- 16 Ağustos 2016
- 3.592
- 8.904
- 158
Kaç gün sürdü bu durum peki?Beni görünce benimleyken görseniz inanın kafamda kurduğum için değil inanılmaz güzeldi her şey kapıdan girdiğindeki o yüzünün gülmesi falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün sürdü bu durum peki?Beni görünce benimleyken görseniz inanın kafamda kurduğum için değil inanılmaz güzeldi her şey kapıdan girdiğindeki o yüzünün gülmesi falan
Ooo en sevdiğim konularçok hoşlandım yoksa asla böyle bir şey yapmazdım. Benim babam yok. Ailem yok. Tek başımayım bu hayatta. İlk defa birisi bana bu kadar ilgili bu kadar sevgi dolu geldi ve ben de inandım. Bu arada çok özür dileyerek bir detay vermek istiyorum. İlişki esnasında adam kendini parmaklattırdı ve çok alkollüydü. Sonrasında zaten bu değişim yaşandı. Benden kaçmaya başladı. Son görüşmemizde de sana güvenmem lazım ortak arkadaşımız var mı bilmiyorum. Benden bahseder misin bilmiyorum gibi şeyler söyledi. gay değil ama o alkküşlü haliyle böyle bişey yaşandı
Nolur yanlış anlamayın asla böyle biri değilim çok zor bi dönemime geldi. 1 yıldır iş bulamıyorum çok kötü bir dönemime geldiİlişkim olmuyor bir şeyler ters gidiyor yazmış konu sahibi. Her ilişki yaşadığı kişi ile ilk buluşmalarda kendini merak ettirmeyip direkt cinsellik yaşıyorsa zaten zor. Erkeklerin kafa yapısı belli malum... Konu sahibi de fb şeklinde olmak istiyorsa kimseye laf düşmez ama tabi
Biliyorum ama kendimi çok küçük düşürdüm benim kendimi - den çıkarmam lazım. Bana yazsa ben de ona içimden gelenleri söyleyip reddedeceğim ama beni resmen kullanmış dediğinize görekafanızda ıssız adam senaryoları yazıp, bağlanmaktan korkuyor falan demişsiniz ama bu adam sizden sizin sandığınız kadar etkilenmemiş. unutun gitsin bu adamı. bundan size hayat arkadaşı olmaz.
1 ay kadar sürdü başta böyle değildiKaç gün sürdü bu durum peki?
Yani ilk günden birlikte olmasaydın iyiydi bu arada (bence) ama olan olmuş. "Benden kaçmak mı istiyor, bağlanmak mı istemiyor" gibi bahanelerle kendini oyalama. Profesyonel bir günlük ilişki adamı gibi görünüyor anlattığın kadarıyla; ilgili, romantik olması abes değil.çok hoşlandım yoksa asla böyle bir şey yapmazdım. Benim babam yok. Ailem yok. Tek başımayım bu hayatta. İlk defa birisi bana bu kadar ilgili bu kadar sevgi dolu geldi ve ben de inandım. Bu arada çok özür dileyerek bir detay vermek istiyorum. İlişki esnasında adam kendini parmaklattırdı ve çok alkollüydü. Sonrasında zaten bu değişim yaşandı. Benden kaçmaya başladı. Son görüşmemizde de sana güvenmem lazım ortak arkadaşımız var mı bilmiyorum. Benden bahseder misin bilmiyorum gibi şeyler söyledi. gay değil ama o alkküşlü haliyle böyle bişey yaşandı
Çok değişik fantezileri var biz de her şeyi birlikte yapabiliyorduk çok güzel vakit geçirdik birlikteYani ilk günden birlikte olmasaydın iyiydi bu arada (bence) ama olan olmuş. "Benden kaçmak mı istiyor, bağlanmak mı istemiyor" gibi bahanelerle kendini oyalama. Profesyonel bir günlük ilişki adamı gibi görünüyor anlattığın kadarıyla; ilgili, romantik olması abes değil.
Gay mi değil mi bilemem ama parmaklama olayı da çok kötü![]()
İnsanlar zaten tanışma sürecinde kötü yanlarını hemen göstermez. Siz her ne kadar inanmak istemeseniz de şu an size gerçek hâlini yansıtıyor.1 ay kadar sürdü başta böyle değildi
kullanmak olarak algılamayın. siz de mutlu olmuşsunuz bu esnada. adam ciddi ilişki insanı değil demek ki. arasa da reddetsem rahatlarım düşüncesini de bir kenara bırakın, bu sizi o adama bağlayacak bir duygu. bir daha görmezseniz küçük düşme meselesini de halletmiş olursunuz. silin kafanızdan bu adamı. bir daha da yazıp onu memnun etmeyin.Biliyorum ama kendimi çok küçük düşürdüm benim kendimi - den çıkarmam lazım. Bana yazsa ben de ona içimden gelenleri söyleyip reddedeceğim ama beni resmen kullanmış dediğinize göre
İçinizden geçenleri bile söylemeyin. Ne diyeceksiniz ''sen beni kullandın'' mı? Adam ne diyecek sen de istedin diyecek belki hiç oralı bile olmayacak umursamayacak. Böyle adamlar umursamaz çünkü baştan belli etmiş kendini. Siz hiç yazmayın eğer o yazar görüşmek isterse de cevap vermeyin. Böyle adamın seçeneği olmayın.Biliyorum ama kendimi çok küçük düşürdüm benim kendimi - den çıkarmam lazım. Bana yazsa ben de ona içimden gelenleri söyleyip reddedeceğim ama beni resmen kullanmış dediğinize göre
Geçmiş gitmiş olarak bakmak senin hayrına olur şu saatten sonra.Çok değişik fantezileri var biz de her şeyi birlikte yapabiliyorduk çok güzel vakit geçirdik birlikte
Ay Allah’ım inşallah birkaç haftaya hamile miyim diye konu açmazsınızMesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
adam o kadar umursamaz ki, kendi düşünsün bana ne kafasında muhtemelen. böyle şeylerden anlam çıkarmayın. herkesin de ayakları yere basan mantıklı bireyler olduğunu varsaymayın. o an bu ihtimal aklına bile gelmedi muhtemelen.Mesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
Bu nasıl bir bakış açısı vuhuuu senden çocuğum olsun istiyorumMesela ikinci beraber oluşumuzda içime boşaldı ve ilaç falan içmedik sormadı bile içtin mi vs diye ben orada da kendime dedim ki heralde bu çocuk beni öylesine biri olarak görmüyor
aaa bilmiyor musunuz içine bosalirsa hayatimin askisin demek hdjdjdjdjdBu nasıl bir bakış açısı vuhuuu senden çocuğum olsun istiyorum![]()