Ben mi kaba birisiyim yoksa konuştuğum çocuk mu saçmalamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ortak yönümüz yok gibi. Kapanmadan dolayı ben evdeyim sürekli film izliyorum o şehir dışında pek iyi bi diyalog kuramadık

Ya aslında takılmazdım ama daha önceden konuşurken de sürekli ben rahatıma alıştım tavrında olduğu için bakmak kelimesine fazla anlam yükledim. Sonrasında zaten yemek yapmayı seviyorsun eline yapışmaz vs diyince iyice saçmaladım.

Bakmak kelimesine fazla anlam yükledim, laf sokar gibi konuşmuşum biraz

Nebileyim ben bile gicik oldum. Hani bir iki defa belki gormezden gelinir, şaka yapmistir ok ama temizlik konusunu bile 10 kere soylemiştir diyorsunuz. Biyerden sonra ben de laf sokardim. Sacma sacma hareketler...

Tek taraflı anlatacağım için sanki karşı tarafı suçlar gibi olacak ama hiçbir ortak yönümüz yok gibi. Kapanma vs derken doğru düzgün diyalog kurmadık. Ama dediğiniz şeylerden de konuştuk

Gerek yok gerek yok ama anladığım kadarıyla fazla etkilenme olayı yok, yoğun hoşlanma durumu da yok e olsa takılmazsınız zaten görmeden etmeden. Hani saçma sapan geliyorsa da sündürün arayı iletişimi koparın. Söz senet imzalamadınız ya

Yok sordum çocuk dememe alınmış. Evet gerçekten çok saçma konuşmuşum ama laf sokmak değildi niyetim.
Öyle söylemiş olabilir ama genel olarak tavrıniza bozulduğunu düşünüyorum hala. İnsanlar kalbinin neye kirildigini soyleme konusunda çok iyi değillerdir genelde.
Ayrıca laf sokma amacında değilsen neden bu kadar yükseldin ki? Bence adam sadece muhabbet kurmaya çalışmis, sen de uyuz olduğun biriyle konuşuyor gibi ters cevaplar vermişsin. O da en sonunda patlamış, çocuk demene takıldığını söylemiş...
Ama çok da büyütecek bir şey yok bence ya, birkaç gün sonra bir şey olmamış gibi hal hatır sorarsın. Uzatacak bir olay değil. Olur böyle sürtüşmeler,özellikle ilk zamanlar

Tek taraflı anlatacağım için sanki karşı tarafı suçlar gibi olacak ama hiçbir ortak yönümüz yok gibi. Kapanma vs derken doğru düzgün diyalog kurmadık. Ama dediğiniz şeylerden de konuştuk
Hiçbir ortak yönümüz yoksa hayat geçmez.
Evde kaplumbağa besleseniz daha çok verim alırsınız.

Laf sokmam konusunda dikkat ederim. Bu arada yükselmedim dediğim gibi bunları kavga ederek demedim. Bakarsın diyince ben sana kendine bakmayı öğretirim demiştim ondan sonra yemek yapmayı seviyorsun zaten eline mi yapışacak gibi şeyler diyince ben de saçmalayıp sivadım.

“Bakmak” kelimesi Türkçemizde gayet çok kullanılan bir kelime.
ör: Evlendik. Uzun süredir görüşmediğimiz biriyle karşılaştık. Eşim 5 kg almış. Arkadaşı “Hanım sana iyi bakmış”
Duymadıysam 2 senede 10 kez duymuşumdur. Hiçbirine de “ Ne bakması. O kendine bakmaktan aciz mi” demedim.
“Çocuk” kelimesi de ilişkinin başında kullanılabilecek bir kelime değil. İlerleyen zamanlarda belki samimiyette olabilir. Ama kendisine “Çocuk” diye hitap edilmesinden hoşlanacak bir erkek olduğunu sanmıyorum.

Bence biraz ciddiye alıp kaba davranmışsınız. Yani adam kendince şaka yapmış biraz da yüzyüze vakit geçirmek istiyor anladığım kadarıyla. Fazla ciddiye alıp yorum yapmışsınız diye düşünüyorum

Henüz dışarıda hiç görüşmediğim birisinin bana bakarsın demesi garip geldi. Direkt çocuk demedim, çocuk değilsin ki bakayım sana dedim. Ama uslubum kaba olmuş okuyunca da fark ettim

Yüzyüze vakit geçirmek istiyor olsa 3 ayda en azından 1 kez dışarıda da görüşürdük bence

Ayy hiç sevmem bu bebek erkek modelini. Belli bir yaşa gelmiş her insan kendi kendine belli sorumluluklar almak zorunda. Hem sen ona "kendine bakmayı" öğreteceksin 1 hafta sonra sıkılacakmış. Az bile demişsin bir de üzerine alınmış. Tam bir bebek. Okurken daraldım, içimr sıkıntı girdi.. kaç kaç kaç
Ayyyy bu bir de evlenip elini bir şeye de sürmez herşeye alınır yok yok bu tiple arkadaş bile olunmaz. Pikniğe gitsen sorun çıkartır. Söylenir..

Laf olsun diye söylemiş olabilir

Saçmalamış .Sende agzının payını vermıssın .

Söylemeniz gereken şeyi söylemişsiniz siz. Erkek arkadaşınız kullanacak kadın arıyor yok ben rahatıma düşkünüm yok temizlik yap yok yemek yap oldu paşam çayı da demleyip bardağına döksün mü çıkmadan önce? Yani şaka dediğin bir olur iki olur sürekli aynı şeyleri söylüyorsa bir insan ben arkasında bir şeyler ararım açıkçası. Daha iş dışında bir kere dışarı çıkmamışsınız bi baş başa vakit geçirip birbirinizi tanımaya çalışmamışsınız ne alaka yani noluyor yahu bedava işçi mi alıyor arkadaş? Çok gıcık olurum böyle tiplere şirinlik şebeklik şaka amacıyla söylenen şeyler değil bunlar şimdiden veriyor mesajı aklı sıra şakayla karıştırıp. Dikkatli olun derim ben..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…