- 15 Ekim 2016
- 6.792
- 12.264
- 248
Evet o beyfendiyi yüceltsin tepelere cikarsin demi bravo konu sahibi o erkekcik hizmetci arıyor kendine haa birde sinirsiz seks yapıp diğer ihtiyaclarinida üstüne yikicak birini arıyor.Cocuk gayet de hoslaniyor ve seninle birseyler paylasmak istiyor. Ama cocuk kelimesine nedense cogu erkek alınıyor bende anlamış degilim. Bi daha ki konusmada sen kahramansin iyisin flan der översin unutur gider :)
Bana da tam tersine 35 yaşına gelmiş erkek , flörtü falan boşvermiş, bir dişi kuş bulsam da bana yuva kursa çabasında sanmıştım. Yok temizlik yaparsın yok beni doyurursun. Sebep? Hiç sevmedim bu muhabbetleri. Eve çağırmak için bahane bulmak iatiyorsa yemek yaparım, kahve içeriz falan desin.30lu yaşlarındaki insanlarin flört şekli bu olmamali bence. Yaşınıza bakana kadar 18 19 sanmıştım. Bana çok saçma geldi.
O arkadaslar fazla iyi niyetli bence bu adam pişkin zevzek hadsiz ve de terbiyesiz. İnsanın aklına gelse bile demez. Gel temizlik yap. Bak bak bak.Arkadaşlar ev ortamında görüşmeyi istemenin şebekçe hali olarak yorumlamış adamın açtığı sohbetleri ama ben de senin gibi yorumladım.Adam ilişkide neyi nasıl istediğinin tarifini şaka yollu yapıyor.
Bence siz kaba falan değilsiniz karşı taraf çocukça konuşuyor olgun bi erkek gibi davranmiyor , onun yaklaşımı hic hoş değilMerhaba, iyi geceler.
İşyerinde bir çocukla 3 aydır konuşuyoruz. 3 aydır sürekli konuşuyoruz. İşyerinde hemen hemen her gün görüyorum ayaküstü yüzyüze sohbet ediyoruz her gün 10-15 dakika ama dışarıda hiç görüşmedik. Yasaklardan dolayı görüşmedik. Laf arasında birkaç kere o temizlik yaparken bana yardım etsene dedi. Şaka yapıyor sandım ama üst üste çok kez diyince şakayla karışık beni eve mi çağırıyorsun dedim. (o kadar çok yardım etsene dedi ki durup durup bunu Diyordu. En az on kere demiştir. ) ben öyle diyince sen beni yanlış anladın bir daha asla böyle bir şey demem dedi.
Bir süredir tek yaşıyor, yemek yapmayı bilmiyor. Bugün fotoğraf atmıştı ben de kilo almış gibi durmuyorsun dedim. Ramazan bitti sen bana kilo aldırırsın dedi, ona yemek yapacakmışım vs. Sonra bakalım nasıl olacak bakarsın bana dedi. Ben de bakmak demeyelim de kendi kendine bakmayı öğretirim sana dedim. Öğret ama 1 hafta sonra bakamam ben kendime dedi. Benim de boşluğuma geldi hiç sevmem böyle şeyleri dedim ama bunu derken güldüm. Yemek yapmayı seviyorsun zaten, eline mi yapılacak diyip güldü.
Ben de iyice sıvadm. Bakmak nedir çocuk mu bakıyoruz, sen kendine bakmayacak birisi misin dedim ama bunları gülerek diyorum. Sonra öyle bi diyorsun ki sanki sadece yemek yapsın, temizlik yapsın tamam der bir tavırda diyorsun dedim.
Sonra o ona çocuk musun dememe çok bozulmuş. Konuya çok alındı sen ne dediğinin farkında değilsin tamam ben kendime bakarım senden yardım istemiyorum dedi. Konu böyle saçma bir yere gitti. Konuyu kapatıp iyi geceler diyip yattı.
Ben çok mu kabayım, bakmak çok saçma bir kelime gibi geldi ve ciddileştim. Fazla mı ciddiye aldım. Çocukla dışarıda bir kahve bile içmemişiz böyle demesi garip geldi. Normalde mesajlarda samimiyiz gayet ama.
Bakmak = hizmet etmekYa aslında takılmazdım ama daha önceden konuşurken de sürekli ben rahatıma alıştım tavrında olduğu için bakmak kelimesine fazla anlam yükledim. Sonrasında zaten yemek yapmayı seviyorsun eline yapışmaz vs diyince iyice saçmaladım.
O arkadaslar fazla iyi niyetli bence bu adam pişkin zevzek hadsiz ve de terbiyesiz. İnsanın aklına gelse bile demez. Gel temizlik yap. Bak bak bak.
Ya 30lu yaşlardaki insanlar da bu bahaneleri kullanmasınlar bi zahmet kahve içmeye davet etsin yani adam saçmaladıkça saçmalamışŞimdi ben bu kısmı anlamadım, nasıl gülerek diyorsun?
Yani eğer boyleyse çok saçma olmuş.
Resmen ters ters laf sokup Durmuşsun,hala gülerek dedim diyorsun.
Gözümde şey canlandi; günlerde davetelrde eltiler olur ya. Birbirlerini çekemez ama belli de edemezler birbirini sevmediklerini. Ne söyleyeceklerse 'ay caniiim' diye başlarlar, espri yaparlar ama aslında laf sokarlar. 'ay caniim, maşallah nasıl temizlemissin Evi, tabii eski rutubetli ev olunca temizlik de zor oluyor ama maşallah,tertemiz' derler mesela. Lafı sokar sokar sonuna kahkaha eklerler. Karşı taraf bozulunca da bunu insnalara 'ne dedim ki? Gayet sakalasiyorduk, hemen alındı' diye anlatır
İşte bu da bana öyle geldi.
Çocuk ona çocuk gibi demene bozulmamış da ters ters cevap vermene bozulmuş belli ki.
Sevmediğin bir sohbet konusu actiysa sen de konuyu değiştir, niye böyle ters ters gidiyorsun?
Niyetinin ev işi yaptıracak kadın bulmak olduğunu düşünüyorsan da ara ara zarf atarsin, nasıl bir insan olduğunu anlarsın zamanlar.
Ayrıca bence çocuk ev işi yaptıracak briini değil de eve atacak birini ariyor , "gel yemek yapalimlar, hastayım bir çorba yapanım yok"lar faaln hep eve çağırma cumleleridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?