• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede yanlış yapıyorum? Lütfen akıl verin!!

Linç yemek istemiyorum ama ilk tanışmada bir erkekle ilişki yaşayan kızlara erkekler farklı gözle bakabiliyor hepsi olmasa bile çoğunluğu. Böyle bir bakış açısı olmasa keşke ama ne yazık ki var. Adamda sizinle ilişki yaşamayacağını açıkca belli etmiş ve olursak ''fuckbuudy'' oluruz demek istemiş. Adamın bağlanmaktan korktuğu yok yani. Sizde fuckbuudy şeklinde ilerlemek istiyorsanız görüşün ama bu adamdan bir ilişki beklentisine girmeyin
Valla her şeyde linç korkusu yaşar olduk. Ne linci Allah aşkına. Tamam tek gecelik ilişki yaşayana da kendi hayatı der geçerim ama sonra geri döndürmeye çalışınca gayet de basit kız gibi görünmesi normal. Yorumunuza tamamen katılıyorum.

Haklısınız ben de bu durumda kendime yakışmayan bir şey yaptım. Ama çok duygusal yaklaşıyorum işte kendimi dizginlemem lazım

Yalvarır gibi konuşmuşsun olmayacağını bildiğin halde neden özledim mesajı atıyorsun orası da ayrı bir muamma. Zaten ilk günden birlikte olmanız ki zaten bu kimseyi ilgilendirmez ama ofsaytlık bir durum. Adam size saygı duymuyor sevmiyor da

Adet oldum sıkıntı olmadı. Ama benim kısmetim mi kapalı nedir yani çok moralim bozuk. Sevgi istiyorum sadece sevilmek istiyorum

Kısmetiniz kapalı falan değil. Ne olduğunu bilmediğin kişilere bedava ilgi verip kendinizi altın tepside sunarsanız maalesef sonuç bu olur. Bu adamla daha fazla iletişime geçip kendinizi küçük düşürmeyin. Bir daha aradığında gerekli cevabı verip her yerden engelleyin.

Arkadaşlar hepimiz kadınız hepimiz bir gerizekalıya inanıp böyle hatalar yapmışızdır. Neden açıkça yazınca yargı dağıtıyor ki herkes. Ben herkese her görüşe saygı duyuyorum. Ve hata yaptım. İlk hatam değil son da olmaz muhtemelen. İnandım güvendim karşı taraf ilk başta böyle değildi ki. Ama kandırıldım sonra dürüst insanı oynadı bana. Ben bağlandığımla kaldım. Ve beni en çok üzen şey onun gözünden mesaj attığım için yapışık leş görünmek hazmedemiyorum

Düşündüm de, seninle birlikte olsmada performansın pek etkilemedi beni. Bu yüzden seninle bir daha görüşmek istemiyorum diyip, onun konuşmasına izin vermeden her yerden engelleyin.
OHAAAA ÇOK MANTIKLI İŞTE BU. İnanılmaz egolu görseniz bir daha görüşmeyelim diyince deliye döndü beni kovuyormusun diye ben de hayır kovmuyorum ama görüşmeksek daha iyi ben üzülmek istemiyorum dedim

Sorun adamda degil sende. Cocuk ne istedigini ne istemedigini dan dan söylemis, nesini anlamiyorsun? Kafasi karisik olan, ne istedigini bilmeden sensin. Bu kafayla daha cok kosarsin itin kopugun pesinden.

OHAAAA ÇOK MANTIKLI İŞTE BU. İnanılmaz egolu görseniz bir daha görüşmeyelim diyince deliye döndü beni kovuyormusun diye ben de hayır kovmuyorum ama görüşmeksek daha iyi ben üzülmek istemiyorum dedim

Onunla bir daha görüşmeyecekseniz bunu seyleyin. Ama telefonda yada mesajla yapın bunu.

Düşündüm de, 'seninle birlikte olsamda performansın pek etkilemedi beni. Bu yüzden seninle bir daha görüşmek istemiyorum' diyip, onun konuşmasına izin vermeden her yerden engelleyin.
Bir şey soracağım son konuşmanın üzerine durup dururken bunu yapmak saçma olmaz mı? Ama inanılmaz güzel egosunu yerlebir ederim kesinlikle hazmedemez

Back