• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede hata yapıyorum!

Siz 24 de yeni yeni cinselliğe alışırken o doymuş. Hatta yaşlılıkla azalmış isteği. Gençlikte belki o da dediğiniz gibiydi. Buu adamı değiştiremezsiniz. Sevgililikte filan da mı belli etmedi kendini?
Ben 25 eşim 38 yaşında ama eşim gayet arzuludur yaşla ilgisi yok
hormonlarındada yoktur bence çünkü ereksiyon halinde de kendini tutuyor demiş bence psikolojik bir sorun var Yada adam üşeniyor :KK53:

Esi

Eşim kilolu değil aksine fitligini bozmamak için çok dikkat eder. Sağlık sorunu olduğunu falanda kabul etmiyor emin olun her şeyi açıkça konuştum ben kendisiyle hatta böyle şeyleri bir daha dillendirme hiç hoş değil falan diye tepki gostermisligi olmuştur. Eşlerin cinsellik konuşması cinsel sorunlarını açık konuşması ona göre dogru degil
Yaşarken sorun değil konuşurken mi sorun, cinsel sorunlarımızım muhatabı esler olmayacaksa kim olacak, kafamda deli sorular:deli:

Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Eşim 37 bende 24 yaşındayım.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Artık herşeyden elini ayağını çektikten sonra evlenme kararı almış.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
37 yaş için; yaşlı ve cinsel performansın az olması bence doğru değil.Her birey farklıdır.Aksine cinselliğin en kaliteli zamanları olduğunu düşünüyorum.Kişisel bir şey bu.Çok düşkün olmayabilir.

Iyi de bu isler yas ilerlesikce daha da bi guzellesmiyor mu ya
Biz hic yeni evli oldugumuz zamanlari aramiyoruz
Performans artiyor bence 30 lu 40 li yaslarda
Buna bagli olarak istek de
Yani yasadikca yasayasi gelir insanin
Doydum bitti diye bisey yok cinsellikte

Kafasi mesgul olabilir bi sıkıntisi olabilir
Gecici bir durumdur belki

Iyi de bu isler yas ilerlesikce daha da bi guzellesmiyor mu ya
Biz hic yeni evli oldugumuz zamanlari aramiyoruz
Performans artiyor bence 30 lu 40 li yaslarda
Buna bagli olarak istek de
Yani yasadikca yasayasi gelir insanin
Doydum bitti diye bisey yok cinsellikte

Kafasi mesgul olabilir bi sıkıntisi olabilir
Gecici bir durumdur belki
Bende anlamadım 37 yaşa yaşlı demelerini. Cinsellik doyulacak birşey değil ki öyle olsa 70 80 yaşındaki adamların tecavüz taciz haberlerini duymayız haberlerde yani erkek her yaşta aynı

Arkadaşlar herkese merhaba. Nereden nasıl başlayacağımı bilemedigim için dün gece sıcağı sıcağına yaşadığım olaydan bahsedeyim.
Özel hayatın bu kadar dinlendirilmesi ne kadar doğru olacak bunu bilemiyorum ama anlatmaktan başka çarem kalmadı.Ve umarım doğru başlıktayimdir.
17 aylık evliyim arkadaşlar. Ve neredeyse ilk evlendiğim günden beri cinsel hayatımda Bir karmaşa var. Eşim iyi insandır hoş insandır beni de sevdiğine eminim.
Istanbul da yıllarca bekar yaşamış ve tahmin edersiniz ki o yaşına kadar bir çok birlikteligı de olmuş.
Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bu konu yüzünden de defalarca tartışmışızdır. Ben bu konuyu da onun geçmişte bir çok deneyim yaşayıp artık bıkmasina bagliyorum.
Ilişki yaşadığımız zamanlarda genelde ilk günkü heyecan gibi yaşıyoruz orada problem yok hakkını yiyemem. Beraber olduğumuz zamanlarda ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor. Fakat 8 10 günde 1 olması beni tatmin etmiyor. Sonuçta ilk defa yaşıyorsun bu duyguları ve karşındaki insandan beklentilerin fazla oluyor. Velhasıl kelam
Dün gece farklılık olsun diye gidip alımlı kıyafetler giydim yanına geldim oturdum. Normal bir şeymiş gibi karşıladı:) kış günü bende aklımı yitirdim ya yarı çıplak kıyafetler giydim.
Neyse öpüyorum seviyorum hani anlasin diye bir şeyler yapiyorum. Çekti yanına gel şu filmi izleyelim dedi. Acık açık da söyleyemiyorsun da . Hani benim bildiğim bir erkek karısını öyle gördüğü zaman kendiliğinden bir şeyler yapması gerekir.
Benim de sinirlerim bozuldu tüküreyim senin erkekligine diyip kalktım normal kıyafetlerimi giydim. Biraz da triplendim. Bana diyor ki böyle mi belli edilir. Insan biraz açık görüşle gelir çok afedersiniz sürtünür falan.
Yav arkadaşım gecenin bir saati bu insan neden böyle yarı çıplak giydi yanıma geldi diye düşünmez mi bir insan. Yani neden sırnaşıyor diye düşünmez mi illa alalen gel benimle mi ol denmeli. Erkek dediğin afedersiniz azgın olmaz mı. Karisi demeden harekete geçmez mi. Bana diyor ki çok abartıyorsun. Seninle her zaman bu konuları tartışmaktan sıkıldım. Hata bende mi Allah aşkına ne yapmam gerekiyor yahuu
Evlilikte bu kadar yaş farkını bu yüzden tasvip etmiyorum.malesef siz giderken o dönüyor ve genç olana yazık oluyor.dusunsenize o elli yaşında olduğunda siz 37 yaşında olacaksiniz

Yanlış anlamayın ama neden bu kadar yaş farkı olan biriyle evlendiniz ? Sizin kanınız daha taze capcanlısınız doğal olarak uyum sağlamanız zor olur
Eşine de pes yani giyinmiş kuşanmışsın böyle mi belli edilir diyor dana ne yapacaksan :confused:

Ben 25 eşim 38 yaşında ama eşim gayet arzuludur yaşla ilgisi yok
hormonlarındada yoktur bence çünkü ereksiyon halinde de kendini tutuyor demiş bence psikolojik bir sorun var Yada adam üşeniyor :KK53:

Yaşla ilgisi var aslında. Kimse 20 ve 50 yaşında aynı kalmaz. Bu da zamanla olur.

Sertleşme sorununu düşündüm ben de. Adam yine de istemiyormuş. O seviyede boşalmazsa ağrısı da olur. Tuhaf geldi konu.

Benim bu tip olaylarda aklıma hep şu geliyor; daha önce sizden daha çok zevk aldığı cinsel birliktelikler olmuştur ve sizinle yaşadığı o seviyeye çıkmadığı için gerektiği kadar sevişiyordur. Birinin ilişki yaşayıp diğerinin yaşamamış olmasının dezavantajı maalesef.

Çünkü bu durumu bir önceki gece yine yaşadım ve onda hiç anlamamıştı. ilk zamanlar bir kaç kez daha yaşadım ve artık dayanamadım
Aman millette hemen boşanma sebebi çıkarıyor. Bunda abartılacak bişey yok. Doğru değil ama konu bu değil. Sen daha gençsin o yüzden daha aktifsin bence. Eşinde her kendi istediğinde değil de senin istediğin zamanlarda da bileyler yapmalı

leopar. tayti girgirini al git yanina:)

Önemli olan aslında kadının havasında olması.
O an havasındaysa bir kadın en kaliteli sevişme zamanı odur.
Bunu bu yaştaki bir erkek nasıl bilmez anlamıyorum.
İşlerine gelmiyor başka açıklaması yok.

Eşi için hazırlanmış bir kadını sebep her ne olursa olsun reddetmek ayrıca
çok onur kırıcı.
Sizin erkekliğine ettiğiniz laf ağır ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü der geçerim.
Defalarca yapmış bunu ayrıca gel sürtün ne be!
Bir kadının sevişme isteği sarılmasından, öpmesinden hatta gülüşünden bakışından bile anlaşılır.
Kaldı ki kış vakti yarı çıplak giyinip vücudunuzu konuşturmuşsunuz.
Bahaneye gelllll..

eşinizin "aynı yemek sürekli yenmez" lafı sizin de "tüküreyim erkekliğine" lafınız hiç hoş değil bence. eşinizin hayatında başkası olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü? bekarken hızlı yaşayan bir erkekmiş, size karşı neden bu kadar geri duruyor ve yemek istediği farklı yemekler neler acaba?bence bunları bir düşünün.

Nerdeyse hergün bana dokunduğu her dakika ereksiyon halinde olduğunu fark ediyorum. Ama kendini gizliyor durduruyor ve sanki birlikte olacağımız günlere saklıyor:)))
Bu cümle saçma geldi kusura bakmayın. Size dokunduğunda neredeyse her gün ereksiyon olacak kadarsa 8 , 10 gün beklemesi mantıksız geldi.Bir süre daha gözlem yapın.ayrıca ağır hakaret içeren sözler kullanmayın.Hakaretten ziyade oturup konuşun.

Back