- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Geçmişinden varligini bile hatirlamadigi atmayı unuttuğu bir flash bellek bulmuştumYalan soyleyecek bir tıp değil. Bir kaçına istemeden şahit olmuştum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişinden varligini bile hatirlamadigi atmayı unuttuğu bir flash bellek bulmuştumYalan soyleyecek bir tıp değil. Bir kaçına istemeden şahit olmuştum.
Oyy oyyBenim eşim 2 değişmiyorlar anacığım degişmiyorlar
Vallahi bak tıpkı senin gibi bende yarı çıplak sırnaştim yanına kış günü bide yumurtlama günüm degerlindirmemiz lazım neyse öpüyorum filan hemen beni battaniyenin altına çekti aşkım üşürsün üşürsün diye yaa ben o giysisi giymissem üşümeyi göze almışım demek ki neyse girdim battaniyenin içine o telde oyalanmaya devam ediyo, benim ne istediğim afedersin bi tarafında değil 15 20 dakika yanında öyle sarılarak bekledim sonra baktım yok anacığım bu adamın şey edesi yok bi hışımla kalkıp çektim pijamalarımı geldim. Ne oldu şimdi diyooo ne yapmamı istiyosun bi sexy giyindin diye panter gibi saldirmamı mı bekliyorsun falan filan. Amaan digecegim o ki kendileri istemese sen 40 takla da atsan bi taraflarında olmayacak. not: 6 yıllık evliyim, eşimi yontayim derken ben yontuldum artık uğraşmıyorum zamanla sende alışıp ayak uyduruyosun. Ne kadarlık evliydin?Oyy oyy
Cinsel terapi uzmanları var çift terapileri.Yalan soyleyecek bir tıp değil. Bir kaçına istemeden şahit olmuştum.
Benim bu olanlara aklım pek ermiyor ermeyecekte. Çok fazla bir şey isgedigimizi sanmıyorum ben cidden. 17 aylık evliyim canım benVallahi bak tıpkı senin gibi bende yarı çıplak sırnaştim yanına kış günü bide yumurtlama günüm degerlindirmemiz lazım neyse öpüyorum filan hemen beni battaniyenin altına çekti aşkım üşürsün üşürsün diye yaa ben o giysisi giymissem üşümeyi göze almışım demek ki neyse girdim battaniyenin içine o telde oyalanmaya devam ediyo, benim ne istediğim afedersin bi tarafında değil 15 20 dakika yanında öyle sarılarak bekledim sonra baktım yok anacığım bu adamın şey edesi yok bi hışımla kalkıp çektim pijamalarımı geldim. Ne oldu şimdi diyooo ne yapmamı istiyosun bi sexy giyindin diye panter gibi saldirmamı mı bekliyorsun falan filan. Amaan digecegim o ki kendileri istemese sen 40 takla da atsan bi taraflarında olmayacak. not: 6 yıllık evliyim, eşimi yontayim derken ben yontuldum artık uğraşmıyorum zamanla sende alışıp ayak uyduruyosun. Ne kadarlık evliydin?
Umarım cinsel yaşantınızı düzene oturtursunuz. Seni çok iyi anlıyorum.Benim bu olanlara aklım pek ermiyor ermeyecekte. Çok fazla bir şey isgedigimizi sanmıyorum ben cidden. 17 aylık evliyim canım ben
Kız hayatta kabul etmez öyle bir şeyi. Biz tedbir amaclı doktora göründük. Icimi rahat etsin diye doktor benden hormon ondan spermiogram istedi. Ben yaptırdım o hiç yanaşmadı lafını dahi açtırmadı hattaCinsel terapi uzmanları var çift terapileri.
Öyle bi tedavi alabilirsiniz.
Ben vajinusmusum eşimle terapi alıyorum
Bir umuttur yaşamak diyorum. Umarım hepimiz için öyle olurUmarım cinsel yaşantınızı düzene oturtursunuz. Seni çok iyi anlıyorum.
Zaten eşimin kafasını en küçük şey bile meşgul edebiliyor. Fakat bu iş kafada bitiyorsa ereksiyon nasıl olabiliyor?Isle alakalı belki ailesi ile alakalı sorunları vardır
Belki kan değerleri düşüktür. Erkekler bizim gibi sorunlarını paylaşmak yerine bahanelere sığınırlar. Sex evet bir ihtiyaç ama herşey değil önce durumu belirleyip ona göre hareket edin. Belki parasal sıkıntısı var. Yaşınız gereği çok arzulu olabilirsiniz ama bu sayımlarımdan 1 tanesi bile varsa istersen çırılçıplak ol yinede beklediğin performansı yakalayamaz. Önce sorunu bulman lazım
Haklisiniz. Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim size deBiraz araştır mutsuzluk insanı bezdirir. Erkekler y
7/24 Sex düşüncelerde devamlı yapamazlar heleki sorunları varsa önce kafada onu bitirmesi lazım birde yaş farkı var bunu da unutmamak lazım.Bir de tam tersini düşün ya istemeyen taraf sen olsaydın senin verdiğin tepkileri verince ne düşünürdün. Aşk evlilik emek ister biraz bekle anlamaya çalış eğer sağlık veya psikoloji geçici şeylerse bir süre sonra şu yolunu bulur. Eşini tenkit etmeden durumu anlayıp çözüm ara biz kadınlarla erkekler aynı değiliz. Doktora gidip vajinismus var bende diyebiliriz ama onlar libidom az diyemez mantıklı düşün
Günde 10 kere ciddi mi yoksa mübalağa mı yaptınızsen biraz- yasin geregi- daha kipir kipirsin.
ben 32 yasima giricem- eskiden günde 10 kere olsa gik demezdim simdi 10günde 1 olsa takmam. yeni gögüs ameliyati oldum mesela toplam 8 hafta yapmadik...
Evet erkekler de ayartilmak istiyorlar, hatta ilk adımın kadından gelmesi daha çok tahrik ediyorHer ilişkinin cinsellik sıklığı farklıdır. Hakaret etmeniz çok ağır olmuş. Erkek diye karşınızdaki azıcık açık kıyafetler giyince anında tahrik olmasını beklemek çok saçma. Elektrik düğmesi değil ki bastığında hazır olsun. Onlar da bir ön sevişme, ayartılmak isteyebilir. Özellikle bazı erkekler siz öyle giyinip geldikten sonra sizin daha çoka çaba sarf edip azdırmanızı bekleyebilir. Bunlar hep cinselliğe yaklaşımlarıyla alakalıdır. Ayrıca aranızdaki yaş farkından dolayı da bunları yaşamanız normal. Ama hakaret etmeniz yersiz.
Ben 3 yıldır evliyim bakireyim.Kız hayatta kabul etmez öyle bir şeyi. Biz tedbir amaclı doktora göründük. Icimi rahat etsin diye doktor benden hormon ondan spermiogram istedi. Ben yaptırdım o hiç yanaşmadı lafını dahi açtırmadı hatta