Ben nerede hata yapıyorum!

Geçin bu çok yaşamış laflarını ya...kadın veya erkek yaradılışta var bu 50-60 yaşında çiftler bile sevisiyor.genelevden çıkan kadın sevisiyor hiç kimsenin ben çok yaşadım azz surda emeklilik hayatımı yaşayım dediğini duymadım :halay:evliligin temel amacı bu zaten madem öyle evlenmesin...kusura bakma ama hele ki 40ına yaklaşmış bir erkek bence biseksuel olabilir.
Yok ya biseksüel de değil şimdi o kadar da şey etmeyelim tövbeler olsun:)))

Yok ya biseksüel de değil şimdi o kadar da şey etmeyelim tövbeler olsun:)))

Canım evli olsun olmasın insanın bir yapısı var...bu tarz şeyleri yaşanmış olaylara,psikolojiye vs. Baglayamayiz,kendimizi boş yere avutmamaliyiz.Anlattigin insan yaradılışına aykırı...bir diğer sebebi de eşin seni hiç arzulamiyor....Bence biraz bu konularda bilimsel makaleler oku...

Ya ne kadar yaşa takılıyorsunuz, yok abi demen gerekiyormuş, yok 40ına gelmiş. Yok 14 yas fark var hesap edicektin bilmem ne..

Bu genellemelerden bıkmadınız mı. Hep aynı yorumlar, birbirlerini coşturan..

Sanki adamın yaşı 70miş gibi davranmışsınız. Yaş yetmiş, iş bitmiş...

İsteksizliği yapısından kaynaklı diye düşünüyorum. Cinselligi yaşama sıklıgı her kişinin aynı mı olmak zorunda. Adamın o an önceligi degildir, zihni meşguldur. O an kendini verememiştir vsvs..

Yaş değil de mevzu evlenmeden önce sorgulanması gereken. Bence ten uyumu ve en önemlisi bu konuda isteklerin ve yaşama isteği sıklığının aynı periyotlarda olması...

Canım evli olsun olmasın insanın bir yapısı var...bu tarz şeyleri yaşanmış olaylara,psikolojiye vs. Baglayamayiz,kendimizi boş yere avutmamaliyiz.Anlattigin insan yaradılışına aykırı...bir diğer sebebi de eşin seni hiç arzulamiyor....Bence biraz bu konularda bilimsel makaleler oku...
Önerebileceğiniz bir makale var mı link atar mısınız

Ya ne kadar yaşa takılıyorsunuz, yok abi demen gerekiyormuş, yok 40ına gelmiş. Yok 14 yas fark var hesap edicektin bilmem ne..

Bu genellemelerden bıkmadınız mı. Hep aynı yorumlar, birbirlerini coşturan..

Sanki adamın yaşı 70miş gibi davranmışsınız. Yaş yetmiş, iş bitmiş...

İsteksizliği yapısından kaynaklı diye düşünüyorum. Cinselligi yaşama sıklıgı her kişinin aynı mı olmak zorunda. Adamın o an önceligi degildir, zihni meşguldur. O an kendini verememiştir vsvs..

Yaş değil de mevzu evlenmeden önce sorgulanması gereken. Bence ten uyumu ve en önemlisi bu konuda isteklerin ve yaşama isteği sıklığının aynı periyotlarda olması...
Genele baktigimiz zaman erkeklerin yarısından fazlası öyle. 'ten uyumu elbetteki var. Var olmasa zaten ilişki esnasında ikimizde fazlasıyla haz almayız diye düşünüyorum. Benim asıl sorum bir erkek ereksiyon halinde neden eşine dokunmaz

Bizde neden böyle değil ya arkadaşlarım eşlerinden bahsediyor. Ben benim eşimin türüne henüz kimse de rastlamadim vallahi

Yok ya böyle erkek çok var. Bir de biz çok belli ediyoruz istediğimizi ondan....Ben istemedikçe eşim çıldırıyor ben isteyince kaçıyor

Ben ortalama 8 10 dedim ama bunun 15 günü bulduğu da oluyor. İlk evlendigimiz günden beri de hep böyle.
İlk evlendiğiniz günden beri ise sıkıntılı demek ki.Bizim ilk evlilik günlerimiz geldi de aklıma:bicak: Ama benim eşim evlenmeden önce çok birliktelik yaşamamıştı.Sevgikiykende birbirimize uzaktık.Evlenmeden önce de sadece öpüşme sevilme olmuştu yani cinsel birliktelik hiç yaşamamıştık.Birbirimize açtık resmen.Tabi yıllar geçtikçe ilk günler kadar sık olmuyor ama yine de haftada 1-2 olur mutlaka.Ayrıca ben evlenmeden önce herşeyi yaşadım diye eşine uzak davranan erkekleri de hiç anlamıyorum.

@Nur_hayat2005 kızlar ben de eşimi istiyorum bazen ama tam o anda kızgınlıklarım kırgınlıklarım açığa çıkıyor ve geri çekiliyorum, belki de aranızda çözülmemiş sorunlar var duygusal olarak sıkıntılar var ?
Kuzu olay şu ben onu hiç reddetmedim hani güzelim bakımlıyımları geçiyorum eşim de yakışıklı ama hiç bir erkeğin istemeyeceği gibi biri değilim ben ilişkide heycan yaratmadım sadece o istedi ve oldu nazım niyazım yoktu o da amaaann zaten ben isteğince her türlü oluo dedi zaten benim eşim çok üşengeç kayınvalidem bile anladı kızım sen boşa korunma bu çocuk üşendiğinden o işi bile yapmaz dedi

Kuzu olay şu ben onu hiç reddetmedim hani güzelim bakımlıyımları geçiyorum eşim de yakışıklı ama hiç bir erkeğin istemeyeceği gibi biri değilim ben ilişkide heycan yaratmadım sadece o istedi ve oldu nazım niyazım yoktu o da amaaann zaten ben isteğince her türlü oluo dedi zaten benim eşim çok üşengeç kayınvalidem bile anladı kızım sen boşa korunma bu çocuk üşendiğinden o işi bile yapmaz dedi

Hah bak işte peşinden koşmuyor heyecanı yitirmiş bunu anlatmak istiyorum.

Hah bak işte peşinden koşmuyor heyecanı yitirmiş bunu anlatmak istiyorum.
Evet doğru söylüyosun duş alırım gecelik giyer yanaşırım adam istemez pembe pijamamı giyerim üstelik saç baş dağınık adet bile olmuşumdur yanaşır hani dalga mı geçiosun şimdi mi gelinir iyi misin sen dicem hayatım adet oldum diyip uyuyorum en fazla böyle istemedim onu

Evet doğru söylüyosun duş alırım gecelik giyer yanaşırım adam istemez pembe pijamamı giyerim üstelik saç baş dağınık adet bile olmuşumdur yanaşır hani dalga mı geçiosun şimdi mi gelinir iyi misin sen dicem hayatım adet oldum diyip uyuyorum en fazla böyle istemedim onu

Bunu anlatmaya çalışıyorum işteeee:D Bak şimdi öncelikle duygular önemli erkekler için, peşinden koşması seni elde etmesi..O sırada gecelik giyiyor olman ya da ayıcıklı pijama hiçç önemli değil. Biz gecelik giyip hazırlanarak beklenti yaratıyor ve onlara baskı hissettiriyoruz. Bunu kitaplardan okudum canım %100 doğru bilgi, erkekler çok farklı bizden. Ulaşabilirsen al oku ilişki kitaplarını, hatta erkekler marstan kadınlar venüsten ile başla, şok olacaksın. Adamların kullanma kılavuzunu çözdün mü işin kolay, her erkek eşini istiyor aslında ama kendimizi ona sunup zorlamayacağız.

Bunu anlatmaya çalışıyorum işteeee:KK70: Bak şimdi öncelikle duygular önemli erkekler için, peşinden koşması seni elde etmesi..O sırada gecelik giyiyor olman ya da ayıcıklı pijama hiçç önemli değil. Biz gecelik giyip hazırlanarak beklenti yaratıyor ve onlara baskı hissettiriyoruz. Bunu kitaplardan okudum canım %100 doğru bilgi, erkekler çok farklı bizden. Ulaşabilirsen al oku ilişki kitaplarını, hatta erkekler marstan kadınlar venüsten ile başla, şok olacaksın. Adamların kullanma kılavuzunu çözdün mü işin kolay, her erkek eşini istiyor aslında ama kendimizi ona sunup zorlamayacağız.
Ayyy ben de çookl şey okudum yapmıyorum artık bıraktım bizim herifi bi yere gidip bişe alırken ev seksisi arıyorum diyorum çalışan kızlar gülüo yani ben zaten seksiyim de aaa farkında deilmişim :))) beni sadece bebek istediğim zaman napam o düşündürüyo ya :(

Ayyy ben de çookl şey okudum yapmıyorum artık bıraktım bizim herifi bi yere gidip bişe alırken ev seksisi arıyorum diyorum çalışan kızlar gülüo yani ben zaten seksiyim de aaa farkında deilmişim :))) beni sadece bebek istediğim zaman napam o düşündürüyo ya :KK43:

Aynen erkekler için kadın şeklinde olmak yeterliymiş, boşuna kasmayın kendinizi kızlar:)

Seni kendine yeten, güçlü, mutlu bir kadın olarak görmek onu çekiyor, gecelik değil:)

Yok ya böyle erkek çok var. Bir de biz çok belli ediyoruz istediğimizi ondan....Ben istemedikçe eşim çıldırıyor ben isteyince kaçıyor
Aslında istisnalar dışında öyle çok belli eden bir insan değilim yaaa. Arada benim de gurur yaptığım oluyor ama eşimin tavrı pek değişmiyor o zamanlarda bile

Arkadaşım bence sorun biraz da sende illa iki güne bir sevişeceksiniz diye bir kanun mu var bu dayatma neden ? On gün de de yaparsınız zaman gelir günde 2 kere de olur insanın hangi gün gününe uyar ki ? Hem eğer istiyorsan sen harekete geç hep sevişmeyi erkekler başlatmalı diye hangi kitapta yazıyor ? erkek de olsalar çükleri :) de olsa (severim bu lafı )onların da canı istemiyor yorgun düşünceli olduğu zamanlar olabilir.ve de 37 yaş bence altın yaş dır yaşlı filan değil eşin erkekler 40 dan sonra azar derler demek ki yaşla filan değil ve belki eşinin ilişki karakteri bu olabilir her gün sevmeyebilir orta yolu bulun kocişinizi çok sevin saçma sapan griplere girmeyin ki onlar bu gripleri önemsemezler ve bu çevre dayatmalarına aldanmayın adı üstünde özel hayat kişiye çiftlere özel kriter yok yani herkesle aynı olmaz

Benim eşim 2 değişmiyorlar anacığım degişmiyorlar :KK69:

Tabiki de sevişme eylemini hep ondan beklemiyorum ama bir kaç kez ondan bu tepkileri görünce tedirgin oluyorum yaklaşırken. 2 günde 1 gibi bir beklentim zaten yok ama bir yakınlaşma olunca devamı gelmeli diye düşünüyorum.
Arkadaşım bence sorun biraz da sende illa iki güne bir sevişeceksiniz diye bir kanun mu var bu dayatma neden ? On gün de de yaparsınız zaman gelir günde 2 kere de olur insanın hangi gün gününe uyar ki ? Hem eğer istiyorsan sen harekete geç hep sevişmeyi erkekler başlatmalı diye hangi kitapta yazıyor ? erkek de olsalar çükleri :) de olsa (severim bu lafı )onların da canı istemiyor yorgun düşünceli olduğu zamanlar olabilir.ve de 37 yaş bence altın yaş dır yaşlı filan değil eşin erkekler 40 dan sonra azar derler demek ki yaşla filan değil ve belki eşinin ilişki karakteri bu olabilir her gün sevmeyebilir orta yolu bulun kocişinizi çok sevin saçma sapan griplere girmeyin ki onlar bu gripleri önemsemezler ve bu çevre dayatmalarına aldanmayın adı üstünde özel hayat kişiye çiftlere özel kriter yok yani herkesle aynı olmaz

Back