Ben mi kaba birisiyim yoksa konuştuğum çocuk mu saçmalamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuk gayet de hoslaniyor ve seninle birseyler paylasmak istiyor. Ama cocuk kelimesine nedense cogu erkek alınıyor bende anlamış degilim. Bi daha ki konusmada sen kahramansin iyisin flan der översin unutur gider :)
Evet o beyfendiyi yüceltsin tepelere cikarsin demi bravo konu sahibi o erkekcik hizmetci arıyor kendine haa birde sinirsiz seks yapıp diğer ihtiyaclarinida üstüne yikicak birini arıyor.

bence siz kibar bile davranmışsınız, ben olsam bayağı kızardım. temizliğe çağırmak, "yemek yaparsın, bana bakarsın" demek ne ya, az yesin de hizmetçi tutsun kendisine paşam.

gerçi evine gitmeniz için demiş sanırım, ama insan "gel sana yemek yapayım" falan diye çağırır yani. hödük herif.

30lu yaşlarındaki insanlarin flört şekli bu olmamali bence. Yaşınıza bakana kadar 18 19 sanmıştım. Bana çok saçma geldi.
Bana da tam tersine 35 yaşına gelmiş erkek , flörtü falan boşvermiş, bir dişi kuş bulsam da bana yuva kursa çabasında sanmıştım. Yok temizlik yaparsın yok beni doyurursun. Sebep? Hiç sevmedim bu muhabbetleri. Eve çağırmak için bahane bulmak iatiyorsa yemek yaparım, kahve içeriz falan desin.

Basbayagi eve çağırıyor şaka yaptım filan hikaye. Sizin de gerilmenizin sivamanizin ana sebebi bunun farkında olmanız bence. İçten içe bundan rahatsız olmanız.

İyi demişsiniz bence.

Sen bana kilo aldırırsın ne demek. Sen öğretirsin ama bir hafta sonra ben unuturum ne demek. Ayıptır sorması beyinsiz misin? Sanki kadınlar çok keyif aldığından ev işi yapıyor.

Bu adam evlenince, ev işine elini sürmeyeceğine adım kadar eminim. Allah karısına yardım etsin.

O arkadaslar fazla iyi niyetli bence bu adam pişkin zevzek hadsiz ve de terbiyesiz. İnsanın aklına gelse bile demez. Gel temizlik yap. Bak bak bak.

Peki erkeklerin bir çoğunun "çocuk musun" lafina çok bozulup aynı zamanda çocuktan farksız davranmaları..

Bence kaba değilsin o kaba. Şakalarında bile erkek egemenlik var. Kadınlar erkeklere bakmak yedirmek içirmek zorunda mı ? Bir kere şöyle deseydi seni evine davet ediyorum sana çok güzel bir yemek hazirlicam ellerimle beklicem. Neden senin görevin oluyor kendine hizmetçi arıyor bide ev atmaya bahane gibi geldi ama çok seviyesizce yani elit bile değil varoş kokuyo

Bence siz kaba falan değilsiniz karşı taraf çocukça konuşuyor olgun bi erkek gibi davranmiyor , onun yaklaşımı hic hoş değil

şu bana bakarsın, bana kilo aldırırsın, yemek yaparsın konuşmaları, talepleri, beklentileri bana çok itici geliyor. Ya ne demek ben kendime bakamam. Kimler baktı sana bu zamana kadar hem bakmaktan kasıt nedir, temizlik, karın doyurma mı? Flörtleşmek bu mudur? Hadi dese ki canım şunu çekti bana yapar mısın tamam. Nedir yani besici muamelesi.. hizmetçilik beklentisinin adı flört olmuş. Bir de bunu sürekli sürekli söylemesi insanın tepesini attırmasın da napsın.. Evine davet etmek istiyorsa da, beraber yemek yapalım mı, film izleyelim mi diyebilir pekala. Boş boş konuşmalar bunlar.

Bakmak = hizmet etmek

Ya 30lu yaşlardaki insanlar da bu bahaneleri kullanmasınlar bi zahmet kahve içmeye davet etsin yani adam saçmaladıkça saçmalamış

Şimdi şaka şaka diyoruz ama bazı şeyler evlenmeden önce sinyal verir biz bu sinyalleri o an ki şaka aşk vs diyip geçiştirir göremeyiz. İlk başlarda böyle şakalaşarak gider evlenince görür şakamıymış gerçek mi... Konu sahibinin bunu fark etmesi iyi olmuş bence. Zaten yaş 18 değil, 30. bazı şeyleride fark etsin bir zahmet. Gezip tozacakları birlikte planlar yapacakları zamanda on kez temizlik konuşan bir adamın niyetinden bende şüphe ederim. Konu sahibi bir dahakine lütfen ona bazı sorular sorun ve iyi gözlemleyin. Size temizlik dediği zaman, bana yardım eder misin ? diyin. Yemek yapıyorsanız, hayatım şunlarıda sen doğrar mısın gibi... bakın bakalım hep sizden mi bekliyor yoksa yardım ediyor mu. Bu konuda görüşleri neler ? Tamamen ben erkeğim yapmam kafasında mı, dürttükçe mi yapıyor, yoksa yardım etmesi gerektiğinin bilincindemi ? Bunları iyi gözlemleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…