Ben mi kaba birisiyim yoksa konuştuğum çocuk mu saçmalamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözüme çarpan kabasın, flörtleşmeye çalışmış çocuk anlamamışsın minvalindeki mesajları beğenmedim. Mesajımı okuyan tüm kadınlar, rica ediyorum bu konuşmaları normal karşılamayın. Kim kimi temizliğe çağırabilir? Ücretini ödediğim yardımcıya bile rica ediyorum, çünkü o benim kölem değil, yanlış anlasın istemem. Adam kendine temizlikçi ve seks kölesi arıyor.

Konu sahibi size alınması iyi olmuş, bu vesile ile gelip konu açtınız da size yorum yazabiliyorum. Söylediklerinizden pişman olmayın, az bile demişsiniz, engelleyin gitsin.

Merhaba, iyi geceler.

İşyerinde bir çocukla 3 aydır konuşuyoruz. 3 aydır sürekli konuşuyoruz. İşyerinde hemen hemen her gün görüyorum ayaküstü yüzyüze sohbet ediyoruz her gün 10-15 dakika ama dışarıda hiç görüşmedik. Yasaklardan dolayı görüşmedik. Laf arasında birkaç kere o temizlik yaparken bana yardım etsene dedi. Şaka yapıyor sandım ama üst üste çok kez diyince şakayla karışık beni eve mi çağırıyorsun dedim. (o kadar çok yardım etsene dedi ki durup durup bunu Diyordu. En az on kere demiştir. ) ben öyle diyince sen beni yanlış anladın bir daha asla böyle bir şey demem dedi.

Bir süredir tek yaşıyor, yemek yapmayı bilmiyor. Bugün fotoğraf atmıştı ben de kilo almış gibi durmuyorsun dedim. Ramazan bitti sen bana kilo aldırırsın dedi, ona yemek yapacakmışım vs. Sonra bakalım nasıl olacak bakarsın bana dedi. Ben de bakmak demeyelim de kendi kendine bakmayı öğretirim sana dedim. Öğret ama 1 hafta sonra bakamam ben kendime dedi. Benim de boşluğuma geldi hiç sevmem böyle şeyleri dedim ama bunu derken güldüm. Yemek yapmayı seviyorsun zaten, eline mi yapılacak diyip güldü.

Ben de iyice sıvadm. Bakmak nedir çocuk mu bakıyoruz, sen kendine bakmayacak birisi misin dedim ama bunları gülerek diyorum. Sonra öyle bi diyorsun ki sanki sadece yemek yapsın, temizlik yapsın tamam der bir tavırda diyorsun dedim.

Sonra o ona çocuk musun dememe çok bozulmuş. Konuya çok alındı sen ne dediğinin farkında değilsin tamam ben kendime bakarım senden yardım istemiyorum dedi. Konu böyle saçma bir yere gitti. Konuyu kapatıp iyi geceler diyip yattı.

Ben çok mu kabayım, bakmak çok saçma bir kelime gibi geldi ve ciddileştim. Fazla mı ciddiye aldım. Çocukla dışarıda bir kahve bile içmemişiz böyle demesi garip geldi. Normalde mesajlarda samimiyiz gayet ama.
Kaba mı hiç de değil. Temizlik yapsana yemek yapsana ben kendime bakamıyorum eline mi yapışacak zaten tipik köle arıyorum davranışı. İyi demişsiniz benim de vardı böyle zamanında bize gelip pilav yapsana ben bilmiyorum eline mi yapışacak falan gerek yok hiç o yaşta sorumluluk alamayanı silin gitsin

Daha flört aşamasında senden hizmet bekliyor. Seni el üstünde tutacağı yerde. Anasının eteğinin altından çıkmış başka etek arıyor. Hoşt. Senin neyin de besleyip temizlik yapacaksın? Sohbeti çoktan kesmiştim ben olsam. Kur yapmanin da adabı var.

Gözüme çarpan kabasın, flörtleşmeye çalışmış çocuk anlamamışsın minvalindeki mesajları beğenmedim. Mesajımı okuyan tüm kadınlar, rica ediyorum bu konuşmaları normal karşılamayın. Kim kimi temizliğe çağırabilir? Ücretini ödediğim yardımcıya bile rica ediyorum, çünkü o benim kölem değil, yanlış anlasın istemem. Adam kendine temizlikçi ve seks kölesi arıyor.

Konu sahibi size alınması iyi olmuş, bu vesile ile gelip konu açtınız da size yorum yazabiliyorum. Söylediklerinizden pişman olmayın, az bile demişsiniz, engelleyin gitsin.
ne yani ben ilk mesaji okuyunca gayet de flort ederken konusulan small talk olarak algiladim hatta hala ayni dusunuyorum ama konu sahibi farkli dusundugu icin ustelemiyorum.

kimse bana zorla bir yerin temizligini yaptiramaz, kendisine hizmet ettiremez ama bu yuzden de ben bunun lafi acildiginda hemen ders verir gibi elimi belime koyup cat cat cat adami lafla dovmek zorunda degilim. iliskide tavirlar karsilikli sekillenir.

bundan dort yil onceydi sevgilimle daha ne sevgili ne degil oyle takiliyoruz. beni aradi yemekle ilgili bir sey sordu. ben de onu da mi beceremiyorsun dedim, evet gelip sen yap ben de ogreneyim dedi gittim. gayet guzel vakit gecirdik yemegi hangimiz yaptik hatirlamiyorum. simdi bu lafi duyar duymaz “neeee, sen bana nasil ogret dersin ya, ne diyosun ya koskoca adama ben mi ogreticemmmm” diye fircalasam herhalde su an 4.yilda olmazdik.

adam belki flort etmeyi beceremiyor, belki anlayisi bu sekilde, belki gercekten hayvan bilemeyiz ama parasini verip eve temizlik icin cagirdiginiz biriyle adamin flort ettigi kadina karsi olan konusmalarini da kiyaslamayin bir zahmet. iki cumleden hemen seks kolesi vs cikarimlariniz bana cok garip geldi, bu kadar ciddiyetle nasil yasanir ki?

Çocuğun niyeti iki türlü de olabilir. Birinci tür, yaşı artık evlilik yaşına gelmiştir, ev kurmak, karı koca samimiyeti yaşamak, derdine de sevincine de ortak bulmak istiyordur, seni de o gözle görmüştür, eve sahip çıkarsın, söz sahibi olursun diye düşünmüştür, iyi niyetle söylemiştir bunları. Senin de hoşuna gideceğini, niyetinin ciddi olduğunu anlayıp rahat davranacağını düşünmüştür.

İkinci ihtimal, çocuk tam bir ana kuzusudur, kendi işini kendi görmeye alışık değildir. Daha yeni tek yaşamaya başlamıştır ama çamaşırdır, bulaşıktır, yemektir bıkmıştır. Kendine hizmetçi niyetine eş arıyordur. Seni bulmuştur, samimiyetine güvenip rahatça konuşmuştur. Bu ikinci ihtimal çok tehlikelidir. Evlendiğinde sana kök söktürür. Çocuk bile olsa sana hiçbir şekilde yardım etmez. Kaldı ki gerçek evlilik, çocuk olmadan her işi paylaşmaktır.

Ama ilk ihtimal ise çocuk tam bir aile babası olup eşine de son derece güvenmek ister. Bu iyi insan modelidir. Evde her işi ortaklaşa yapmak ister.

Bunu anlamak için sadece 3 aydır tanışmak yetmez. Ben eşimle 4 sene sözlü kaldım. Evine de gittim, evime de geldi. O zaman tanıdım beni hizmetçisi gibi görmediğini. Evlenince fark ettim, öyle de oldu. Çok şükür her işimiz ortak. Şimdi bebeğimiz olacak ve daha şimdiden evin tüm yükünü üzerine aldı bile.

Diğer yandan o ilk türde erkekler de tanıyorum, eşlerine tam olarak kök söktürüyor. Ağzılarından eşleriyle ilgili en ufak güzel bir söz çıkmıyıor. Eşleriyle aralarında aşk kalmadı desem yeridir. Allah göstermesin. Bence sen iyice araştır. Azıcık da sabırlı ol.

Evine de hemen gitme bence. Önce kendi evinden yemek yap götür iş yerinde ona ver. Temizlik için temizlikçi kadın öner, tanıdığın güvendiğin varsa. Siz işteyken o evi temizlesin. Böyle böyle ona yardımcı olmak istediğini yavaştan göster. Eve gitmek için 3 ay da çok erken bir süre. Hadi hayırlısı ☺️

He evine gitmedin diye de ekstra tavır yaparsa da zaten sil gitsin. Yangından mal kaçırmıyorsunuz sonuçta.

Merhaba, iyi geceler.

İşyerinde bir çocukla 3 aydır konuşuyoruz. 3 aydır sürekli konuşuyoruz. İşyerinde hemen hemen her gün görüyorum ayaküstü yüzyüze sohbet ediyoruz her gün 10-15 dakika ama dışarıda hiç görüşmedik. Yasaklardan dolayı görüşmedik. Laf arasında birkaç kere o temizlik yaparken bana yardım etsene dedi. Şaka yapıyor sandım ama üst üste çok kez diyince şakayla karışık beni eve mi çağırıyorsun dedim. (o kadar çok yardım etsene dedi ki durup durup bunu Diyordu. En az on kere demiştir. ) ben öyle diyince sen beni yanlış anladın bir daha asla böyle bir şey demem dedi.

Bir süredir tek yaşıyor, yemek yapmayı bilmiyor. Bugün fotoğraf atmıştı ben de kilo almış gibi durmuyorsun dedim. Ramazan bitti sen bana kilo aldırırsın dedi, ona yemek yapacakmışım vs. Sonra bakalım nasıl olacak bakarsın bana dedi. Ben de bakmak demeyelim de kendi kendine bakmayı öğretirim sana dedim. Öğret ama 1 hafta sonra bakamam ben kendime dedi. Benim de boşluğuma geldi hiç sevmem böyle şeyleri dedim ama bunu derken güldüm. Yemek yapmayı seviyorsun zaten, eline mi yapılacak diyip güldü.

Ben de iyice sıvadm. Bakmak nedir çocuk mu bakıyoruz, sen kendine bakmayacak birisi misin dedim ama bunları gülerek diyorum. Sonra öyle bi diyorsun ki sanki sadece yemek yapsın, temizlik yapsın tamam der bir tavırda diyorsun dedim.

Sonra o ona çocuk musun dememe çok bozulmuş. Konuya çok alındı sen ne dediğinin farkında değilsin tamam ben kendime bakarım senden yardım istemiyorum dedi. Konu böyle saçma bir yere gitti. Konuyu kapatıp iyi geceler diyip yattı.

Ben çok mu kabayım, bakmak çok saçma bir kelime gibi geldi ve ciddileştim. Fazla mı ciddiye aldım. Çocukla dışarıda bir kahve bile içmemişiz böyle demesi garip geldi. Normalde mesajlarda samimiyiz gayet ama.
ergenlikten çıkamamış bir birey daha, uzaklaş

Temizlikçi arıyor kendine heralde ohh iyi demişsin valla boşver kendine gelsin sonra evlenince hiç bir iş yapmaz ..gerçi yapmayacak olan yine yapmaz da işte ... Allah'ım iyilerle karşılaştırsın

Benim de yeni konuştuğum bir erkek olsa sen bana bakarsın, yedirirsin, kilo aldırırsın vs derse ben de sorgularım yani ben var bunda? İleriye yönelik hayatı paylaşmayı mı düşünüyoruz yoksa kendine yardımcı mı arıyor derim

Dışarıda oturup bir kahve bile içilmemişken, adamın tekinin bir kadına 10 kere "gel temizlikte bana yardım et", "bana yemek yap, bana bak", "ben öğrenemem" demesi kaba değil de; konu sahibinin gayet haklı tepkisi mi kaba? 😂😂😂
Ay yok artık, neler okuyorum bu forumda. Bir yaşıma daha girdim, teşekkürler.

ne yani ben ilk mesaji okuyunca gayet de flort ederken konusulan small talk olarak algiladim hatta hala ayni dusunuyorum ama konu sahibi farkli dusundugu icin ustelemiyorum.

kimse bana zorla bir yerin temizligini yaptiramaz, kendisine hizmet ettiremez ama bu yuzden de ben bunun lafi acildiginda hemen ders verir gibi elimi belime koyup cat cat cat adami lafla dovmek zorunda degilim. iliskide tavirlar karsilikli sekillenir.

bundan dort yil onceydi sevgilimle daha ne sevgili ne degil oyle takiliyoruz. beni aradi yemekle ilgili bir sey sordu. ben de onu da mi beceremiyorsun dedim, evet gelip sen yap ben de ogreneyim dedi gittim. gayet guzel vakit gecirdik yemegi hangimiz yaptik hatirlamiyorum. simdi bu lafi duyar duymaz “neeee, sen bana nasil ogret dersin ya, ne diyosun ya koskoca adama ben mi ogreticemmmm” diye fircalasam herhalde su an 4.yilda olmazdik.

adam belki flort etmeyi beceremiyor, belki anlayisi bu sekilde, belki gercekten hayvan bilemeyiz ama parasini verip eve temizlik icin cagirdiginiz biriyle adamin flort ettigi kadina karsi olan konusmalarini da kiyaslamayin bir zahmet. iki cumleden hemen seks kolesi vs cikarimlariniz bana cok garip geldi, bu kadar ciddiyetle nasil yasanir ki?

Sevgilinizle anlattığınız diyalog bence de tatlı ama biz henüz dışarıda bile görüşmedik iş dışında. O şekilde olsa belki bu kadar sert yazmazdım :(

Geç ergenliğe girmiş bir oğlanus cinsiyle karşıkarşıyayız...
Eve gel de iki sırnaşayım, elleşeyim, hormonlar coştu benim abazalıktan evde diyor...Senle alakası yok yani..

Uzak dur böyle saçma sapan tiplerden. İşyerinde bunla adını çıkarıp kısmet kapatmaya değmez

Sevgilinizle anlattığınız diyalog bence de tatlı ama biz henüz dışarıda bile görüşmedik iş dışında. O şekilde olsa belki bu kadar sert yazmazdım :KK43:
yok ben sizi zaten anladim, o an olayi yasayan sizsiniz yani kendinizi rahat hissetmediniz ki tepki verdiniz olabilir bunlar. belki de adam gercekten hayvandir biz bunu buradaki uc satir yazidan anlayamayiz.

sadece burada kesin kendisine hizmetci ariyor, bu sekilde dusunmeyenler kendini kucuk dusurur vs yorumlari asiri komik. bir sakin olmak lazim yani.

Bakmak kelimesine fazla alınganlık göstermişsiniz
Gayette halk arasında kullanılan bir kelime😀

laf olsun diye demiş muhabbet açmak için ama siz flörtten dahi anlamadığınız için yanlış kişiye kur yaptığının farkında değil arkadaş
Sizin flörtten anladığınız bu mu? eve gel, yemek yap, bana bak. Bu nasıl bi vizyonsuzluk. Bir de evet kabasın diyosunuz konu sahibine üstten üstten.

Ama çok şanslısınız size böyle kur yapacak adamlar dışarda çok var, siz kabalık yapmaz eve gider çayını çorbasını yapar üstüne üff be ne güzel flörtleştik kahvesi içersiniz.

Haddinizi bilin hadsizlik yapmayın !!! Adam gel git derken gerçekten gelmesini beklemiyordur
Sizin flörtten anladığınız bu mu? eve gel, yemek yap, bana bak. Bu nasıl bi vizyonsuzluk. Bir de evet kabasın diyosunuz konu sahibine üstten üstten.

Ama çok şanslısınız size böyle kur yapacak adamlar dışarda çok var, siz kabalık yapmaz eve gider çayını çorbasını yapar üstüne üff be ne güzel flörtleştik kahvesi içersiniz.

Şiddet eğilimli olduğunu nasıl anlarsın
Yüzde yüz anlayamam ama bir fikrim olur. Burada cok konu okudum kavga esnasinda telefonu duvara atan, bardak vazo kıran siddet egilimli partnerleri. Iliski esnasinda bir noktada farkettiriyorlar fiziksel siddete yakin olduklarini. Hayatima giren çıkan insanlarin hangisinin siddet egilimi vardi biliyorum. Benimkiler belli ettiler yüzlerini.

Merhaba, iyi geceler.

Bakmak nedir cümlesinden sonra okumaya gerek bile duymadım. Bu tarz insanlar ruhu yoruyor. En azından benim ruhum yoruluyor. Yok bana kilo aldırırsın yok temizliğe yardım et. Bi ilişkiye başlarsanız başlarda vıcık vıcık olursunuz kısa süre sonra da saygı biter bence. Tabii ben bunları kendi ruh halime göre yazdım. Ama ben de çocuğa aynı cevapları verebilecek kabalıkta bi insanım 😅😅😅 tabii buna kabalık denirse 🤣🤣

Haddinizi bilin hadsizlik yapmayın !!! Adam gel git derken gerçekten gelmesini beklemiyordur
Bu da değişik bi kafa yapısı. Siz ilişkinizde partnerinizin sözlerine “ihihih cidden söylemiyodur, laf olsun diye söylüyodur” demeye devam edebilirsiniz. Ancak verdiğiniz akılların kendine hayrı yok üzgünüm.
Ünlemli haddinizi bilinleri ünlemsiz olarak aynen size iade ediyorum.

alintiladiginiz kisi gibi dusunmuyorum kesinlikle ama siz de cidden cok keskin dusunuyorsunuz. contexti bilmiyoruz ki yani adam bunu o an ne sekilde soyledi? yukarida ornek bir ani yazmistim mesela ben ilk okudugumda aynen oyle anladim, iki tarafin da abarttigini dusundum.

cidden yani flort ederken kadin veya erkek herhangi birinin digerine bana yemek yaparsin, bana sunu ogretirsin, su tatliyi yaparsin demesi benim goremedigim kadar korkunc bir sey mi? hani hos degil dersiniz anlarim ama kacirdigim bir nokta mi var, niye bu herkes tarafindan boyle anlasildi bilmiyorum. vaktinde yazdigim gibi sevgilime yemek yapmaya da gittim, o da geldi evimi temizledi, benden bir seyler ogrendi, ben de ondan ogrendim. birbirimize baktik da. sonra oturup kahvemizi de ictik ama ikimiz de buna hizmet etmek gozuyle bakmamistik. bu disaridan nasil gorunuyor yapilmamasi gereken bir sey mi? cidden samimi soruyorum neyi yanlis anladigimi ogrenmek icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X