Ben nerede hata yapıyorum!

Bende öyle düşünüyorum. Keşke eşim de boyle düşünse. Ben buradaki konuşmalardan yola çıkarak ona dedim ki senin için sayfalarca makale okudum. Sende bir anormallik var. Bana diyor ki senin okudugun makalelerde anormallik var
Kesinlikle eşinizde bi anormallik var ama bu tıbbi bi anormallik değil de adı "bencillik" olan bi anormallik. Bi adam bu konuda dediğim dedik olamaz çünkü ilişki karşılıklıdır ve iki kişinin de beklentisini karşılamalıdır. Yoksa evlilikte kopukluklar ve başka arayışlar ortaya çıkabilir. Bunu bence kendisine bi hatırlatın. Eşinizse ihtiyaçlarınızı karşılayacak bitti bu kadar.

çocuk yapın bence.sende rahatla kocanda rahatlasın=) çocuktan sonra o istekler ayda bıre ınıyor.gerı kalan gün görev oluyor:anne::emir_bebek::KK48:

Kesinlikle eşinizde bi anormallik var ama bu tıbbi bi anormallik değil de adı "bencillik" olan bi anormallik. Bi adam bu konuda dediğim dedik olamaz çünkü ilişki karşılıklıdır ve iki kişinin de beklentisini karşılamalıdır. Yoksa evlilikte kopukluklar ve başka arayışlar ortaya çıkabilir. Bunu bence kendisine bi hatırlatın. Eşinizse ihtiyaçlarınızı karşılayacak bitti bu kadar.
Buradaki görüşleri fikirleri önerileri yabana atmıyorum. Hepsini toparlayıp kendisiyle 1 kez daha medeniyet çerçevesinde konuşmaya çalışacağım teşekkür ederim hepinize :)

eşiniz yaşı itibarıyla böyle davranmıyor. 37 yaşındaki bir insanın libidosu bu kadar düşmez.
bence siz haklisiniz, ilişki aralığı oldukça seyrek. ama eşiniz bunu sorun olarak kabul etmeden tek başınıza hiçbirşey yapamazsınız.
ayrıca çocuk bebeklik yillarini atlattıktan sonra sandiginizin aksine isteğiniz fazlalasabilir. kısaca bu sorununuzu çözmeden çocuk düsünmeyin.
cinsellik evliligin temel taşlarından biri ve ortak bir standart geliştirmedikçe iki taraf da mutsuz oluyor.

Buradaki görüşleri fikirleri önerileri yabana atmıyorum. Hepsini toparlayıp kendisiyle 1 kez daha medeniyet çerçevesinde konuşmaya çalışacağım teşekkür ederim hepinize :)

Yalnız benim okuduğum makaleler kadın ben istiyorum dedikçe erkeğin bunu "görev" olarak algıladığını, kendisinin peşinden koşması gerektiğini söylüyor. Siz giyinin ama istiyorum demeyin, hiç de bozuntuya vermeyin. Erkek psikolojisinde bu durum baskı ve yönetme oluyormuş ve erkeklerin tüm isteği kaçıyormuş.

Ben bunu denedim gerçekten de ne zaman önemsemesem adam deli oluyordu, giyinip süslenince bakmıyordu bile...

Yazdıklarınızda kendimi okudum sanki bizimki de aynen böyle yorgunum, uykusuzum, böyle mi belli edilir hep aynı şeyler bi kaç kere reddedilince bıraktım ben de haftada bir belki on günde bir oluo ve işin tuhaf tarafı yeni yeni çocuk istemeye başladım o zmn napacaz bilmiyorum beni çok düşündürüyo normal zamanda aynen dediğin gibi ereksiyon oluo ilgi gösterio ama iş oraya gelince yorgun oluo kimseye de anlatamıosun derdini bi arkadaşıma söylemiştim benimki hiç öyle değil her gün istiyo bıktım diye başlayınca oturduk onun derdini dinledik ona üzüldük zor bi durum ben de çare bulmuş değilim

Ben yaptım onu açık açık konuştum ama anlattığınız kadarıyla eşlerimiz tıpa tıp aynı dinledi sadece beni ama benim de artık son sınırımdı boşanalım dedim aramızda tutku kalmadı ev arkadaşı olduk dedim 8 yıldır birlikteyiz normal dedi benim trpem iyicr attı yani 20. Senemizde ne olacağız o zmn yatakları ayırır tanımayız birbirimizi doktora gitmemiz lazım dedim tamam ben giderim dedi ama konu orda kaldı ben bi yere varamadım duş alıp geceliklerimi giyip yanaşmıştım bi gün uyudu snr ben de sabah çok ağladım bütün geceliklerimi yırttım o kadar berbat bi durumki şu an duygularını çok net anlayabiliyorum

Cocuk olunca bozulur mu Sahiden ????

Çocuğum yok, çocuklu evde cinsel hayatın nasıl olduğuna dair net bir bilgim yok o yüzden.
Ama burada okuduğum kadarıyla ilk zamanlar sekteye uğruyor cinsel hayat. Hem enerji kalmıyor, hem zaman.
Siz henüz süre konusunu çözememişken bebek olması var olan düzeni de bozar.

eşiniz yaşı itibarıyla böyle davranmıyor. 37 yaşındaki bir insanın libidosu bu kadar düşmez.
bence siz haklisiniz, ilişki aralığı oldukça seyrek. ama eşiniz bunu sorun olarak kabul etmeden tek başınıza hiçbirşey yapamazsınız.
ayrıca çocuk bebeklik yillarini atlattıktan sonra sandiginizin aksine isteğiniz fazlalasabilir. kısaca bu sorununuzu çözmeden çocuk düsünmeyin.
cinsellik evliligin temel taşlarından biri ve ortak bir standart geliştirmedikçe iki taraf da mutsuz oluyor.
Cinselligin evliliğin temel taşlarından olduğunu söylediğim de her şey cinsellik etrafında dönmüyor demişti.

Yalnız benim okuduğum makaleler kadın ben istiyorum dedikçe erkeğin bunu "görev" olarak algıladığını, kendisinin peşinden koşması gerektiğini söylüyor. Siz giyinin ama istiyorum demeyin, hiç de bozuntuya vermeyin. Erkek psikolojisinde bu durum baskı ve yönetme oluyormuş ve erkeklerin tüm isteği kaçıyormuş.

Ben bunu denedim gerçekten de ne zaman önemsemesem adam deli oluyordu, giyinip süslenince bakmıyordu bile...
Bizde neden böyle değil ya arkadaşlarım eşlerinden bahsediyor. Ben benim eşimin türüne henüz kimse de rastlamadim vallahi

Yazdıklarınızda kendimi okudum sanki bizimki de aynen böyle yorgunum, uykusuzum, böyle mi belli edilir hep aynı şeyler bi kaç kere reddedilince bıraktım ben de haftada bir belki on günde bir oluo ve işin tuhaf tarafı yeni yeni çocuk istemeye başladım o zmn napacaz bilmiyorum beni çok düşündürüyo normal zamanda aynen dediğin gibi ereksiyon oluo ilgi gösterio ama iş oraya gelince yorgun oluo kimseye de anlatamıosun derdini bi arkadaşıma söylemiştim benimki hiç öyle değil her gün istiyo bıktım diye başlayınca oturduk onun derdini dinledik ona üzüldük zor bi durum ben de çare bulmuş değilim
Sana mesaj atıyorum

Bu kadar üsteleyince cinsellikten soğumuş olabilir. Ben soğudum konuyu okuyunca.

Bence tespitin cuk diye oturmus. Hizli yasamis simdi dinginlik istiyor. Ama senin yasindaki bir kadinin ne kadar sklkla isteyecegini de adi gibi bilir. Bu safa yatma ayaklari hos degil.

Geçin bu çok yaşamış laflarını ya...kadın veya erkek yaradılışta var bu 50-60 yaşında çiftler bile sevisiyor.genelevden çıkan kadın sevisiyor hiç kimsenin ben çok yaşadım azz surda emeklilik hayatımı yaşayım dediğini duymadım :halay:evliligin temel amacı bu zaten madem öyle evlenmesin...kusura bakma ama hele ki 40ına yaklaşmış bir erkek bence biseksuel olabilir.

Back