Ben mi kaba birisiyim yoksa konuştuğum çocuk mu saçmalamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddet eğilimli olduğunu nasıl anlarsın

O arkadaslar fazla iyi niyetli bence bu adam pişkin zevzek hadsiz ve de terbiyesiz. İnsanın aklına gelse bile demez. Gel temizlik yap. Bak bak bak.
Erkeklerde kafayı yemiş..eskiden bizim gençlik yıllarımızda eve kız arkadaşı gelsin isteyen adam hiç birşey diyemiyorsa "gel film izleyelim..dışarıdaki gürültü benim dikkatimi dağıtıyor oysa ben senin anlatacaklarınla çok ilgileniyorum.. seni tanımak istiyorum" filan derdi.Zaten pandemi ortada ne restorant var ,ne Cafe.."bildiğim balıkçı /vs.biryer var..Ben önden alışverişi yaparım yarın bize gel de birlikte güzel bir ziyafet hazırlayalım " dese gene iyi..adam hiç zahmete girmek istemiyor bile..gel donumu yıka ,kapımı sil diyerek bu güne kadar evine götürebildiği bir kız olduysa helal olsun diyorum

sanki flortunuzle degil de siyaset meydaninda konusuyorsunuz ne bu cidden sasirdim. gayet basit bir small talk bu yani.

hastayim sen bana bakarsin, aa tabi bakarim sana bakmayip kime bakicam. bitti. sanki bakarim dediniz diye sozlesme imzalamiyorsunuz ki. ben mi flort ederken asiri civigim herkes mi cok ciddi anlamadim.

Hasta değildi ya da hasta olunca bakarsın gibi demedi. Ve önceki konuşmalarından anladığım kadarıyla bunu bakacarım yemek yaparım beklentisiyle yazdığına çok eminim. Aaa tabi bakarım gibi bi şey yazdığımda 10 kere soracaktı ne zaman yapacaksın diye.

Bu direk hizmetçi arıyor. Sen kibar bile davranmissin.

okey anladim. ama yine de ben olsam boyle ders verircesine konusmak yerine ya aynen bakarim der gecistirirdim sonucta gidip evine hizmet edecek degilim. maksimum birlikte bir iki kez yemek yapar takilirdiniz yani. ya da direkt iletisim kesilebilirdi. boyle bilmiyorum benim tercih edecegim tarzda bir sey degil bu tarz konulari tartismaya cevirmek.

yine de icinizden geleni yapmissiniz, dogrusu odur. bence bu adam uzerine fazla dusunmeye degmez.

Bu konuda haklısınız, ben gereğinden fazla ciddiye alıp eril kafadan çık der gibi yazmışım biraz

Evine sevgili adıyla hizmetçi arıyor galiba. Evi temizle yemeyimi yap ben yapamıyorum. Bu ne demek ya. Kimse annesinin karnından aşçı doğmuyor zaten, öğrensin beyefendi.

Ne tarafından bakarsan bak saçma bir ilişki ve saçma bir mesajlaşma.Siz kafaniza takmayı bırakıp msjlasmayi kesin.Disarda görüşür, konuşursunuz

ya laf olsun diye öğretirsin edersin demiş siz her lafı kaba kelimelerle sonlandırmışsınız. bu laflarınızı farklı üslupta da diyebilirdiniz "alla alla beleşe temizlikçi arıyosun sanırım" diyip gülüp geçmek varken neler neler olmuş

Çünkü varoş.

değişik yöntemlerle kendince size kur yapıyor ama hangi dağa aittir kendisi bilemedim.
siz de pek anlamamışsınız bu durumu, ciddiye alıp uzatmışsınız.

Kur gibi değildi ki sonrasında gerçekten yemek yapmamı bekleyecekti hatta lafını yapacaktı bunun. Daha öncesinde yine eve çağırmayla biten bi konu açılmıştı ben uzamasın diye tamam yaparım demiştim sonra durup durup ne zaman yapacaksın, arada kaynattın, unuttun gibi şeyler demişti. Uslubum yanlış bunda haklısınız ama kur gibi de değildi.

Eve gitmek karşı olduğum bir şey değil ama dışarıda bir kere bile görüşmediğim birisinin sürekli sonu eve gelmeyle biten davetlerina karşıyım

evet kabasın . çocuk hoşlandığını belli ediyor. samimiyet kurmaya çalışıyor.evine gitmek istemiyorsan diyebilirsin prensibim değil evine gelemem diye.

Hanımefendi eve gitmek sorun değil ama hoşlandığını belli etmek için de gel temizlik yap yemek yap bana bak tarzı şeyler demezsin.

Bunu laf olsun diye demedi. Böyle bir beklentisi vardı. Daha önce de sonu eve gelmekle biten bi konu vardı konuyu kapatmak için tamam demiştim sonra aynı şeyi çok kez söyledi. Unuttun, arada kaynatın ne zaman yapacaksın gibi şeyler dedi sürekli. Buna da tamam desem yine aynı şekilde uzayacaktı. Uslubum çok yanlış farkındayım ama şakayla beleşe temizlikçi mi tuttun demenin de benim uslubumdan geri kalan yanı yok

Ne dert.ediyorsun kendine konu sahibi,bosver hic umurunda bile.olmasin kafana takacak değerde.biri değil., gul.gec hatta suratına karşı gul.gec kim ki o,hadsiz gerçekten ve çocukça tavrı var.gercekten hic olgun degil

Hanımefendi eve gitmek sorun değil ama hoşlandığını belli etmek için de gel temizlik yap yemek yap bana bak tarzı şeyler demezsin.
laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaş

laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaş
Örnek vererek diyorum size daha önce de böyle laf olsun diye denen bi şeye tamam dedim ve sonra bunu yapmamı geröekten bekledi diye. Üstelik flört ettiğin birisine de gel temizlik yap bana bak demezsin.

Saçma sapan muhabbetler. Bu tarz muhabbetlere girip harcadığım zamana yazık derdim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…