Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacağınız tek şey sessizce hayatından çıkmak. Eksisi artısı yok.Peki kendimi eksiden çıkarmak için ne yapabilirim ona
Öğrendiğim iyi olduaaa bilmiyor musunuz içine bosalirsa hayatimin askisin demek hdjdjdjdjd
Engellemeli miyimYapacağınız tek şey sessizce hayatından çıkmak. Eksisi artısı yok.
Yani size kalmış engellemeseniz de olur kendinize güveniyorsanız.Engellemeli miyim
Ben malım kesinlikle malımAdam seninle sadece takıldım, ben başkasıyla görüşüyorum, tek eşli değilim diyor. Konu sahibi hala arıyor, görüşmek istiyor. B.k gibi erkeklerin peşinde koşup, düzgün erkek yok diye ağlayan başka bir hemcinsim daha
Valla her şeyde linç korkusu yaşar olduk. Ne linci Allah aşkına. Tamam tek gecelik ilişki yaşayana da kendi hayatı der geçerim ama sonra geri döndürmeye çalışınca gayet de basit kız gibi görünmesi normal. Yorumunuza tamamen katılıyorum.Linç yemek istemiyorum ama ilk tanışmada bir erkekle ilişki yaşayan kızlara erkekler farklı gözle bakabiliyor hepsi olmasa bile çoğunluğu. Böyle bir bakış açısı olmasa keşke ama ne yazık ki var. Adamda sizinle ilişki yaşamayacağını açıkca belli etmiş ve olursak ''fuckbuudy'' oluruz demek istemiş. Adamın bağlanmaktan korktuğu yok yani. Sizde fuckbuudy şeklinde ilerlemek istiyorsanız görüşün ama bu adamdan bir ilişki beklentisine girmeyin
Adet oldum sıkıntı olmadı. Ama benim kısmetim mi kapalı nedir yani çok moralim bozuk. Sevgi istiyorum sadece sevilmek istiyorum
Konudan bağımsız profildeki siz misiniz . Bana çok güçlü bir kadın duruşu izlenimi veriyorsunuzÖğrendiğim iyi oldu![]()
Peki kendimi eksiden çıkarmak için ne yapabilirim ona
Evet benim teşekkürler bende öyle olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir :)Konudan bağımsız profildeki siz misiniz . Bana çok güçlü bir kadın duruşu izlenimi veriyorsunuz![]()
OHAAAA ÇOK MANTIKLI İŞTE BU. İnanılmaz egolu görseniz bir daha görüşmeyelim diyince deliye döndü beni kovuyormusun diye ben de hayır kovmuyorum ama görüşmeksek daha iyi ben üzülmek istemiyorum dedimDüşündüm de, seninle birlikte olsmada performansın pek etkilemedi beni. Bu yüzden seninle bir daha görüşmek istemiyorum diyip, onun konuşmasına izin vermeden her yerden engelleyin.
OHAAAA ÇOK MANTIKLI İŞTE BU. İnanılmaz egolu görseniz bir daha görüşmeyelim diyince deliye döndü beni kovuyormusun diye ben de hayır kovmuyorum ama görüşmeksek daha iyi ben üzülmek istemiyorum dedim
Bir şey soracağım son konuşmanın üzerine durup dururken bunu yapmak saçma olmaz mı? Ama inanılmaz güzel egosunu yerlebir ederim kesinlikle hazmedemezDüşündüm de, 'seninle birlikte olsamda performansın pek etkilemedi beni. Bu yüzden seninle bir daha görüşmek istemiyorum' diyip, onun konuşmasına izin vermeden her yerden engelleyin.