Ben Nerde Yanlış Yaptım

paylaş bakalım :)
Canımcım seni burda görmek ne güzel :))
Olaya tam olarak hakim misin bilemiyorum o yüzden özet geçeyim sana
1 aya yakındır flört ettiğim biri var
10 gündür kopukluk yaşıyoruz nedenini sordum ilgisiz olduğumu söyledi
bende 2018 in son günü şöyle bi mesaj attım
Sana son kez içimden gelenleri söylemek istedim
Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Belki sana ilgimi hissettiremedim ama bunun farkındayım artık
Eğer içinde bana karşı hala bişeyler varsa konuşup çözelim
O günün akşamı mesajı gördü cevap vermedi bende tel numarasını sildim demekki istemiyo gibisinden düşünerek
Tam Yeni yıla gireceğimiz sırada mesaj geldi ondan toplu mesaj attığını düşünerek önemsemedim sonra adımı yazarak ikinci mesajı attı
Bende cevap verdim sonra biraz konuştuk ona duygularımı açtım
Dünden beri yine konuşmuyoruz anlayamadım

Sen bir süre daha sıcak, ilgili konuş bakalım. Eğer uzaklaşmasının sebebi gerçekten senin ilgisiz davranışların ise, zaten sen ilgili olunca değişir ama sen yakın, ilgili davranmaya devam ederken, o hala böyle bir arıyor bir aramıyor, uzak davranıyorsa bırak gtitsin derim canım :)

Öyle yapıcam artık
Dün en son duygularımı net bir şekilde yazdım ona
Hala mesajı görüp cevap verecek

Beynim yandı...
Bir aylık birşey de nasıl böyle hükümlere varabiliyorsunuz ...

bunca düşünceyi entrikayı taktiği soruyu nasıl üretebilicek vakit ve hafıza boşluğunu nasıl buluyorsunuz şaşırıyorum ...

Ben insanların isimlerini anca anca hafızama alabiliyorum ...
Çok acayip çok fantastik

Tatlım neresi fantastik bunun gencim enerjiğim

Hala neden zorluyosun ben onu anlamadim ? Rutin bi sekilde duygularini acikliyosun karsidan tık yok.Uzmemek icin bitiremiyor oyle goruyorum.Daha fazla zorlama bence.

yoğunluğundan değilmiş demek ki ilgisizliği bundan bi şey cıkmaz

Hala neden zorluyosun ben onu anlamadim ? Rutin bi sekilde duygularini acikliyosun karsidan tık yok.Uzmemek icin bitiremiyor oyle goruyorum.Daha fazla zorlama bence.
Zorlamıyorum ki yılbaşı akşamı kendi yazdı bende kopukluğun sebebini sordum son zamanlardaki o da sadece benim geldiğimi gördüm dedi
Ama sen böyle diyincede aklım karıştı
Sen bunlardan ne çıkarıyosun canım

Ben bunlardan bu adamdan bir sey olmayacagini cikariyorum.Iliski isteyen erkek sen geldin ben bu kadar geldimin hesabini yapmaz.Hep sen cabala o zaman ama sonra cok pisman olursun.

Haklısın ben bi geri durucam bakalım napacak

Yani 1 aylik daha adi bile konmamis iliski degil.Su zamanlarda sizin gece gunduz konusup mesajlasmaktan uykusuz kalmaniz gereken zamanlar.Daha simdiden yok sen adim atmadin yok ben acilmadimla geciyor.Bir bag olustugunu dusubmuyorum aranizda.Olsa da olur olmasa da olur modunda bu adam.Ugrasmaya,basa bela almaya degmez.

sence ben nasıl davranayım canım onu da bi söylesen

Bulusmaniz yok mu mesela ? Hadi bulusalim demiyor mu ? Ben olsam kusura bakma benim iliski anlayisim bu degol der bitirirdim ki bunu sana daha oncede yazdim ama sen pek orali olmadin.
aramız limoniydi ya bu süre içinde demedi yeni yeni düzeliyo gibi bakalım hastaymıs nasıl davranmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…