hala geri mi istiyorsun bu adamı.? Kızım bu adam deni üzer . Seni yarı yolda bırakır. Bakarsın 29 yaşındasın özgürsün kimseyle ciddi ilişki kurmak için çabalama zaten çok da bir halt değil ciddiyet so rasi evlilik. Hayatını yaşa ye iç gez . Bir erkeğe bağlanmak demek cehennemi dünya gözüyle görüp cayır cayır yanmak demek sadece bu adam için değil karşına kim çıkarsa çıksın lütfen ama lütfen takik olup hemen ciddiye bağlanmayın ya . Daha bir kadınla nasıl konuşacağını bilememiş şu yazdıklarına bak adamınMerhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
19 yazacakken elin yuvarlanmış da yaşım 29 yazmış gibisinMerhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
Evetttt maalesefİlk tanıştığınız gün birlikte mi oldunuz?
Evli değil ama çok piç bir tip parası da var vücut falan da 10 numara peşinde yazan eden bissürü kız… bekar hovarda anası da inanılmaz pohpohluyor oğlum da oğlum diye… ben nasıl inandım. Daha ne mesajlar ne terslemeler… hayret edersiniz. Şuna ders vermek istiyorum sadece hepsi buYani şu okuduklarıma inanamıyorum. Bu adam yüzde 80 evli hadi evli olmasin şu konuşmalardan sonra nasil engeli basmadin hayret ediyorum . Bir kanka olarak yanimda olsaydın sana demediğimi bırakmazdım ne demek hala geri mi istiyorsun bu adamı.? Kızım bu adam deni üzer . Seni yarı yolda bırakır. Bakarsın 29 yaşındasın özgürsün kimseyle ciddi ilişki kurmak için çabalama zaten çok da bir halt değil ciddiyet so rasi evlilik. Hayatını yaşa ye iç gez . Bir erkeğe bağlanmak demek cehennemi dünya gözüyle görüp cayır cayır yanmak demek sadece bu adam için değil karşına kim çıkarsa çıksın lütfen ama lütfen takik olup hemen ciddiye bağlanmayın ya . Daha bir kadınla nasıl konuşacağını bilememiş şu yazdıklarına bak adamın
Tanıştığımız ilk gün beraber olduk demenden sonrasını zorla okudum.Evlenmeden önce cinsellik yaşamak gayet normal bir şey,ama zamanlaman anormal.Tanımadığın ne hastalık taşıdığını bilmediğin biriyle seks yaparken korkmadın mı ? Hadi hastalığı geçtim,adam psikopat çıkıp seni öldürebilirdi mesela neler duyuyoruz.Seni fuckbody olarak görüyor,uzaklaş ondan.Kadınlar çiçektir,sen de çiçeksin sana emek veren sana değer verene çiçek açmalısın,bir gecede sana neyine emeğini verdide onun kollarında buldun kendini.Merhaba 29 yaşındayım ve uzun zamandır ilişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor ama nedenini bilmiyorum. Biriyle tanıştım aynı yaştayız. İlk başlarda mükemmel davranıyordu bana ilk tanıştığımız gün birlikte olduk onun evinde kaldım fakat davranışları değişmedi bir sorun yoktu ertesi gün bana kalmaya geldi. Birlikte çok güzel vakit geçirdik yemek yaptık film izledik birlikte uyuduk. Sonrasında mesaj atmalari azaldı ve ben bunu sorguladığım zaman sen yazsaydın işlerim var vs dedi. Bunun üzerine tekrar görüştük görüşmelerimiz devam etti ve ben ona görüştüğün başka biri var mı diye sordum evet var senin yok mu diye cevap verdi ve ben şoka girdim çünkü benimle bir ilişki istediğini söylemişti her şey çok güzel giderken ben birine bağlı kalamam tek eşli değilim dedi ben de o zaman görüşmeyelim diyerek iletişimimiz kestim fakat hiç tartışma vs olmadı onu anladığıma ve bu görüşmeme kararımın ne istediğimi bilmemle alakalı olduğunu söyledim. Çünkü bana haftada 1-2 gün gelir sende kalır sonra hayatıma bakarım demişti ve ben de bunu kabul edemeyeceğimi belirttim. Güzelce ayrıldık. 20 gün geçti hiç mesaj atmadı hiç yazmadı hatta ben 1 kere onu aramıştım ve telefonu açmamıştı. Daha sonra mesaj attım görüşmek istediğimi onu özlediğimi söyledim olabilir dedi görüşebiliriz dedi senin yüzünden zaten bu haldeyiz dedi. Sonrasında ertesi gün müsait olup olmadığını sordum ve bana müsait değilim benim hayatım istediğin zaman dal alabileceğin bir hayat değil sorunlarım var gibi saçma bahaneler öne sürdü. Aslında böyle biri olmadığını biliyorum bu kişi boğa burcu ben oğlak burcuyum baglanmaktan korktuğunu düşünüyorum çünkü biz çok iyi anlaşıyorduk iletişimimiz çok iyiydi bana hayatımda ilk defa biriyle bu kadar iyi anlasiyorum demişti bu kişi nasıl döner evime çağırdım halde gelmeyi kabul etmedi. Ben onunla vakit geçirmek ve yanımda olmasını istiyorum
Ertesi gün özledim demedim bir süre görüştük biz ve ben son görüşmemizde ona konuştuğun biri var mı diye sordum çünkü instagramda sürekli takip ettiği ve takipçi sayısı artıyordu. Başlarda ciddi düşünüyorum diyen adam bana gelip evet var diyince ben tek eşli değilim birine bağlanamam vs diyince ben görüşmeyelim dedim. 20 gün geçti baktım yazmıyor arkadaşlarımda e sen yaz diye beni gazlayınca yazıverdim. Cevaplar da böyle oldu. Önce nerdesin olabilir görüşelim diyen adam görüşme günü gelince bana ben her zaman hayatıma dahil olabileceğin biri değilim falan yazdı. Konuşmak istemiyorum dedi. Benimle maytap geçiyor sankisonrasında arabeske bağlayacaksanız kaldıramayacaksınız one night stand yapmayın. Binde bi filandır ilk gece seksinin ilişkiye dönmesi. Karşı değilim etkilenir beğenir sevişirsin ama ertesi gün seni özledim’e bağlayıp kendinizi küçültmeyin
İnanılmaz etkilendim çiçek falan almış rolünü güzel oynadı diyelim…Tanıştığımız ilk gün beraber olduk demenden sonrasını zorla okudum.Evlenmeden önce cinsellik yaşamak gayet normal bir şey,ama zamanlaman anormal.Tanımadığın ne hastalık taşıdığını bilmediğin biriyle seks yaparken korkmadın mı ? Hadi hastalığı geçtim,adam psikopat çıkıp seni öldürebilirdi mesela neler duyuyoruz.Seni fuckbody olarak görüyor,uzaklaş ondan.Kadınlar çiçektir,sen de çiçeksin sana emek veren sana değer verene çiçek açmalısın,bir gecede sana neyine emeğini verdide onun kollarında buldun kendini.
Hey Allah'ımMesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
İnşallah mutlu sonla bitmiştir bariEvetttt maalesef
Adam bana çok kadınla beraber oldum artık hislerim öldü dediAdam poligami yaşıyor yalnissa bı üye düzeltsin çok eşlilik bu Her zaman müsait olmaz sırada diğer kadınlar kızlar var .Yani açık açık söylemiş.Siz sıranızı bekleyeceksiniz müsait olunca arar onlardan sonra artık kaç kişiyse.
Erkeklerin hepsi öyle değil mi zaten.İstediklerini alana kadar öyleler sadece yol yakınken vazgeç.İnanılmaz etkilendim çiçek falan almış rolünü güzel oynadı diyelim…
Ya linç yiyeceğim ama ilk buluşmada benimle yatan erkeğe ben bile güvenmem. Yaşadığımız toplum da malumun ilanı. Bir erkeğin hiç mi hiç güveneceğini sanmam.
Aksi örnekler vardır belki. Hani önceden tanışıklık olsa ama flört yeni başlasa okey derdim ama yeni tanışıklık için ilk günden cinsellik bence ağır bir paylaşım.
Mesela ilk günden ailevi sıkıntılarını anlatanlar için de aynısını düşünüyorum. Bazı şeyler ağırdan alınmalı.
Bu devirde nedense kimse ilişki istemiyor ben anlamadım… kime denk gelsem çevremden de duyduğum ilişki istemiyorum. Eeee ne istiyorlar yatıp kalkmaya da saygıları yok ki. Bir kişiyle yetinmiyorlar hep daha fazlası olsunErkeklerin hepsi öyle değil mi zaten.İstediklerini alana kadar öyleler sadece yol yakınken vazgeç.