• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede hata yapıyorum!

Vallahi bak tıpkı senin gibi bende yarı çıplak sırnaştim yanına kış günü bide yumurtlama günüm degerlindirmemiz lazım neyse öpüyorum filan hemen beni battaniyenin altına çekti aşkım üşürsün üşürsün diye yaa ben o giysisi giymissem üşümeyi göze almışım demek ki neyse girdim battaniyenin içine o telde oyalanmaya devam ediyo, benim ne istediğim afedersin bi tarafında değil 15 20 dakika yanında öyle sarılarak bekledim sonra baktım yok anacığım bu adamın şey edesi yok bi hışımla kalkıp çektim pijamalarımı geldim. Ne oldu şimdi diyooo ne yapmamı istiyosun bi sexy giyindin diye panter gibi saldirmamı mı bekliyorsun falan filan. Amaan digecegim o ki kendileri istemese sen 40 takla da atsan bi taraflarında olmayacak. not: 6 yıllık evliyim, eşimi yontayim derken ben yontuldum artık uğraşmıyorum zamanla sende alışıp ayak uyduruyosun. Ne kadarlık evliydin?

Vallahi bak tıpkı senin gibi bende yarı çıplak sırnaştim yanına kış günü bide yumurtlama günüm degerlindirmemiz lazım neyse öpüyorum filan hemen beni battaniyenin altına çekti aşkım üşürsün üşürsün diye yaa ben o giysisi giymissem üşümeyi göze almışım demek ki neyse girdim battaniyenin içine o telde oyalanmaya devam ediyo, benim ne istediğim afedersin bi tarafında değil 15 20 dakika yanında öyle sarılarak bekledim sonra baktım yok anacığım bu adamın şey edesi yok bi hışımla kalkıp çektim pijamalarımı geldim. Ne oldu şimdi diyooo ne yapmamı istiyosun bi sexy giyindin diye panter gibi saldirmamı mı bekliyorsun falan filan. Amaan digecegim o ki kendileri istemese sen 40 takla da atsan bi taraflarında olmayacak. not: 6 yıllık evliyim, eşimi yontayim derken ben yontuldum artık uğraşmıyorum zamanla sende alışıp ayak uyduruyosun. Ne kadarlık evliydin?
Benim bu olanlara aklım pek ermiyor ermeyecekte. Çok fazla bir şey isgedigimizi sanmıyorum ben cidden. 17 aylık evliyim canım ben

Cinsel terapi uzmanları var çift terapileri.
Öyle bi tedavi alabilirsiniz.
Ben vajinusmusum eşimle terapi alıyorum
Kız hayatta kabul etmez öyle bir şeyi. Biz tedbir amaclı doktora göründük. Icimi rahat etsin diye doktor benden hormon ondan spermiogram istedi. Ben yaptırdım o hiç yanaşmadı lafını dahi açtırmadı hatta

Isle alakalı belki ailesi ile alakalı sorunları vardır
Belki kan değerleri düşüktür. Erkekler bizim gibi sorunlarını paylaşmak yerine bahanelere sığınırlar. Sex evet bir ihtiyaç ama herşey değil önce durumu belirleyip ona göre hareket edin. Belki parasal sıkıntısı var. Yaşınız gereği çok arzulu olabilirsiniz ama bu sayımlarımdan 1 tanesi bile varsa istersen çırılçıplak ol yinede beklediğin performansı yakalayamaz. Önce sorunu bulman lazım

Isle alakalı belki ailesi ile alakalı sorunları vardır
Belki kan değerleri düşüktür. Erkekler bizim gibi sorunlarını paylaşmak yerine bahanelere sığınırlar. Sex evet bir ihtiyaç ama herşey değil önce durumu belirleyip ona göre hareket edin. Belki parasal sıkıntısı var. Yaşınız gereği çok arzulu olabilirsiniz ama bu sayımlarımdan 1 tanesi bile varsa istersen çırılçıplak ol yinede beklediğin performansı yakalayamaz. Önce sorunu bulman lazım
Zaten eşimin kafasını en küçük şey bile meşgul edebiliyor. Fakat bu iş kafada bitiyorsa ereksiyon nasıl olabiliyor?

Biraz araştır mutsuzluk insanı bezdirir. Erkekler y
7/24 Sex düşüncelerde devamlı yapamazlar heleki sorunları varsa önce kafada onu bitirmesi lazım birde yaş farkı var bunu da unutmamak lazım.Bir de tam tersini düşün ya istemeyen taraf sen olsaydın senin verdiğin tepkileri verince ne düşünürdün. Aşk evlilik emek ister biraz bekle anlamaya çalış eğer sağlık veya psikoloji geçici şeylerse bir süre sonra şu yolunu bulur. Eşini tenkit etmeden durumu anlayıp çözüm ara biz kadınlarla erkekler aynı değiliz. Doktora gidip vajinismus var bende diyebiliriz ama onlar libidom az diyemez mantıklı düşün

Biraz araştır mutsuzluk insanı bezdirir. Erkekler y
7/24 Sex düşüncelerde devamlı yapamazlar heleki sorunları varsa önce kafada onu bitirmesi lazım birde yaş farkı var bunu da unutmamak lazım.Bir de tam tersini düşün ya istemeyen taraf sen olsaydın senin verdiğin tepkileri verince ne düşünürdün. Aşk evlilik emek ister biraz bekle anlamaya çalış eğer sağlık veya psikoloji geçici şeylerse bir süre sonra şu yolunu bulur. Eşini tenkit etmeden durumu anlayıp çözüm ara biz kadınlarla erkekler aynı değiliz. Doktora gidip vajinismus var bende diyebiliriz ama onlar libidom az diyemez mantıklı düşün
Haklisiniz. Öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederim size de :KK15:

Yaşla çok alakası var canım. O 37 yaşında ve artık cinsellik onun için 20li yaşlardaki kadar önemli değil. Çok şey yaşamış ve artık o yüzden çok da düşkün değil bence cinselliğe. Ama 17 ay olmuş evleneli bazı şeyleri daha açık belirtmelisiniz. Mesela açık kıyafet giyip yanına oturup beklemek ilk zamanlarda olabilir ama şimdi ne istediğini açıkça belirtebilirsin. Eşiyle arasındaki yaş farkından dolayı bunları yaşayan çok fazla. Sen daha farklı bir cinsel hayat istiyorsun ama o aşmış çoğu şeyi. Sen onun yaşına geldiğinde sen de öyle olacaksın

Çoğu erkek bu şekilde yaklaşılmasıni sevmiyor sanırım. Yanına değil kucagina oturacaksin, ima etmeden, dolaylı yoldan değil dümdüz söyleyeceksin

Yanlis anlamayin ama yasiniz cok farkli siz suan libidonun en yuksek oldugu yaslardasiniz esinizde yolun ortasinda. Insanlar evlenirken yas farkini dert etmiyor ama boyle problemler cok cikiyor.

Aslında eşinde cinsel kudretini yitirecek yaşta değil...çok sıkılarak ve utanarak soracağım ama acaba eşin seni çekici bulmuyor olabilir mi?çünkü erkeklerin genelinin gözü hep dışarıda.istediğimiz kadar hazırlık yapalım,o kafalarının gizli köşelerinde hep o disardakiler duruyor.bu durumun kendileri bile farkında değil bence.

sen biraz- yasin geregi- daha kipir kipirsin.
ben 32 yasima giricem- eskiden günde 10 kere olsa gik demezdim simdi 10günde 1 olsa takmam. yeni gögüs ameliyati oldum mesela toplam 8 hafta yapmadik...
Günde 10 kere ciddi mi :KK57: yoksa mübalağa mı yaptınız

Erkekliğine laf edilir mi gururu kirilir mi bi adamin ya yazik...erkekler motor degil arkadasim yoruluyorlar iş yerinde her Allahin gunu yapamazlar ki boyle hava atan yalan soyluyodur. Siz siz olunbir daha tuh senin erkekligine diye birsey soylemeyin ben olsam git baska adam bul ozmn derdim.

Her ilişkinin cinsellik sıklığı farklıdır. Hakaret etmeniz çok ağır olmuş. Erkek diye karşınızdaki azıcık açık kıyafetler giyince anında tahrik olmasını beklemek çok saçma. Elektrik düğmesi değil ki bastığında hazır olsun. Onlar da bir ön sevişme, ayartılmak isteyebilir. Özellikle bazı erkekler siz öyle giyinip geldikten sonra sizin daha çoka çaba sarf edip azdırmanızı bekleyebilir. Bunlar hep cinselliğe yaklaşımlarıyla alakalıdır. Ayrıca aranızdaki yaş farkından dolayı da bunları yaşamanız normal. Ama hakaret etmeniz yersiz.
Evet erkekler de ayartilmak istiyorlar, hatta ilk adımın kadından gelmesi daha çok tahrik ediyor

Kız hayatta kabul etmez öyle bir şeyi. Biz tedbir amaclı doktora göründük. Icimi rahat etsin diye doktor benden hormon ondan spermiogram istedi. Ben yaptırdım o hiç yanaşmadı lafını dahi açtırmadı hatta
Ben 3 yıldır evliyim bakireyim.
Venim eşimde bana yaptı o haksızlığı atamıyorum içimden.suçladı tersledi doktorluk bişey yok dedi gitmeme karşı çıktı. Çocuk isteği baskın gelince hadi gidelim dedi.
Şimdi terapiye geliyo paşa paşa.
Yaptırcan canım yaşanması mümkünken yaşanamayan mutluluklara yanıyo insan.
Sakın ona boyun eğme ne gerekiyosa yaptır

Back