• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nerede hata yapıyorum!

Cocuk olunca bozulur mu Sahiden ????
Yaşla bir ilgisi yok bence. Bekar hayatının hızlı olduğunu söylemiş ama önemi olan skor değil, ilişkilerinin niteliği.
Yani uzun süreli ilişkileri olmadıysa, daha çok kısa süreli ilişkiler ya da tek gecelik ilişkiler yaşadıysa ilişki sıklığı azdır. Adamın kondisyonu 10-15 günü kaldırıyordur, fazlası zorluyordur belki de.

Ne yapılır bilemedim ama çocuk olursa o düzen de bozulur gider. Baskı yapmadan davranışlarınızla yönlendirmeye çalışın bence. Bir sorunu varsa da doktora gitsin.

Yaşla bir ilgisi yok bence. Bekar hayatının hızlı olduğunu söylemiş ama önemi olan skor değil, ilişkilerinin niteliği.
Yani uzun süreli ilişkileri olmadıysa, daha çok kısa süreli ilişkiler ya da tek gecelik ilişkiler yaşadıysa ilişki sıklığı azdır. Adamın kondisyonu 10-15 günü kaldırıyordur, fazlası zorluyordur belki de.

Ne yapılır bilemedim ama çocuk olursa o düzen de bozulur gider. Baskı yapmadan davranışlarınızla yönlendirmeye çalışın bence. Bir sorunu varsa da doktora gitsin.

Off bunlar hikaye bence.
Cidden erkekler bu muhabbetleri bıraksa bence ayda yılda bir seviştiyse işte onları döndürüp anlatıyordur.
Yoksa yarı çıplak oturan karısına ben nerden bileyim sevişmek istediğini demezdi herhalde !
37 evet yaşlı değil ama yine de 24 yaşla kıyaslanamaz bence.
Evet ereksiyon oluyordur ama üşeniyor olabilir ne bileyim yeterince enerjisi olmayabilir vs. Vs.
Ayrıca sizin isteğinize saygı göstermeli o daha geniş aralıklı isteyebilir ama ortayı bulması lazım.
Madem kendisinden 14 yaş genç kadınla evlendi bunları hesap etmesi gerekiyordu.
Yine duygularıma tercüman bir konuşma gel de bunu onun kalas beynine anlat

Vallaha canım benim yaşlı insaların bile 4en fazla 4.,5 günde cinsel istekleri var.Eşiniz normal deil.15 gün 10 gün bu bebce çok uzun bi zaman.Bence adam anca kendini toplayıp seninle sex yapıo.Bence kendininde farkında.Sizede söylemio bence sorunu olduğunu.Kendinizi suçlamayın.Ama bi sıkıntı varsa size solememesı çok saçma.
Tahmin edersiniz ki bende eşimle herşeyi konuştum var mı soylemiyor yoksa gerçekten onun düşündüğü gibi mi olmalı arafta kaldim. Bildiğim tek şey var bana da o uzun sürede girilen ilişki yetersiz geliyor

Görüntüsü itibari ile de yaşını pek gösteren bir insan değil. Ilk islandiginiz yağmur olunca yaş farkını pek gözetmiyorsunuz. Olgun olur düşüncesi ile
Tabii öyle de ben kalkıp kendimden 10 küsür yaş büyük biriyle olmam kusura bakmayın. Her şeyin bir usulü var.

benim de eşim bekarken hızlı yaşamış ama bunun cinsellikle alakası yok.
10-15 gün nedir Allah için yani çook uzun bir süre. hastalığı varsa tamam bir şey demem tedavi olur, ama hastalık yoksa 10-15 gün çok fazla. 2 gün yapmasak afedersiniz eşim sürtünür bana kedi gibi. bununla övünmüyorum yanlış anlaşılmasın ama aşıksa illa ki eşini öpmek koklamak ister. sadece sevişebilir de illa içine girmesine de gerek yok.

konu bana çok tuhaf geldi. bence eşiniz bir doktora gitsin. hormonlarına baktırsın.
10-15 gün çok çok fazla.
zaten adet belirtileri başlasa, adet olsan en az 7-8 gün ilişki olmayacak. bir de 10-15 gün araya girerse... :işsiz::işsiz:
Öper koklar. Eller okşar ama ilerisinde kendini durdurur. Benim de aklım buna ermez işte:)

Afedersiniz ama insan ilişki esnasında arzulanip arzulanmadigini hissetse onuru kırılmaz mi ben bunu hiç hissetmedim. O yüzden normal günlerdeki tavrı garibime gidiyor zaten

yani şöyle karşınızdaki insanı sizden daha iyi tanıyan yok ama herkes kendi ilişkisinden pay biçio, mesela ben ilişkimde biyere gideli daha yarım saat olmuşken apar topar eve koştuğumuzu bilirim. bu kıyasla düşündüğümde 15 günlük araların benim için başka açıklaması yok gibi

ya belki haddim değil ama soru sormuşsunuz cevap vermek istedim. lütfen beni yanlış anlamayın. eşiniz artık 40 lı yaşlara gelmiş siz daha 20 li yaşların ortasındasınız. sizin ve onun enerjisi aynı değil bence sorun bu.

ayrıca cinsellik yapıldıkça yada sıklaştıkça sıkılıncak bıkılacak bişe değilki, sonuçta bu bir haz..
Bende öyle düşünüyorum. Keşke eşim de boyle düşünse. Ben buradaki konuşmalardan yola çıkarak ona dedim ki senin için sayfalarca makale okudum. Sende bir anormallik var. Bana diyor ki senin okudugun makalelerde anormallik var

şimdi düşündüm de "her gün aynı yemek yenilmez" diyen eşiniz; sizinle birlikte olduğu günler dışındaki o 8-10 günlük zaman sürecinde diğer çeşit çeşit yemeklerin tadına bakıyor olmasın.. yemek çeşidi çok olduğu için tekrar size dönmesi uzun sürüyor olabilir.

çok mu kötü düşündüm..

kırmak istemedim ama eşinizin tavrı size karşı çok yanlış geldi..
Öyle bir şeyin söz konusu bile olamaz. O konuda rahatım ya :)) işte bunlar da olmayınca insana okudukları tuhaf geliyor değil mi ben bizzat yaşıyorum siz okuduğunuz kadarını biliyorsunuz

Bende öyle düşünüyorum. Keşke eşim de boyle düşünse. Ben buradaki konuşmalardan yola çıkarak ona dedim ki senin için sayfalarca makale okudum. Sende bir anormallik var. Bana diyor ki senin okudugun makalelerde anormallik var
eşin de gerçekten bir anormallik var :KK43:

Öyle bir şeyin söz konusu bile olamaz. O konuda rahatım ya :)) işte bunlar da olmayınca insana okudukları tuhaf geliyor değil mi ben bizzat yaşıyorum siz okuduğunuz kadarını biliyorsunuz
en azından bundan emin olmanız sevindirici. neler okuyoruz forumda biliyorsunuz.. ama eşinizin bu sorununu çözmelisiniz bi an önce..

Back