• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ???

Eşimin maas kartını elıme gecırmeseydım aılesıne yedırmeye devam ederdı adım gıbı emınım
bende sızın yaptıgınızın aynısını yapardım yerınızde olsam , helal olsun

Iyi ki karti almissiniz. Kadinlar daha cok evi icin, ailesinin gelecegi icin cabalarken erkekler ailesine yedirmeyi tercih edebiliyor.. Ben ailelere yardim edilmesine karsi degilim. Ama belirli sinirlar cercevesinde..

Esim asiriya kaciyordu.. Kardesine is yeri acmasi, keyfi icin motor almasi, diger kardesinin esine dugunde gelinlik, yegeni olunca yuklu miktarda para.. Kardeslerine laptoplar, telefonlar vs. Bunlar biraz asiri.. Ciddi manada gerekli oldugunda tabi yollasin. Ama bu kadari fazla.

Ben bunlari hic problem yapmadim. Tartisma ya da kusluk cikarmadim ama stratejimi degistirdim.. simdi gercekten ihtiyaclari oldugunda yolluyor :confused:

Iyi ki karti almissiniz. Kadinlar daha cok evi icin, ailesinin gelecegi icin cabalarken erkekler ailesine yedirmeyi tercih edebiliyor.. Ben ailelere yardim edilmesine karsi degilim. Ama belirli sinirlar cercevesinde..

Esim asiriya kaciyordu.. Kardesine is yeri acmasi, keyfi icin motor almasi, diger kardesinin esine dugunde gelinlik, yegeni olunca yuklu miktarda para.. Kardeslerine laptoplar, telefonlar vs. Bunlar biraz asiri.. Ciddi manada gerekli oldugunda tabi yollasin. Ama bu kadari fazla.

Ben bunlari hic problem yapmadim. Tartisma ya da kusluk cikarmadim ama stratejimi degistirdim.. simdi gercekten ihtiyaclari oldugunda yolluyor :confused:
Sanırım ben de sizin gibi yapacağım. Şimdilik pusuya Yatıp konuyu açmayacağım. Eve döndüğümde de ilk işim hiç sevmediğim bi kaç eşyam var onları yenilemek olacak. Sonuçta denenmiş ve işe yaramış bir yöntem.

benım ıcın bunlar cınnet sebebı , sakın kalabılmenızı takdır ettım .
eşim bu kadar yüksekden uçacak kadar kazanmıyor ama kımseye de yok dıyemıyor cebındekı son kurusa kadar harcayabılecek bırı o yuzden en bastan anlastık aldım kartı .

Neyseki maaş kartı varmış bizimki herşeyi Online hallediyor. Maaş kartını dahi almıyor bankadan.
Benım kı o kadar gelışemedı daha :D
maası cekıp hemen kendı hesabıma aktardıgım ıcın ınternet bankacılıgından ıslem yapamıyor evlendıgımızde kredı kartlarını da ıptal ettırdım bırsey lazım olunca benımkını alır kullanır

Evet bana sormadı ama haber verme lütfunda bulundu. Daha önceden haber vermediğinden çok büyük bir kavgamız olmustu sağolsun bu sefer haber etti
Bence tavrinizi koyun bizimkinde bu kader küçük paralar yoktu ama benzer şeyler vardı ve sonu boşanmayla bitti. Bir daha sakin böyle birşey yapma beraber karar verelim deyin. Sakince soyleyin ki ne kadar kararlı olduğunuzu bilsin

Abartmıyorsun konuş bunları eşinle

Ben çocuğuma koyacağım alamazken eşim anne babasına harcama yapsa bende üzülürdüm.

Benım kı o kadar gelışemedı daha :KK70:
maası cekıp hemen kendı hesabıma aktardıgım ıcın ınternet bankacılıgından ıslem yapamıyor evlendıgımızde kredı kartlarını da ıptal ettırdım bırsey lazım olunca benımkını alır kullanır
Onu ben de iptal ettirmek istiyorum ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. pahalı olan şeyleri zaten benim kartımdan alıyoruz kendi kartından ne alıyor h bilmiyorum her ay limiti doluyor 🧐

Onu ben de iptal ettirmek istiyorum ama nasıl söylemeliyim bilmiyorum. Ev ihtiyaçlarını pahalı olan şeyleri zaten benim kartımdan alıyoruz kendi kartından ne alıyor h bilmiyorum her ay limiti doluyor 🧐
Eşinizi siz daha ıyı tanırsınız , benım esımı kontrok etmezsem ısın dozu kacıyor .
Evlılık hazırlıgında oldugumuz zamanlarda benden gızlı 2 kere kredı cekmıs , butun kartları ek hesapları vs doldurmusdu evlendıkden sonra kredılerı (gızlı olanları) ogrendım kızdım tabı ben odeyecegım sen karısma dedı ama nasıl odeyecek aldıgı maas bellı o zaman bende ıssızdım , kredıyle kredı kapattı bırkac kez baktım olmuyor aldım elınden kartı altınlarımı bozup borcları kapattım maasınada el koydum ,

zaten şnan ben çalışmadığımdan onu da o ödüyor. Benim kredi kartım diye belirtmemin sebebi şu demekki kendi kartında limit kalmamış benimkini kullanmış. Yani elde para da yok. Tamam iyi kazanıyor ama dediğim gibi aylık ödememiz çok fazla. Bu durumda böyle bir jeste gerek var mıydı bilmiyorum. Şimdi söylesem ne tepki verir açıkçası kestiremiyorum. Belki dicek ki bana verecekler sonra. Ya da annem babam bu da benim hediyem dicek belki
Bende sizde çalışıyorsunuz sandım ama evet siz güzel bir dille sorsanız onlar bana verecek diye geçiştirecek sizi inanın benm eşimde zamanında öyleydi biz borçla düğün falan yaptık eşya aldık Bi çöpleri bile yoktur şimdi maddi durumumuz kötü ve hepsi sırtlarını döndü ama hala eşimden utanmadan para istiyorlar hiç sormazlar siz yiyecek ekmek nereden bulabiliyorsunuz diye

Çocuğumun ve benim özel sağlık sigortalarımızı iptal edecek ama ailesine lastik alacak öylemi? Yüzümün düşmesi ne demek yıkarım ortalığı! Ayrıca sizde neden yeğeninizin kıyafetlerini çocuğunuza giydiriyorsunuz? Sıkmayın bu kadar, eşiniz size sormadan ihtiyacınız olduğu halde ailesine yardim etmiş. Ayrıca size sormadan nasil böyle birsey yapabilir?

Bende sizde çalışıyorsunuz sandım ama evet siz güzel bir dille sorsanız onlar bana verecek diye geçiştirecek sizi inanın benm eşimde zamanında öyleydi biz borçla düğün falan yaptık eşya aldık Bi çöpleri bile yoktur şimdi maddi durumumuz kötü ve hepsi sırtlarını döndü ama hala eşimden utanmadan para istiyorlar hiç sormazlar siz yiyecek ekmek nereden bulabiliyorsunuz diye
Ben de bunu anlamıyorum benim annem babam olsa para almayı bırak sürekli yük olmamak için çabalarlar hatta yardımcı olurlar. O yüzden sürekli tırtıklayan insanları gördükçe çok garibime gidiyor insan evladına nasıl bunu yapıyor diye

Ben de bunu anlamıyorum benim annem babam olsa para almayı bırak sürekli yük olmamak için çabalarlar hatta yardımcı olurlar. O yüzden sürekli tırtıklayan insanları gördükçe çok garibime gidiyor insan evladına nasıl bunu yapıyor diye
Aynen öyle benm annem torunu oldugu için Bi şeyler almak istiyor ama ona yük olmak istemiyorum ama eşimin ailesi yegenimiz torunumuz oldu Bi şeyler alalım demek yerine hep Bi tırtıklama Bi çorap bile almadılar bunun kavgasını yaptığımda haklısın diyor ama gizli gizli yediriyor ay hatırladıkça sinirleniyorum

Back