- Emoji Skoru
- 11.780
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Canı isteseydi anlardı tabiki giyiminden aptalda değilya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyorum ya bana dokunduğu zaman bile erkesiyon oluyor ben bunu fazla fazla fark ediyorum. Ama kendini frenliyor sanki namusum elden gidecek:))Hiç normal değil tavrı.
Günlük tavrı nasıl size karşı? Benim aklıma başka şeyler geldi çünkü
Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
Ya tabiki öyle değil ama. Kendisine ben bu konuyu direk ilettim ve dedim ki kendi 20li yaşlarını bir dusun bakalim nasildin. Adam yine de kendine afedersin bok kondurmuyor. Ben kendimi biliyorum ne yaptığımı da ne istediğimi de biliyorum sen çok abartıyorsun diyorErkek demek her an sevismeye hazir damizlik boga demek degildir
Sorun esinizin cok birliktelik yasamasi degil yasindan kaynakli , sizinle bu kadar yas farki olan biriyle evlenirken bunu dusunmeniz gerekirdi
Siz yas itibariyle son derecr isteklisiniz , esiniz de yas itibariyle size gore daha az istiyor , bu sin derece dogal bir degisim
Yas ilerledikce o hormonlarimiz azaliyor , hicbir zaman 20'li yaslardaki gibi olmiyoruz insanlar olarak
Hormonlar da sorun yok, duş almaya üşenmiyor, performansı da gayet güzel. Ee o zaman sorun sizce ne?Hergün duş alır duş almadan evden çıktığı 1 gün asla olmaz benden önce de böyleymiş onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Enteresanmış ya tembel mi acaba üşeniyor olabilirmi aklıma başka bişey gelmediNerdeyse hergün bana dokunduğu her dakika ereksiyon halinde olduğunu fark ediyorum. Ama kendini gizliyor durduruyor ve sanki birlikte olacağımız günlere saklıyor:)))
Bende onu söyledim direk kendisine diyor ki müneccim miyim nerden anlayayım:)Canı isteseydi anlardı tabiki giyiminden aptalda değilya
Her ilişkinin cinsellik sıklığı farklıdır. Hakaret etmeniz çok ağır olmuş. Erkek diye karşınızdaki azıcık açık kıyafetler giyince anında tahrik olmasını beklemek çok saçma. Elektrik düğmesi değil ki bastığında hazır olsun. Onlar da bir ön sevişme, ayartılmak isteyebilir. Özellikle bazı erkekler siz öyle giyinip geldikten sonra sizin daha çoka çaba sarf edip azdırmanızı bekleyebilir. Bunlar hep cinselliğe yaklaşımlarıyla alakalıdır. Ayrıca aranızdaki yaş farkından dolayı da bunları yaşamanız normal. Ama hakaret etmeniz yersiz.
Enteresanmış ya tembel mi acaba üşeniyor olabilirmi aklıma başka bişey gelmedi
Ya yaş farkımızı asla bahane bile etmiyor adam benim aklım da vücudum da hala 18lik diyorAranızdaki yaş ve enerji farkı ile alakalı bir durum.
20li yaşlarında değil adam.
Sende başlamışken devamını getirseydin bide öyle deneBende onu söyledim direk kendisine diyor ki müneccim miyim nerden anlayayım:)
Ya tabiki öyle değil ama. Kendisine ben bu konuyu direk ilettim ve dedim ki kendi 20li yaşlarını bir dusun bakalim nasildin. Adam yine de kendine afedersin bok kondurmuyor. Ben kendimi biliyorum ne yaptığımı da ne istediğimi de biliyorum sen çok abartıyorsun diyor
Nişanlıyken taş üstünde taş bırakmıyordu. Ya ben bunları onunla açık açık konuştum hiçbir şeyi kabul etmiyor kiSiz 24 de yeni yeni cinselliğe alışırken o doymuş. Hatta yaşlılıkla azalmış isteği. Gençlikte belki o da dediğiniz gibiydi. Buu adamı değiştiremezsiniz. Sevgililikte filan da mı belli etmedi kendini?
37 yas tabi ki yasli degil ancak hormonlarda 20 yasindaki gibi olmuyor , konu sahibi ile esi arasinda fark olmasi cok normal37 yas nezaman yasli oldu?
60 yasindan bahseder gibi konusuyorsunuz.
Bence bambaska bir durum var.ama esiniz anlatmadan kimse bunu bilemez
Sizin dediginiz gibide olabilir.o heyecani kaybetmekten korkup hergun yasamak istrmiyo olabilir.
yani bunu ben kadin aklimla bazen dusunurumde erkegin dusunmesi degisik olmus
Size karşı tutumu nasıl sevildiğinizi hissediyor musunuz?Diyorum ya bana dokunduğu zaman bile erkesiyon oluyor ben bunu fazla fazla fark ediyorum. Ama kendini frenliyor sanki namusum elden gidecek:))