- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Peki sence ne zaman yazayım akşam mı şimdi miHarika canım aynen böyle yap
akşam belki bir yere çıkar ya da yanında ailesi olur şimdi daha iyi bence yaniPeki sence ne zaman yazayım akşam mı şimdi mi
yazdım bakalım hadi hayırlısıakşam belki bir yere çıkar ya da yanında ailesi olur şimdi daha iyi bence yani
Haber ver bi gelişme oluncayazdım bakalım hadi hayırlısı
Olur haber veririmHaber ver bi gelişme olunca
Bence seninle ilgili şüpheleri yani sevginle ilgili şüpheleri olduğunu bir ömür böyle gitmez diye düşündüğünü söyleyecek. Ama halledilir merak etmeOlur haber veririm
Sence ne diyecek kuzum ne hissettiğini söylesene
Ay canım benimde içimden pozitif düşünceler geçiyoBence seninle ilgili şüpheleri yani sevginle ilgili şüpheleri olduğunu bir ömür böyle gitmez diye düşündüğünü söyleyecek. Ama halledilir merak etme
Deme öyleSanmıyorum.
Noldu cevap verdi miAy canım benimde içimden pozitif düşünceler geçiyo
Umarım sonuç hissettiğimiz gibi olur
Yok daha whatsaba girmemişNoldu cevap verdi mi
Ay şu beklemeler insanı deli ediyor bak cevap ver işte. yoksa bilerek mi girmiyor bildirimi gördü. Eninde sonunda girmek zorunda amanYok daha whatsaba girmemiş
Bildirimi kesin görmüştür instagrama girmiş whatsaba girmemişAy şu beklemeler insanı deli ediyor bak cevap ver işte. yoksa bilerek mi girmiyor bildirimi gördü. Eninde sonunda girmek zorunda aman
Hemen öyle deme benimkine bazen sms olarak bir link gönderiyorum 4 gün sonra bakıyor ay bunu atmışsın görmemişim diypr. Pc den mi girdi acaba instagrama. İstersen ara konuşBildirimi kesin görmüştür instagrama girmiş whatsaba girmemiş
Daha üstüne düşmeye gerek yok ya güniçinde illa ki görür mesajıHemen öyle deme benimkine bazen sms olarak bir link gönderiyorum 4 gün sonra bakıyor ay bunu atmışsın görmemişim diypr. Pc den mi girdi acaba instagrama. İstersen ara konuş
Nebliyim ben olsam bi de arardım. Ama diğer hanımlar da bişey desin bilemedimDaha üstüne düşmeye gerek yok ya güniçinde illa ki görür mesajı
Diğer hanımlar ne diyor bilmiyorum ki dut yemiş bülbüle döndülerNebliyim ben olsam bi de arardım. Ama diğer hanımlar da bişey desin bilemedim
Bişey yazdı mıDiğer hanımlar ne diyor bilmiyorum ki dut yemiş bülbüle döndüler
yok whatsaba da girmemiş tatlım send bende çok heyecanlıyız sonuç içinBişey yazdı mı
Bişey yazdı mıDiğer hanımlar ne diyor bilmiyorum ki dut yemiş bülbüle döndüler
Arasana boşver içinde kalmasın zatrn açmazsa bir daha görmeyeceksin hakkındane düşünmüş çnemli değilyok whatsaba da girmemiş tatlım send bende çok heyecanlıyız sonuç için
eğer her şey yoluna girerse ilişkiyi sen kurtarmış olacaksın tatlım yoksa adım atamazdım ben