- 20 Ocak 2015
- 9.345
- 13.312
- 448
- 40
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Sadece konuyu okuyup yazıyorum hazırlanmışsiniz ya yanına oturup beklemek yerine siz sarilsaniz vs belki anlaşılırdı hoş halinizden anlasilmamasi mümkün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çok kez yaşayınca bu durumu bir anda sinir harbiyle söyledim. Onun beklentisi cok afedersin direk konuya gir neden belli etmekle ugrasiyorsun oluyor.
Göğüs ameliyatıyla seks ne alaka yaa. Hani ilk zamanlar ağrı falan olur tabi de Doğum yapmış gibi 8 ay yasak mı oluyor?sen biraz- yasin geregi- daha kipir kipirsin.
ben 32 yasima giricem- eskiden günde 10 kere olsa gik demezdim simdi 10günde 1 olsa takmam. yeni gögüs ameliyati oldum mesela toplam 8 hafta yapmadik...
Sarıldım öptüm sırnaştım falan demiş zaten. Bu kadar anlamazlığa vurduğuna göre canı istemiyordu demek ki. Konu sahibi devamını getirse,adam beni iğfal ettin derdi bu seferSadece konuyu okuyup yazıyorum hazırlanmışsiniz ya yanına oturup beklemek yerine siz sarilsaniz vs belki anlaşılırdı hoş halinizden anlasilmamasi mümkün değil
Ya bisey deyim mi bazen bende böyle yapıyorum gece gece duşa girmek sac kurutmak filan üsendigimdenSarıldım öptüm sırnaştım falan demiş zaten. Bu kadar anlamazlığa vurduğuna göre canı istemiyordu demek ki. Konu sahibi devamını getirse,adam beni iğfal ettin derdi bu sefer
Yaa kadınlar yapıyor da işte erkek yapınca kadının zoruna gidiyor.Ya bisey deyim mi bazen bende böyle yapıyorum gece gece duşa girmek sac kurutmak filan üsendigimden
Buda yanlıs bir bakıs açısı değil mi? Kadin reddedebilir ama erkek reddedince vay efendim sen beni nasıl istemezsin. Erkekler de her an cinsellik yasamak için hazır bekliyor sanki.Yaa kadınlar yapıyor da işte erkek yapınca kadının zoruna gidiyor.
Bir de konu sahibinin eşi zaten her gün duş alırmış. E saç kurutma derdi de yoktur muhtemelen.
Ayıp etmiş yani. Ben de çok bozuluyorum böyle durumlarda.
Ama ben eşimin anladığını anlıyorum, o bilerek anlamazlıktan geliyor, Naz’a çekiyor kendini.
Ona bile tahammül edemiyorum. Tamam hemen üstüme atlasın demiyorum da put gibi de durmaması lazım
Göğüs ameliyatıyla seks ne alaka yaa. Hani ilk zamanlar ağrı falan olur tabi de Doğum yapmış gibi 8 ay yasak mı oluyor?
Yoksa memesiz seks olmaz diye kendiliğinizden mi yapmadınız?
Onu da denemedim mi zannediyorsunuz :) adam kısasa kısas bile yapıyor.Bence eşinizi kendi haline bırakın istemiyorsa istemiyordur niye zorluyorsunuz, bırakın o size gelsin