Kaba mı hiç de değil. Temizlik yapsana yemek yapsana ben kendime bakamıyorum eline mi yapışacak zaten tipik köle arıyorum davranışı. İyi demişsiniz benim de vardı böyle zamanında bize gelip pilav yapsana ben bilmiyorum eline mi yapışacak falan gerek yok hiç o yaşta sorumluluk alamayanı silin gitsinMerhaba, iyi geceler.
İşyerinde bir çocukla 3 aydır konuşuyoruz. 3 aydır sürekli konuşuyoruz. İşyerinde hemen hemen her gün görüyorum ayaküstü yüzyüze sohbet ediyoruz her gün 10-15 dakika ama dışarıda hiç görüşmedik. Yasaklardan dolayı görüşmedik. Laf arasında birkaç kere o temizlik yaparken bana yardım etsene dedi. Şaka yapıyor sandım ama üst üste çok kez diyince şakayla karışık beni eve mi çağırıyorsun dedim. (o kadar çok yardım etsene dedi ki durup durup bunu Diyordu. En az on kere demiştir. ) ben öyle diyince sen beni yanlış anladın bir daha asla böyle bir şey demem dedi.
Bir süredir tek yaşıyor, yemek yapmayı bilmiyor. Bugün fotoğraf atmıştı ben de kilo almış gibi durmuyorsun dedim. Ramazan bitti sen bana kilo aldırırsın dedi, ona yemek yapacakmışım vs. Sonra bakalım nasıl olacak bakarsın bana dedi. Ben de bakmak demeyelim de kendi kendine bakmayı öğretirim sana dedim. Öğret ama 1 hafta sonra bakamam ben kendime dedi. Benim de boşluğuma geldi hiç sevmem böyle şeyleri dedim ama bunu derken güldüm. Yemek yapmayı seviyorsun zaten, eline mi yapılacak diyip güldü.
Ben de iyice sıvadm. Bakmak nedir çocuk mu bakıyoruz, sen kendine bakmayacak birisi misin dedim ama bunları gülerek diyorum. Sonra öyle bi diyorsun ki sanki sadece yemek yapsın, temizlik yapsın tamam der bir tavırda diyorsun dedim.
Sonra o ona çocuk musun dememe çok bozulmuş. Konuya çok alındı sen ne dediğinin farkında değilsin tamam ben kendime bakarım senden yardım istemiyorum dedi. Konu böyle saçma bir yere gitti. Konuyu kapatıp iyi geceler diyip yattı.
Ben çok mu kabayım, bakmak çok saçma bir kelime gibi geldi ve ciddileştim. Fazla mı ciddiye aldım. Çocukla dışarıda bir kahve bile içmemişiz böyle demesi garip geldi. Normalde mesajlarda samimiyiz gayet ama.
ne yani ben ilk mesaji okuyunca gayet de flort ederken konusulan small talk olarak algiladim hatta hala ayni dusunuyorum ama konu sahibi farkli dusundugu icin ustelemiyorum.Gözüme çarpan kabasın, flörtleşmeye çalışmış çocuk anlamamışsın minvalindeki mesajları beğenmedim. Mesajımı okuyan tüm kadınlar, rica ediyorum bu konuşmaları normal karşılamayın. Kim kimi temizliğe çağırabilir? Ücretini ödediğim yardımcıya bile rica ediyorum, çünkü o benim kölem değil, yanlış anlasın istemem. Adam kendine temizlikçi ve seks kölesi arıyor.
Konu sahibi size alınması iyi olmuş, bu vesile ile gelip konu açtınız da size yorum yazabiliyorum. Söylediklerinizden pişman olmayın, az bile demişsiniz, engelleyin gitsin.
ergenlikten çıkamamış bir birey daha, uzaklaşMerhaba, iyi geceler.
İşyerinde bir çocukla 3 aydır konuşuyoruz. 3 aydır sürekli konuşuyoruz. İşyerinde hemen hemen her gün görüyorum ayaküstü yüzyüze sohbet ediyoruz her gün 10-15 dakika ama dışarıda hiç görüşmedik. Yasaklardan dolayı görüşmedik. Laf arasında birkaç kere o temizlik yaparken bana yardım etsene dedi. Şaka yapıyor sandım ama üst üste çok kez diyince şakayla karışık beni eve mi çağırıyorsun dedim. (o kadar çok yardım etsene dedi ki durup durup bunu Diyordu. En az on kere demiştir. ) ben öyle diyince sen beni yanlış anladın bir daha asla böyle bir şey demem dedi.
Bir süredir tek yaşıyor, yemek yapmayı bilmiyor. Bugün fotoğraf atmıştı ben de kilo almış gibi durmuyorsun dedim. Ramazan bitti sen bana kilo aldırırsın dedi, ona yemek yapacakmışım vs. Sonra bakalım nasıl olacak bakarsın bana dedi. Ben de bakmak demeyelim de kendi kendine bakmayı öğretirim sana dedim. Öğret ama 1 hafta sonra bakamam ben kendime dedi. Benim de boşluğuma geldi hiç sevmem böyle şeyleri dedim ama bunu derken güldüm. Yemek yapmayı seviyorsun zaten, eline mi yapılacak diyip güldü.
Ben de iyice sıvadm. Bakmak nedir çocuk mu bakıyoruz, sen kendine bakmayacak birisi misin dedim ama bunları gülerek diyorum. Sonra öyle bi diyorsun ki sanki sadece yemek yapsın, temizlik yapsın tamam der bir tavırda diyorsun dedim.
Sonra o ona çocuk musun dememe çok bozulmuş. Konuya çok alındı sen ne dediğinin farkında değilsin tamam ben kendime bakarım senden yardım istemiyorum dedi. Konu böyle saçma bir yere gitti. Konuyu kapatıp iyi geceler diyip yattı.
Ben çok mu kabayım, bakmak çok saçma bir kelime gibi geldi ve ciddileştim. Fazla mı ciddiye aldım. Çocukla dışarıda bir kahve bile içmemişiz böyle demesi garip geldi. Normalde mesajlarda samimiyiz gayet ama.
ne yani ben ilk mesaji okuyunca gayet de flort ederken konusulan small talk olarak algiladim hatta hala ayni dusunuyorum ama konu sahibi farkli dusundugu icin ustelemiyorum.
kimse bana zorla bir yerin temizligini yaptiramaz, kendisine hizmet ettiremez ama bu yuzden de ben bunun lafi acildiginda hemen ders verir gibi elimi belime koyup cat cat cat adami lafla dovmek zorunda degilim. iliskide tavirlar karsilikli sekillenir.
bundan dort yil onceydi sevgilimle daha ne sevgili ne degil oyle takiliyoruz. beni aradi yemekle ilgili bir sey sordu. ben de onu da mi beceremiyorsun dedim, evet gelip sen yap ben de ogreneyim dedi gittim. gayet guzel vakit gecirdik yemegi hangimiz yaptik hatirlamiyorum. simdi bu lafi duyar duymaz “neeee, sen bana nasil ogret dersin ya, ne diyosun ya koskoca adama ben mi ogreticemmmm” diye fircalasam herhalde su an 4.yilda olmazdik.
adam belki flort etmeyi beceremiyor, belki anlayisi bu sekilde, belki gercekten hayvan bilemeyiz ama parasini verip eve temizlik icin cagirdiginiz biriyle adamin flort ettigi kadina karsi olan konusmalarini da kiyaslamayin bir zahmet. iki cumleden hemen seks kolesi vs cikarimlariniz bana cok garip geldi, bu kadar ciddiyetle nasil yasanir ki?
yok ben sizi zaten anladim, o an olayi yasayan sizsiniz yani kendinizi rahat hissetmediniz ki tepki verdiniz olabilir bunlar. belki de adam gercekten hayvandir biz bunu buradaki uc satir yazidan anlayamayiz.Sevgilinizle anlattığınız diyalog bence de tatlı ama biz henüz dışarıda bile görüşmedik iş dışında. O şekilde olsa belki bu kadar sert yazmazdım
Sizin flörtten anladığınız bu mu? eve gel, yemek yap, bana bak. Bu nasıl bi vizyonsuzluk. Bir de evet kabasın diyosunuz konu sahibine üstten üstten.laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaş
Sizin flörtten anladığınız bu mu? eve gel, yemek yap, bana bak. Bu nasıl bi vizyonsuzluk. Bir de evet kabasın diyosunuz konu sahibine üstten üstten.
Ama çok şanslısınız size böyle kur yapacak adamlar dışarda çok var, siz kabalık yapmaz eve gider çayını çorbasını yapar üstüne üff be ne güzel flörtleştik kahvesi içersiniz.
Yüzde yüz anlayamam ama bir fikrim olur. Burada cok konu okudum kavga esnasinda telefonu duvara atan, bardak vazo kıran siddet egilimli partnerleri. Iliski esnasinda bir noktada farkettiriyorlar fiziksel siddete yakin olduklarini. Hayatima giren çıkan insanlarin hangisinin siddet egilimi vardi biliyorum. Benimkiler belli ettiler yüzlerini.Şiddet eğilimli olduğunu nasıl anlarsın
Masallah siz flörtten ne güzel anliyorsunuz.laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaş
Bakmak nedir cümlesinden sonra okumaya gerek bile duymadım. Bu tarz insanlar ruhu yoruyor. En azından benim ruhum yoruluyor. Yok bana kilo aldırırsın yok temizliğe yardım et. Bi ilişkiye başlarsanız başlarda vıcık vıcık olursunuz kısa süre sonra da saygı biter bence. Tabii ben bunları kendi ruh halime göre yazdım. Ama ben de çocuğa aynı cevapları verebilecek kabalıkta bi insanımMerhaba, iyi geceler.
Bu da değişik bi kafa yapısı. Siz ilişkinizde partnerinizin sözlerine “ihihih cidden söylemiyodur, laf olsun diye söylüyodur” demeye devam edebilirsiniz. Ancak verdiğiniz akılların kendine hayrı yok üzgünüm.Haddinizi bilin hadsizlik yapmayın !!! Adam gel git derken gerçekten gelmesini beklemiyordur
alintiladiginiz kisi gibi dusunmuyorum kesinlikle ama siz de cidden cok keskin dusunuyorsunuz. contexti bilmiyoruz ki yani adam bunu o an ne sekilde soyledi? yukarida ornek bir ani yazmistim mesela ben ilk okudugumda aynen oyle anladim, iki tarafin da abarttigini dusundum.Sizin flörtten anladığınız bu mu? eve gel, yemek yap, bana bak. Bu nasıl bi vizyonsuzluk. Bir de evet kabasın diyosunuz konu sahibine üstten üstten.
Ama çok şanslısınız size böyle kur yapacak adamlar dışarda çok var, siz kabalık yapmaz eve gider çayını çorbasını yapar üstüne üff be ne güzel flörtleştik kahvesi içersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?