- Emoji Skoru
- 3.938
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Yaş denmişte adam 50 lik değilya 37 de genç bir yaş sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle dürüstce ifade etse fazla bir problem teşkil etmeyecek ama adam hiç ezdirmiyor kendiniSacmalamis , size karsi durust degil , ya egosu izin vermiyor ya da utaniyor
Ben 40 yasindayim ve 20 yasimdaki halimle cok fark var , yani esinizin size gore daha az istekli olmasi cok normal ama bunu durustce ifade etmesi gerekir
Olabilir mi bilmiyorum ki ya37 yaş tam altın çağ bence sanki 80 yaşında gibi konuşmussunuz
bence kafası başka şeylerle meşgul konsantrasyon problemi var
Ya yaş farkımızı asla bahane bile etmiyor adam benim aklım da vücudum da hala 18lik diyor
Defalarca yaşadığım için en sonunda patladım :)bunun bukadar sayıda bukadar gun yapılırsa normaldır gıbı bır standart durumu yokkı
bana da hergun hergun hergun olması anormal gelıyor mesela
aslında dogru cıftlerın bırbırını bulması gerek bazı ınsanların kanı daha hızlı akar oylelerı bırbırını bulsa sıkıntı yok hergun olsa normal karsılar
kımısının ruhu gıbı hormonlarıda daha dızgınlenmıs olur haftada 1 de olsa normal gelır
bırde ruh halı bu yazın daha sevısgen olup kısın daha az da olabılır
ıs stresı olsun mevsım yedıklerımız hepsı etkılıyor aslında
bırde esle acık acık konusmaktan yanayım ben acık derken erkeklıgıne tukureyım gıbı avam bır cumle olmamalı bu . senı daha cok yasamak ıstıyorum demek yerıne neden erkeklıgıne tukurelım adamların ?
Az 2-3 günde bir olmalı. 24 yaşında bir kadınsınız. Eşinizin yaşıda geç değil erkek için. Geçmiş hızlı hayatında da 2 haftada 1 mi imiş?Ben ortalama 8 10 dedim ama bunun 15 günü bulduğu da oluyor. İlk evlendigimiz günden beri de hep böyle.
Işte onu cozsem ermiş olucamHormonlar da sorun yok, duş almaya üşenmiyor, performansı da gayet güzel. Ee o zaman sorun sizce ne?
Geçmiş hızlı hayatında baya hızlı yaşamış bayaAz 2-3 günde bir olmalı. 24 yaşında bir kadınsınız. Eşinizin yaşıda geç değil erkek için. Geçmiş hızlı hayatında da 2 haftada 1 mi imiş?
İnandırıcı değil. Hızlı yaşasa 24 yaşında çıtır karısını anlamamazlığa gelmez. Ya da iş güç sorunları var. Kafa yerinde değil. Hiç o şekilde karşısına çıktığımda eşimin hayır dediğini yada anlamadığını bilmem. Eşim 37 yaşında bu arada... 10-15 günde çok uzun bir erkek için.. Özellikle libido sorunu yoksa ki yokmuş.Geçmiş hızlı hayatında baya hızlı yaşamış baya
Ben bunu bu tip konularda hep anlatırım eşim 4 günlük nöbetten eve geldi ben de değişiklik olsun diye romantik bir ortam hazırladım mum tv ekranında şömine ateşi müzik ve bi sürü mum tabi güzelce de giyindim eşim geldi sarıldı mumları neden yaktın dedi yani hayatım çok güzel görünüyosun vs vs demesini bekledim o mumları niye yaktın dedi . Demek istediğim evet senin esinde benim eşimde biraz fazla düz mantık ama şunu soyliyim esinize ettiğiniz hakaret hiç hoş değil kimse eşiyle arasındaki sorunu böyle çözemez .herkesin iliski dinamiği farklıdır eşinizin bi sağlık sorunu da olabilir normali de bu olabilir bilemem ama eğer bir sağlık sorunuysa üroloji uzmanları bunu çok kolay çözüyor. Eşinizin fazla kilosu varsa kilo ne kadarsa cinsel hayat o oranda etkilenir naçizane tavsiyem beslenmenize de dikkat edinArkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
Bende bundan bahsediyorum işte!İnandırıcı değil. Hızlı yaşasa 24 yaşında çıtır karısını anlamamazlığa gelmez. Ya da iş güç sorunları var. Kafa yerinde değil. Hiç o şekilde karşısına çıktığımda eşimin hayır dediğini yada anlamadığını bilmem. Eşim 37 yaşında bu arada... 10-15 günde çok uzun bir erkek için.. Özellikle libido sorunu yoksa ki yokmuş.
Eşim kilolu değil aksine fitligini bozmamak için çok dikkat eder. Sağlık sorunu olduğunu falanda kabul etmiyor emin olun her şeyi açıkça konuştum ben kendisiyle hatta böyle şeyleri bir daha dillendirme hiç hoş değil falan diye tepki gostermisligi olmuştur. Eşlerin cinsellik konuşması cinsel sorunlarını açık konuşması ona göre dogru degilBen bunu bu tip konularda hep anlatırım eşim 4 günlük nöbetten eve geldi ben de değişiklik olsun diye romantik bir ortam hazırladım mum tv ekranında şömine ateşi müzik ve bi sürü mum tabi güzelce de giyindim eşim geldi sarıldı mumları neden yaktın dedi yani hayatım çok güzel görünüyosun vs vs demesini bekledim o mumları niye yaktın dedi . Demek istediğim evet senin esinde benim eşimde biraz fazla düz mantık ama şunu soyliyim esinize ettiğiniz hakaret hiç hoş değil kimse eşiyle arasındaki sorunu böyle çözemez .herkesin iliski dinamiği farklıdır eşinizin bi sağlık sorunu da olabilir normali de bu olabilir bilemem ama eğer bir sağlık sorunuysa üroloji uzmanları bunu çok kolay çözüyor. Eşinizin fazla kilosu varsa kilo ne kadarsa cinsel hayat o oranda etkilenir naçizane tavsiyem beslenmenize de dikkat edin
Bende ilk bu cümleyi kurduğunda öyle algılayıp linç etmeye çalışmıştım ama uzun açıklamalar sonrasında kendi nebzinde bu cümlenin öyle olmadığını söylediHer gün aynı yemek yenilmez cümlesi arada bir yapalım değil farklı insanlar istiyorum demektir
Bence eşinizi kendi haline bırakın istemiyorsa istemiyordur niye zorluyorsunuz, bırakın o size gelsinBende ilk bu cümleyi kurduğunda öyle algılayıp linç etmeye çalışmıştım ama uzun açıklamalar sonrasında kendi nebzinde bu cümlenin öyle olmadığını söyledi
Ya yaş farkımızı asla bahane bile etmiyor adam benim aklım da vücudum da hala 18lik diyor
Nişanlıyken taş üstünde taş bırakmıyordu. Ya ben bunları onunla açık açık konuştum hiçbir şeyi kabul etmiyor ki
Yanlış düşünüyorsunuz her erkek cinselliğe düşkün diil ki bazıları çok azgın evet ama herkes aynı olamaz adam daha önce de çok yaşadığı için böyle davranıyor olabilir yani ona gore normal bisey sizde yeni yaşadığınız için size özel geliyor olabilir bence büyütülecek bisey yok.Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu