- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
Şiddet eğilimli olduğunu nasıl anlarsınŞu an evli olmasam eşimle flort ediyor olsam daha baska seyler konusurdum. Yemek temizlik falan ne bu yani? Ortak hayat kurma yolunda bunlar tabii ki onemli ama daha önemli seyler var. Sevgi, sevgiyi ifade ediş biçimi, şiddet egiliminin olup olmamasi, gelecek planlarımız, hayattan beklentilerimiz uyuşuyor mu? Siyasi goruş kafa yapisi aileler... bunlar varken oncelikli olarak, yemek yaparsin temizlik yaparsin nedir yani?
Erkeklerde kafayı yemiş..eskiden bizim gençlik yıllarımızda eve kız arkadaşı gelsin isteyen adam hiç birşey diyemiyorsa "gel film izleyelim..dışarıdaki gürültü benim dikkatimi dağıtıyor oysa ben senin anlatacaklarınla çok ilgileniyorum.. seni tanımak istiyorum" filan derdi.Zaten pandemi ortada ne restorant var ,ne Cafe.."bildiğim balıkçı /vs.biryer var..Ben önden alışverişi yaparım yarın bize gel de birlikte güzel bir ziyafet hazırlayalım " dese gene iyi..adam hiç zahmete girmek istemiyor bile..gel donumu yıka ,kapımı sil diyerek bu güne kadar evine götürebildiği bir kız olduysa helal olsun diyorumO arkadaslar fazla iyi niyetli bence bu adam pişkin zevzek hadsiz ve de terbiyesiz. İnsanın aklına gelse bile demez. Gel temizlik yap. Bak bak bak.
sanki flortunuzle degil de siyaset meydaninda konusuyorsunuz ne bu cidden sasirdim. gayet basit bir small talk bu yani.
hastayim sen bana bakarsin, aa tabi bakarim sana bakmayip kime bakicam. bitti. sanki bakarim dediniz diye sozlesme imzalamiyorsunuz ki. ben mi flort ederken asiri civigim herkes mi cok ciddi anlamadim.
Bu direk hizmetçi arıyor. Sen kibar bile davranmissin.Hasta değildi ya da hasta olunca bakarsın gibi demedi. Ve önceki konuşmalarından anladığım kadarıyla bunu bakacarım yemek yaparım beklentisiyle yazdığına çok eminim. Aaa tabi bakarım gibi bi şey yazdığımda 10 kere soracaktı ne zaman yapacaksın diye.
okey anladim. ama yine de ben olsam boyle ders verircesine konusmak yerine ya aynen bakarim der gecistirirdim sonucta gidip evine hizmet edecek degilim. maksimum birlikte bir iki kez yemek yapar takilirdiniz yani. ya da direkt iletisim kesilebilirdi. boyle bilmiyorum benim tercih edecegim tarzda bir sey degil bu tarz konulari tartismaya cevirmek.Hasta değildi ya da hasta olunca bakarsın gibi demedi. Ve önceki konuşmalarından anladığım kadarıyla bunu bakacarım yemek yaparım beklentisiyle yazdığına çok eminim. Aaa tabi bakarım gibi bi şey yazdığımda 10 kere soracaktı ne zaman yapacaksın diye.
okey anladim. ama yine de ben olsam boyle ders verircesine konusmak yerine ya aynen bakarim der gecistirirdim sonucta gidip evine hizmet edecek degilim. maksimum birlikte bir iki kez yemek yapar takilirdiniz yani. ya da direkt iletisim kesilebilirdi. boyle bilmiyorum benim tercih edecegim tarzda bir sey degil bu tarz konulari tartismaya cevirmek.
yine de icinizden geleni yapmissiniz, dogrusu odur. bence bu adam uzerine fazla dusunmeye degmez.
Ne tarafından bakarsan bak saçma bir ilişki ve saçma bir mesajlaşma.Siz kafaniza takmayı bırakıp msjlasmayi kesin.Disarda görüşür, konuşursunuzMerhaba, iyi geceler.
İşyerinde bir çocukla 3 aydır konuşuyoruz. 3 aydır sürekli konuşuyoruz. İşyerinde hemen hemen her gün görüyorum ayaküstü yüzyüze sohbet ediyoruz her gün 10-15 dakika ama dışarıda hiç görüşmedik. Yasaklardan dolayı görüşmedik. Laf arasında birkaç kere o temizlik yaparken bana yardım etsene dedi. Şaka yapıyor sandım ama üst üste çok kez diyince şakayla karışık beni eve mi çağırıyorsun dedim. (o kadar çok yardım etsene dedi ki durup durup bunu Diyordu. En az on kere demiştir. ) ben öyle diyince sen beni yanlış anladın bir daha asla böyle bir şey demem dedi.
Bir süredir tek yaşıyor, yemek yapmayı bilmiyor. Bugün fotoğraf atmıştı ben de kilo almış gibi durmuyorsun dedim. Ramazan bitti sen bana kilo aldırırsın dedi, ona yemek yapacakmışım vs. Sonra bakalım nasıl olacak bakarsın bana dedi. Ben de bakmak demeyelim de kendi kendine bakmayı öğretirim sana dedim. Öğret ama 1 hafta sonra bakamam ben kendime dedi. Benim de boşluğuma geldi hiç sevmem böyle şeyleri dedim ama bunu derken güldüm. Yemek yapmayı seviyorsun zaten, eline mi yapılacak diyip güldü.
Ben de iyice sıvadm. Bakmak nedir çocuk mu bakıyoruz, sen kendine bakmayacak birisi misin dedim ama bunları gülerek diyorum. Sonra öyle bi diyorsun ki sanki sadece yemek yapsın, temizlik yapsın tamam der bir tavırda diyorsun dedim.
Sonra o ona çocuk musun dememe çok bozulmuş. Konuya çok alındı sen ne dediğinin farkında değilsin tamam ben kendime bakarım senden yardım istemiyorum dedi. Konu böyle saçma bir yere gitti. Konuyu kapatıp iyi geceler diyip yattı.
Ben çok mu kabayım, bakmak çok saçma bir kelime gibi geldi ve ciddileştim. Fazla mı ciddiye aldım. Çocukla dışarıda bir kahve bile içmemişiz böyle demesi garip geldi. Normalde mesajlarda samimiyiz gayet ama.
Çünkü varoş.Erkeklerde kafayı yemiş..eskiden bizim gençlik yıllarımızda eve kız arkadaşı gelsin isteyen adam hiç birşey diyemiyorsa "gel film izleyelim..dışarıdaki gürültü benim dikkatimi dağıtıyor oysa ben senin anlatacaklarınla çok ilgileniyorum.. seni tanımak istiyorum" filan derdi.Zaten pandemi ortada ne restorant var ,ne Cafe.."bildiğim balıkçı /vs.biryer var..Ben önden alışverişi yaparım yarın bize gel de birlikte güzel bir ziyafet hazırlayalım " dese gene iyi..adam hiç zahmete girmek istemiyor bile..gel donumu yıka ,kapımı sil diyerek bu güne kadar evine götürebildiği bir kız olduysa helal olsun diyorum
değişik yöntemlerle kendince size kur yapıyor ama hangi dağa aittir kendisi bilemedim.
siz de pek anlamamışsınız bu durumu, ciddiye alıp uzatmışsınız.
evet kabasın . çocuk hoşlandığını belli ediyor. samimiyet kurmaya çalışıyor.evine gitmek istemiyorsan diyebilirsin prensibim değil evine gelemem diye.
ya laf olsun diye öğretirsin edersin demiş siz her lafı kaba kelimelerle sonlandırmışsınız. bu laflarınızı farklı üslupta da diyebilirdiniz "alla alla beleşe temizlikçi arıyosun sanırım" diyip gülüp geçmek varken neler neler olmuş
Ne dert.ediyorsun kendine konu sahibi,bosver hic umurunda bile.olmasin kafana takacak değerde.biri değil., gul.gec hatta suratına karşı gul.gec kim ki o,hadsiz gerçekten ve çocukça tavrı var.gercekten hic olgun degilBunu laf olsun diye demedi. Böyle bir beklentisi vardı. Daha önce de sonu eve gelmekle biten bi konu vardı konuyu kapatmak için tamam demiştim sonra aynı şeyi çok kez söyledi. Unuttun, arada kaynatın ne zaman yapacaksın gibi şeyler dedi sürekli. Buna da tamam desem yine aynı şekilde uzayacaktı. Uslubum çok yanlış farkındayım ama şakayla beleşe temizlikçi mi tuttun demenin de benim uslubumdan geri kalan yanı yok
laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaşHanımefendi eve gitmek sorun değil ama hoşlandığını belli etmek için de gel temizlik yap yemek yap bana bak tarzı şeyler demezsin.
Örnek vererek diyorum size daha önce de böyle laf olsun diye denen bi şeye tamam dedim ve sonra bunu yapmamı geröekten bekledi diye. Üstelik flört ettiğin birisine de gel temizlik yap bana bak demezsin.laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?