- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.450
-
- Konu Sahibi aycoregimisali
Cimri olduğunu erkenden farketmiş oldunuz en azındanBence de garson hesabı getirip masanın ortasına koydu o da orda açtı nasıl yapalım dedi. Hiç önüne çekip de direk ödeme yapmadı yani. Ben de o an hesaba bakıp yarısını koydum.
Aynen buna da şükür. Zaten konuşmalarının arasında anlamıştım biraz. Ama hesapta beklemiyordumCimri olduğunu erkenden farketmiş oldunuz en azından
Ay inanmıyorum siz hemen kacın ondan. Kapagı kapatıp ona dogru uzatırdım anlardı zatenNe derdiniz mesela? Bi de bana muhabbetin arasında babamın ne iş yaptığını sordu ben de söyledim ama ben onunkini hiç sormadım mesela. Bu da çok garip geldi
Evet zaten ısınmamıştım haklısınızAy inanmıyorum siz hemen kacın ondan. Kapagı kapatıp ona dogru uzatırdım anlardı zaten
Kesinlikle bir arkadaşıma da aynısı olmuş o bana önceden anlatmıştı. Ben de ayy inanamıyorum ben olsam orda hepsini ödeyip kalkıp giderdim dedim. Ama kendime gelince öyle yapamadım çünkü durağa kadar beraber gideceğimizi biliyordum bi de ortam kızışsın istemedimÇok itici, inanilmaz itici, kadın erkek olmakla alakası yok, hesap açılıp nasıl yapalım denir mi ya
Bence direk engelleyin ve görüşmeyin.
İyi de bunu bastan konusmak lazım o zaman o an cepten 150 lira cıkmayabilir de daha kötüAçıkçası bana yanlış gelmedi. Deme tarzı yanlış olabilir doğru ancak 9 bin maaş alıyor demek günümüz Türkiye'sinde mükemmel bir maaş değil açıkçası ve borcu harcı var mı bilmiyorsunuz. Keza kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil açıkçası. 3 yıllık sevgilim var kendisi memur ben öğrenciyim ama ilk buluşmadan itibaren ben kendi yediğimi kendim ödedim-kendim isteyerek- Onun parasına güvenip gelmiyorum çünkü. Sizinki daha ilişki bile değil, tanışma durumundasınız cimri demek için bence çok erken.
Anladım ama yemeğe davet edip ödememesi bana garip ve itici geldi.Açıkçası bana yanlış gelmedi. Deme tarzı yanlış olabilir doğru ancak 9 bin maaş alıyor demek günümüz Türkiye'sinde mükemmel bir maaş değil açıkçası ve borcu harcı var mı bilmiyorsunuz. Keza kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil açıkçası. 3 yıllık sevgilim var kendisi memur ben öğrenciyim ama ilk buluşmadan itibaren ben kendi yediğimi kendim ödedim-kendim isteyerek- Onun parasına güvenip gelmiyorum çünkü. Sizinki daha ilişki bile değil, tanışma durumundasınız cimri demek için bence çok erken.
anladım ama yemeğe davet edip ödememek bana itici geldi. Bir de erkekte güçlülüğü seviyorum bu beni etkiliyor. Bu olaydan sonra gözümde çok pasif biri gibi gözüktü açıkçası. Hani parasız olan güçsüz mü diyeceksiniz ama o zaman yime dışarıda kahve içmeye falan gitseydik ne biliyim çok garip hissettim yaniAçıkçası bana yanlış gelmedi. Deme tarzı yanlış olabilir doğru ancak 9 bin maaş alıyor demek günümüz Türkiye'sinde mükemmel bir maaş değil açıkçası ve borcu harcı var mı bilmiyorsunuz. Keza kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil açıkçası. 3 yıllık sevgilim var kendisi memur ben öğrenciyim ama ilk buluşmadan itibaren ben kendi yediğimi kendim ödedim-kendim isteyerek- Onun parasına güvenip gelmiyorum çünkü. Sizinki daha ilişki bile değil, tanışma durumundasınız cimri demek için bence çok erken.
Yani ama gideceğimiz yer zincir bi cafe hani fiyatlara internetten bile bakabilirdi. Ben çok soğudum yaİyi de bunu bastan konusmak lazım o zaman o an cepten 150 lira cıkmayabilir de daha kötü
Bi de bence burada şu da var. Siz teklif ediyorsunuz ben kendiminkini ödeyeyim diye. Baştan o nasıl yapalım demiyordur diye düşünüyorum.doğru muyum?Açıkçası bana yanlış gelmedi. Deme tarzı yanlış olabilir doğru ancak 9 bin maaş alıyor demek günümüz Türkiye'sinde mükemmel bir maaş değil açıkçası ve borcu harcı var mı bilmiyorsunuz. Keza kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil açıkçası. 3 yıllık sevgilim var kendisi memur ben öğrenciyim ama ilk buluşmadan itibaren ben kendi yediğimi kendim ödedim-kendim isteyerek- Onun parasına güvenip gelmiyorum çünkü. Sizinki daha ilişki bile değil, tanışma durumundasınız cimri demek için bence çok erken.
Kendi ödeyebilcegi kadar bi yere götürseydi bile bu kadar sogumazdınızYani ama gideceğimiz yer zincir bi cafe hani fiyatlara internetten bile bakabilirdi. Ben çok soğudum ya
Benim durumum sikisik odeyebilir misin demek başka birşey, ki ilk buluşmada oda denmez o zaman bulaşmayacak, aynı şeyi konu sahibi yapsa onu da kinardim. Hesabı açıp nasıl yapcaz demek çok itici. Hayatımda kocam da dahil hiç erkek parası yemedim ama bu üslup aşırı itici.Açıkçası bana yanlış gelmedi. Deme tarzı yanlış olabilir doğru ancak 9 bin maaş alıyor demek günümüz Türkiye'sinde mükemmel bir maaş değil açıkçası ve borcu harcı var mı bilmiyorsunuz. Keza kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil açıkçası. 3 yıllık sevgilim var kendisi memur ben öğrenciyim ama ilk buluşmadan itibaren ben kendi yediğimi kendim ödedim-kendim isteyerek- Onun parasına güvenip gelmiyorum çünkü. Sizinki daha ilişki bile değil, tanışma durumundasınız cimri demek için bence çok erken.
Bence de. Aslında bu 2. Buluşma. İlk buluşmada kahve içmiştik onu ısmarlamıştı sağolsunBenim durumum sikisik odeyebilir misin demek başka birşey, ki ilk buluşmada oda denmez o zaman bulaşmayacak, aynı şeyi konu sahibi yapsa onu da kinardim. Hesabı açıp nasıl yapcaz demek çok itici. Hayatımda kocam da dahil hiç erkek parası yemedim ama bu üslup aşırı itici.
Kesinlikle. O zaman yine bir açık havaya gitseydik kahvelerimizi alıp yaniKendi ödeyebilcegi kadar bi yere götürseydi bile bu kadar sogumazdınız
Zaten bir insana en basından durumum sıkısık ona göre ben seni suraya götüreyim desen konu sahibi de böyle yapmazdı bence durum farklı burdaBenim durumum sikisik odeyebilir misin demek başka birşey, ki ilk buluşmada oda denmez o zaman bulaşmayacak, aynı şeyi konu sahibi yapsa onu da kinardim. Hesabı açıp nasıl yapcaz demek çok itici. Hayatımda kocam da dahil hiç erkek parası yemedim ama bu üslup aşırı itici.
Aynen öyleZaten bir insana en basından durumum sıkısık ona göre ben seni suraya götüreyim desen konu sahibi de böyle yapmazdı bence durum farklı burda
Bana da bu hesap ödemenin kadını erkeği olmadığı düşüncesindeyim ama hesap gelince ortaya tutup "nasıl yapalım" demesi hoş değil. Hele ki daha yeni başlamış bir ilişkide. Zaten birbirini tanıdıkça bir o öder bir bu öder para hesabı yapılmazAçıkçası bana yanlış gelmedi. Deme tarzı yanlış olabilir doğru ancak 9 bin maaş alıyor demek günümüz Türkiye'sinde mükemmel bir maaş değil açıkçası ve borcu harcı var mı bilmiyorsunuz. Keza kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda da değil açıkçası. 3 yıllık sevgilim var kendisi memur ben öğrenciyim ama ilk buluşmadan itibaren ben kendi yediğimi kendim ödedim-kendim isteyerek- Onun parasına güvenip gelmiyorum çünkü. Sizinki daha ilişki bile değil, tanışma durumundasınız cimri demek için bence çok erken.