• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede hata yapıyorum!

Aslında eşinde cinsel kudretini yitirecek yaşta değil...çok sıkılarak ve utanarak soracağım ama acaba eşin seni çekici bulmuyor olabilir mi?çünkü erkeklerin genelinin gözü hep dışarıda.istediğimiz kadar hazırlık yapalım,o kafalarının gizli köşelerinde hep o disardakiler duruyor.bu durumun kendileri bile farkında değil bence.
Eşim beni çekici bulmasa nasıl bana her dokunduğunda ereksiyon olsun. Yada şöyle söyleyeyim. Bana böyle şeyler giymene gerek yok sen her halinle tahrik ediyorsun beni demişti. Ve bende onun gözünde çekici oldugumun farkındayım. Işte bunların genel toplamının cinsel birleşme ile bitmemesi asıl garibime giden

Ben 3 yıldır evliyim bakireyim.
Venim eşimde bana yaptı o haksızlığı atamıyorum içimden.suçladı tersledi doktorluk bişey yok dedi gitmeme karşı çıktı. Çocuk isteği baskın gelince hadi gidelim dedi.
Şimdi terapiye geliyo paşa paşa.
Yaptırcan canım yaşanması mümkünken yaşanamayan mutluluklara yanıyo insan.
Sakın ona boyun eğme ne gerekiyosa yaptır
3 yıldır evli ve bakire misiniz?
Afedersiniz özel olmazsa eğer merakımı mazur görün sizden kaynaklı mi eşinizden kaynaklı mi ?

EVET ARKADAŞLAR EŞİMLE KONUŞTUM. ORTA YOLU BULDUK BAKALIM :) HATASININ AZ DA OLSA FARKINA VARDI. SANIRIM BENCİLLİK YAPIYORUM FARKINDA OLMADAN DEDİ.
UMARUM SÖZLERİNDE SAMIMI OLUR HEPINIZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

3 yıldır evli ve bakire misiniz?
Afedersiniz özel olmazsa eğer merakımı mazur görün sizden kaynaklı mi eşinizden kaynaklı mi ?
Benden canım vajinusmusmuşum. Ama o beni suçladı doktora gitmemizi reddetti karanlık çağdaymışız gibi.
Şimdi paşa paşa geliyo benimle.
Ama olan giden yıllarıma oldu hiç affetmiycem

Benden canım vajinusmusmuşum. Ama o beni suçladı doktora gitmemizi reddetti karanlık çağdaymışız gibi.
Şimdi paşa paşa geliyo benimle.
Ama olan giden yıllarıma oldu hiç affetmiycem
Eminim zor zamanlar gecirmissindir ve geciriyorsundur da. Ne diyeyim tez zamanda kurtulursun inşallah bu illetten ya. Bu vajinismus dedikleri bu kadar uzun sürüyor muydu ya

Eminim zor zamanlar gecirmissindir ve geciriyorsundur da. Ne diyeyim tez zamanda kurtulursun inşallah bu illetten ya. Bu vajinismus dedikleri bu kadar uzun sürüyor muydu ya
Eşin insanlıktan nasibini almamış empati yoksunu ve çözüm odaklı olmayınca 15 senede süren varmış

Eşin insanlıktan nasibini almamış empati yoksunu ve çözüm odaklı olmayınca 15 senede süren varmış
Ya 3 sene ne hakla seni aksatabilir bu ne bencilliktir. Sanki yaşadığınız durum çok normalmiş gibi hey Allahhiiimmm. Benim eşimin kafası da bu konularda koot. Deli oluyorum

Ya 3 sene ne hakla seni aksatabilir bu ne bencilliktir. Sanki yaşadığınız durum çok normalmiş gibi hey Allahhiiimmm. Benim eşimin kafası da bu konularda koot. Deli oluyorum
Oyüzden sakın kendine haksızlık ettirme arkadaşım.
Kardeş dost artık ne dersen o tavsiyesi işte.
Erteleme hiçbişeyi

Erkeğin Her gün seks yapmak istemesi kadar normal başka ne olabilir ki. Bunu hayata geliş amacı ile ilişkilendirmeniz konu hakkında ne kadar yetersiz kaldığınızı gösteriyor.Valla ben hiç bi yerde,,her gün seks yapmak isteyen erkeğin doktorluk bi vaka olduğunu ne okudum ne de duydum.

Sağlıklı erkek her gün ister mı?:KK57: Bu erkeklerin hayata geliş amacı sadece seks yapmak demek ki? Her gün seks istemeyen milyonlarca erkeği doktora götürelim madem .
Her gün seks istemeyen milyonlarca erkek doktora gider mi gitmez mi bilemem. Ama bu erkeklerin hayata geliş amacı sadece seks yapmak demek ki diyen biri,bana hiç sağlıklı fikirlerde gibi gelmedi.Okurken dehşete düştüm. Kaldı ki seks amaç değil ihtiyaçtır!

Erkeğin Her gün seks yapmak istemesi kadar normal başka ne olabilir ki. Bunu hayata geliş amacı ile ilişkilendirmeniz konu hakkında ne kadar yetersiz kaldığınızı gösteriyor.Valla ben hiç bi yerde,,her gün seks yapmak isteyen erkeğin doktorluk bi vaka olduğunu ne okudum ne de duydum.
Doktorluk vaka olarak olmayabilir ama KK'DA onu da gördük. Eşimin seks düşkünlüğü tarzında bir başlık altında :hamarat:

Back