Doğru söylüyorsun böyle yetişmişiz işte duramıyorum salaklık bende böyle olunca kıymet veren olmuyorAile garip olabilir tamam da, siz niye tanismaya gittiginiz evin yemegini bulasigini ivir zivirini yapiyorsunuz?
Oturun iste misafir olarak, kalkin gidin sonra da.
Fragman belli olduguna gorede, filme gidersen sen bilirsin:)
Bundan sonra yapmayin, genel olarak soyluyorum yani, bu olmaz baskasi olur hic oyle kendinizi kimseye hizmete alistirmayin.Doğru söylüyorsun böyle yetişmişiz işte duramıyorum salaklık bende böyle olunca kıymet veren olmuyor
bunlar sadece o akşam için anlattıklarım çocuğun küfürleri hakaretleri asıl konu geride ben sadece ailesinin yaptığı davranışları sormak istedim kendisi tamamen narsist ailesinin davranışlarına bakınca onlar da kibirliAklin varsa hiccc bulasma. Tabi ki normal degil.
O zaman neden hala birliktesiniz?bunlar sadece o akşam için anlattıklarım çocuğun küfürleri hakaretleri asıl konu geride ben sadece ailesinin yaptığı davranışları sormak istedim kendisi tamamen narsist ailesinin davranışlarına bakınca onlar da kibirli
kesinlikle akıllandım artık yapmamam gerekiyor annem bizi böyle yetiştirdi ne yazıkkiBundan sonra yapmayin, genel olarak soyluyorum yani, bu olmaz baskasi olur hic oyle kendinizi kimseye hizmete alistirmayin.
ve sen hala ayrilmiyorsan sende de ciddi problem var demektirbunlar sadece o akşam için anlattıklarım çocuğun küfürleri hakaretleri asıl konu geride ben sadece ailesinin yaptığı davranışları sormak istedim kendisi tamamen narsist ailesinin davranışlarına bakınca onlar da kibirli
bilmiyorum aşk alışkanlık belki de ama yanlış olduğunun farkındayım mantıklı hareket edemiyorumO zaman neden hala birliktesiniz?
evet galiba varve sen hala ayrilmiyorsan sende de ciddi problem var demektir
Hazif laf dinliyosun, cocuktan da ayril litfenkesinlikle akıllandım artık yapmamam gerekiyor annem bizi böyle yetiştirdi ne yazıkki
31 yaşında bir kadın olarak liseli kızların sıraladığı aşk meşk bahanelerini sıralamamanız gerekir.bilmiyorum aşk alışkanlık belki de ama yanlış olduğunun farkındayım mantıklı hareket edemiyorum
evet ama hayal kırıklığı çok kötü bir şey başta melek gibi olup böyle biri çıkıyor ya bunun üzüntüsüne dayanamıyorum artıkHazif laf dinliyosun, cocuktan da ayril litfenalsin anasını danasini gitsin. Sana değer verseydi şu duruma dusmezdin emin ol. Deger vermeyeni de dehle.