• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede hata yapıyorum!

Esi

Eşim kilolu değil aksine fitligini bozmamak için çok dikkat eder. Sağlık sorunu olduğunu falanda kabul etmiyor emin olun her şeyi açıkça konuştum ben kendisiyle hatta böyle şeyleri bir daha dillendirme hiç hoş değil falan diye tepki gostermisligi olmuştur. Eşlerin cinsellik konuşması cinsel sorunlarını açık konuşması ona göre dogru degil
Peki bu konuyu kiminle konuşmam gerekir diye sorun beyefendiye. Ya da bi süre o istediğinde bile yaklaşmayın Dr gidene kadar eğer bi sağlık sorunu yoksa eşinizin rutini bu neticede evlilikte kimse kimseyi birlikte olmak için zorlayamaz ben mesela ben yanastim eşim beni reddetti çok kırıldım cümlelerini doğru bulmuyorum . Yani ne ben istiyorum diye eşim benimle olmak zorunda ne de eşim birlikte olmak istiyorum diye ben. Çünkü iş yoğunluğu ,farklı stresler herkesin kafasında bi sürü sorun var bunun hastalığı vs vs yani eğer eşinizin rutini buysa ve eğer sizi inciten farklı ahlaki yapısı yoksa kabullenmenizde fayda var .

Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
Bacım, erkekler şu son cümlelerde yazdığın gibi, yani çoğu kadının sandığı gibi değil . İyi ki de değil aslında detaylı düşünürsek. Erkekler öyle karısını her çıplak gördüğünde deliye dönmezler. Sürekli gördüğü bir vücut sonuçta. Bu cümlem yanlış anlaşılmasın. Aynı şey bizim için de geçerli. Eşimizi , giyinirken , duştan çıktığında, yazın plajda , denizde gördüğümüz her an azıyor muyuz , hayır. Onlar da bu şekilde. Önemli olan şu , 8-10 günde olsa da sen olduğun için bu işi seviyor ve istiyor mu istemiyor mu. Ki çok da güzel geçtiğini söylemişsin zaten. Seni istemediğini asla düşünme.
Erkekler , karısıyla sorun yaşamak istemez, herhangi sorun varsa sevişmek istemezler. Evliliğin, ilişkin güzelse Bu durumu sorun haline getirme bence. Tecrübe dolayısıyla diyorum ki, canın istiyorsa istediğini giyin çık karşısına ve istediğini yap . Hadi ben giyinip geldim , gerisi sen de diye düşünüp bekleme bence. Sen yap istediklerini başlangıç olarak o da sana uyum sağlayacaktır . Ben şahsen öyle yapıyorum. Beklemiyorum onu. Ha eşim istediği zaman da ben karşılık veririm. Kimi zamanda isteğimiz aynı anda karşılıklıdır.
Birbirinizin isteklerini ya da çoğunu artık biliyorsunuzdur. Farklı şeyler deneyin. Hep aynı şekilde olmasın mesela. Bi süre hep aynı şeyler de yapılır tabii ki ama araya farklı şeyler girse herkese değişiklik olur , güzel olur ;)
Ben , bu 8-10 günlük sürenin eşinin geçmişiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum . Benim eşimin geçmişi öyle olmamasına rağmen bizim de bu süreye ulaştığı oluyor. Yorgun olursun, canın istemez, bi şey olur falan derken uzayabiliyor yani bu süre. Takılma böyle şeylere. Gençsin, gençliğini bunları düşünerek, problem haline getirerek geçirme.rahat ol. Dediğim gibi, istiyorsan git yap istediğini. Bekleme. ;)

kiz o hirsla halilari asindirirsin girgirin dili olsada konussa:)
Di mi ay bizim var böyle komik hikayeler bi gün Edisin şarkısı var ya "yine yine yerlere ser beni mindere diye" evin içinde bunu söyleye söyleye iş yapıyorum arkamdan gelmiş serimi seni mindere diyo ay kahkahayı bir bastım dedim hele bi git iş yapıyom gece serersin diye ikimizinde var böyle garip fantazileri:halay:

Di mi ay bizim var böyle komik hikayeler bi gün Edisin şarkısı var ya "yine yine yerlere ser beni mindere diye" evin içinde bunu söyleye söyleye iş yapıyorum arkamdan gelmiş serimi seni mindere diyo ay kahkahayı bir bastım dedim hele bi git iş yapıyom gece serersin diye ikimizinde var böyle garip fantazileri:halay:
tobe tobe;)allah mutlulgunuzu daim etsin insallah .siz yaslanmazsiniZ

Senin hormonlar coşuyor onunkiler pek öyle değil gibi.20li yaşlarla 30lar bir değildir heralde.Yaş farkınız çok gibi geldi.

Eski sevgilimde boyleydi . Sonra yavaş yavaş terk etti beni. Kesinlikle normal değil yari çıplak diyorsunuz dediginiz şeyi ben yaşadım. Sizi öyle gördüğü an harekete geçmesi gerekir normal bi erkek öyle yapar. Hormonlarında bi şey var bence. O an yapası gelmese bile anlamamazlıktan gelmesi hakkaten komik..

Back